canim ben emre beye sordum sogan kurunu faydasi oldugunun kaniti elimizde net olarak yok ama zararida olmaz,dedi bende gecen ay yaptim
yaa ne kadar farklı bir adammm normalde öle bişey sor başka bi dr. a off neler der
benim gittiğim diyorduki doktorculuk oynuyosunuz saçma şeylere inanıyosunuz filan
bir site var doktor sitesi orada emre beyin verdiği cevaplara bakarmısın hep net uzun detaylı insanlara yaklaşımı ve geç cevapladıklarınada özür diliyor
çok beğenimi kazandı çokkk inşallah gitmek nasip olur
tedaviye başlayasım gelıyo walla bır an önce..=) benım adetım 3 gun gecıktı ama ole umutlu degılım mevsımsel degısıklıge bağlıyorum tamamen=) ama dua edıyorum bugun hastalanmım dıye yoksa rapor ısım onumuzdekı aya kalıcak h.sonuna denk geldıgı ıcın..emre beyı ıntden ızledım cok seker bırıne benzıyo bence hıc pısman olmucaz gıbı gelıyo..giden arakdaslar varsada yorumlarını beklıyoruz
Canim benim yaaa sabah cok kastim kendimi bugun olmim diye valla.pzrtesi 4.gun olucakti onumuzdeki aya kalir diye korktum..ama cok sukur gelen giden yok bu saate olsamda bisey olmaz gelebilir misafirlerim:)
Zeynep kamılden alıcam canım..ama ben hala regl olmadım.. 5ınde olmam lazımdı..pazartesı kan tahlılı yaptırcam bakalım pek umıtlı degıldım ama regl olmadığım surece bı umut vardır=)
Yaa site berbat valla.... ptesi opumu oldum canimm. Cok guzel gecti 27 yumurtam toplandi. 25 tanesi isleme alinmis. 22 si dollenmis. Simdi 22 bebukum kuzu gibi yatiyo laboratuarda:)ayyy siteye ne olmuş böyleee çok kötüüü
kızlar gelişme varmı yesilinci ctesi gittinmi varmı gelişmee
Yaa site berbat valla.... ptesi opumu oldum canimm. Cok guzel gecti 27 yumurtam toplandi. 25 tanesi isleme alinmis. 22 si dollenmis. Simdi 22 bebukum kuzu gibi yatiyo laboratuarda:)
Ayyyy.... sen beni dahada cok heycanlandirdin simdiii:))dur bastan anlatiimm... ctesi gunu kontrolum vardi o gun bakti ptesi opu dedi. Ama ben nasil korkuyorum anlatamam.o gece 12 bucukta 3 tane catlatma ignemi vuruldum yaklasik 40 tane yumurtam varmis 3 tane anca cozer dedi. Ptesi gunu oglen merkeze gittik ama ben resmen surunuyorum agridan. Yumurtalarim cok oldugu icin agrimis oyle. 11 bucukta merkezde olmamiz gerekiyodu ama biz 12yi 10 gece orda olduk yolda kaza olmus trafikte mahsur kaldik. Tabi ben panik oldum. Emre bey benim gelip gelmedigimi sormus. Merkezden beni aradilar dedim 10 dk sonra ordayim. Neyse merkeze adimimizi attik ama ben agir vasita gibiyim yuruyemiyorum dedimki yumurtalarmi catliyo benimi catlatiyo anlamadim:)) tabi ben apar topar ameliyathaneye alindim. Emre beyi gorunce biraz sohbet ettik beni sakinlestirmeye calisti. Dedimki ben cok iorkuyorum acaba tedaviyi iptalmi etsek adetle ben bu yumurtalari atabilirmiyim? Guldu dediki cok oonforlu bi opu olucak hic korkma, o sirada cok agrim oldugu icin bana hemen bi agri iesici yaptirdi. Ama o agri kesici sadece ameliyathanelerde kullaniliyomus. Narktik bi agri kesiciymis. Ve inan gecen 13 yumurtalik opumda agridan aglaya aglaya uyandim ama bunda tekrar agri kesici yapilmamasina ragmen turp gibi uyandim. Sonra bana hadi sana iyi uykular dedi. Uyandigimda yatagimdaydim emre bey geldi hemen nasil olfugumu sordu opuyla ilgili bilgi verdi 27 yumurtam toplanmis sanirim ohss olmiim die hepsini almadi. Biz cikmadan tekrar geldi yemegini yedinmi basinda donme varmi felan dedi sonra ciktik. Bu gun turp gibiyim sanki o 27yumos benden cikmamis gibi. Gecen seferki opumla kiyaslanamaz bile. Ebriyolog aradi 22 embriyonuz var diye. Tabi bende hemen emre beyi aradim. Onada bilgi vermisler dollenmeyi. Oyle iste.... simdi adet olmak icin ilac verdi. Bi 15 gune kadar olurum adet olunca kontrole gel dedi. Hiiiicccc korkma kuzum bu sefer her sey cok yolundaydi:)) 13 yumurtayla ohssden komalik olan ben 27 yumurtayla tas gibiyim valla:)) ne cok yazdim yyyaaaaaa:)))Yaaaa ciddimisinnn çook heyecanlı yaaa
Simdi 22 den kac tane sana transfer olcakkk ya diğerleri nolcak :)
içime güzel şeyler doğuyorrr biliyormusunn senden güzel haberi alırsam sanırım rapor mapor düşünmiyip gelip direk tüp yaptırcam eğer aşılama olur derse onla uğraşmıcam
benim için raporsuz ne kadar fiyat öğrenirmisinnn
bebikler bi güzel bekleyedursunnn ama bizde taaa transfere kadar çatlamazsakk :)))
Emre bey yaptı değilmii islemiii anlatsanaaa off duramıyorum yaa bi yandan ohss korkusu bi yandan yine olmazsa düsüncesi bi yandanda yanayakıla emre beye gelip görüsme isteği, sanki o sorunun ne olduğunu bulacak ve çözecek
Ben ona hazır gelmek istiyorum canım
Sence ne ister hormon testlerini yaptırim diyorum hangilerini yaptırsamkiii
Kuzum orda hic raporlu ayrimi yok inan hic ticari bi merkez degil. Hatta ilk tedavimde transferi yaparsak raporun yanar elimizdeki ilaclarla bikere daha yumurta toplayalim raporun bosa gitmesin demisti. Benim ilk tedavimide emre bey yapti. Bikere ohss okdugum icin simdi butun onlemler aldi. Merkeze esimle gittim canim esim hep yanimdaydi ama sen yaninda olmasini istedigin birilerinide goturebilirsin. Simdi 3. Gunu embriyolog beni arayacak ve bilgi verecek. Bebuklerim buz bebuk olack:)) ben iki kez adet olduktan sonrada insallah transfer olacak. Busefer ohss riskim sifirmissss:)) offf simdi transfer vaktini beklemek zor zaman hic gecmezki yaaaÖncekini kim yapmıştıııı ordamı olmuştun
ayyyy okurken heyecanlı film izler gibi tırnak kemirmişimmmm
süperrsinnn
yaa ohss den dolayı temkinli demekkiiii süper yaaaa
ee şimdi nolcakkkk 22 embriyo oluncaa nasıl transfer olcakkk
ayy ne ilgili yaaa offf bende istiyorummmm
raporlu bide senin dimii buna rağmen çok ilgilii
sen epey kaldın o zaman ordaa biri kalıyomu yanındaa ayyy çok heyecanlıı :)
Hemen yapılsa bu ay transfer yaaaaa
Evet yaaaHemen yapılsa bu ay transfer yaaaaa
Evet yaaaama gecen tedavimde transfer hemen oldugu icin ohss olmustum. Simdi olma riskim sifirmis. Sende basla biran once guzel haberlerini almak istiyorummmm
Yok canim sadece opu gunu2500 tl odedim raporlu olfugum icin. Bide 2 kere kan t3sti yaptirdim baskada odeme yok. Beni haberdar et kendinden canimmmSağlık olsun be canımmm üzülmee olumlu düşünelimmm
o çok zorbiliyosunn bölesi daha güzell
2 adet diyosun yaa düşünseene başlıyomuşum bende aynı zamana oluyomuş transfer filan
yaa benimde çok gelişiyor yaa yumurtalar
sadece 75 lik dozdan 8 gün yaptığım halde coştu bunda doz daha fazla oyüzden ohss riski bendede var yine ve kesin ertelenir dilorum bendeee
sen şimdi bu gidişlerde hiç ücret ödemiyormusun yaaa
ben bi ctesiye randevu alacam canım ama şeyi bekliyorum
bi adet olim 3. Günde hormın testlerimi yaptırim hazır olsun
hemde şu kist filan belki gitmiş oolur ilaç kullandırtmadan
bi 15 güne olurummm