Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

yesılıncı canım cok sevındım yumosların toplanmış maşallah bı suru buz bebegın olucak:nazar:
hepsı güzelce dollensın annesının rahımıne sımsıkı tutunsun nur topu gıbı ıkızlerın olsun:emir_bebek::emir_bebek:

Yok canim sadece opu gunu2500 tl odedim raporlu olfugum icin. Bide 2 kere kan t3sti yaptirdim baskada odeme yok. Beni haberdar et kendinden canimmm

Raporsuzda 2 katı iştee dimi
o kadar çok param gittiki bi işede yaramadı 2 yıldır
ondan artık çok inceliyorumm :)
Sen simdiii kuzu kuzu bekleyecen ölemiii yaklasık 2 ay bebislerde orda beklicek vaybeee
Ben gider gitmez yazacam sanaaa gideceğim günüde sölerimmm belki kontrole gidersin sende :)

yesılıncı canım cok sevındım yumosların toplanmış maşallah bı suru buz bebegın olucak:nazar:
hepsı güzelce dollensın annesının rahımıne sımsıkı tutunsun nur topu gıbı ıkızlerın olsun:emir_bebek::emir_bebek:
Aminn insallah canim. Gecen tedavimde 9 embriyonun 7 si gelisememisti. Korkuyorum dimdi yine gelisemezler diye:*

Raporsuzda 2 katı iştee dimi
o kadar çok param gittiki bi işede yaramadı 2 yıldır
ondan artık çok inceliyorumm :)
Sen simdiii kuzu kuzu bekleyecen ölemiii yaklasık 2 ay bebislerde orda beklicek vaybeee
Ben gider gitmez yazacam sanaaa gideceğim günüde sölerimmm belki kontrole gidersin sende :)
Aynrn oyle kuzu kuzu beklicem:) kesin haber ver bsna karsilasitiz belki....

Aynrn oyle kuzu kuzu beklicem:) kesin haber ver bsna karsilasitiz belki....

Canımmm rahat oll çok fazla yumi var bence güzel şeyler olcak en az bir tanesi annesine sımsıkı tutuncakk hemde :KK66:

Elbette yazmammı sen sbenim en zor anımda hızır gibi yetistin valla çaresiz arayıstayken tamda istediklerimi duydummm:KK5: çok dua ediyorum sana
yazıcam her daim
iyi geceler canımm

bugun hemen hsg için aradım. aslında gereksiz acı çekeceksin dedi doktor. gerek yokki siz mecburen tüp bebek olacaksınız dedi ben yine de içimde kalmasın dedim...tsk ederim alin42...bi mucize olsa ya...bu kadar eziyete bi mucize...
iyi yapmışsın canım.gereksiz acı ne demek ya bak gıcık oldum şimdi...ya sıvı varsa embriyoyu öldüren bunu anlamak için bakmaları gerekiyor iyi bir doktora göster filmini sıvı şüphesi var mı bu filme göre diye sor canım.ayrıca acı çekmeyeceksin dediğim yere gidersen.hatta yaptırdıysan yaz lütfen sonucunu.inşallah uğraşırken bir mucize verir rabbim devamına gerek kalmaz.

Sagom canimcim cok sukur en zor asamayi atlattim artik beklemek kaldi:)

Canımmm rahat oll çok fazla yumi var bence güzel şeyler olcak en az bir tanesi annesine sımsıkı tutuncakk hemde :KK66:

Elbette yazmammı sen sbenim en zor anımda hızır gibi yetistin valla çaresiz arayıstayken tamda istediklerimi duydummm:KK5: çok dua ediyorum sana
yazıcam her daim
iyi geceler canımm
Kuzum 22 embriyonun 7si 1. Kalite donduruldu digerleri takip ediliyo. Sabirsizlikla bekliyorum bebuklerim buz bebuk oldu:KK70:

Kuzum 22 embriyonun 7si 1. Kalite donduruldu digerleri takip ediliyo. Sabirsizlikla bekliyorum bebuklerim buz bebuk oldu:KK70:

vaybeee maşallah süperrrrr :KK71:
eee 7 sinden sadece 1 veya 2 simi transfer olcak öbürleri nolcakkkk :KK57:
çooooooooooook heyecanlıııı
ya bide ne dicemmm neden 2 adet bekliyorsun 1 adet sonra olmazmı yaaaa :KK17: heyecanla bekliyorummm yaa
birde arayıp bilgimi veriyorlar ne güzellll
geçen okudum buz bebuklar daha sağlıklı oluyomuşşş :KK48: kilo olarak daha ağır ve sağlıklı oluyomuş ne alakaysa :-)
sende ağrı vs. varmı nasıl hissediyosun

vaybeee maşallah süperrrrr :KK71:
eee 7 sinden sadece 1 veya 2 simi transfer olcak öbürleri nolcakkkk :KK57:
çooooooooooook heyecanlıııı
ya bide ne dicemmm neden 2 adet bekliyorsun 1 adet sonra olmazmı yaaaa :KK17: heyecanla bekliyorummm yaa
birde arayıp bilgimi veriyorlar ne güzellll
geçen okudum buz bebuklar daha sağlıklı oluyomuşşş :KK48: kilo olarak daha ağır ve sağlıklı oluyomuş ne alakaysa :-)
sende ağrı vs. varmı nasıl hissediyosun
Cok iyiyim 3 gun baya agrilari oldu ama normalmis. Hic ohss olmadim cok mutluyum. Arayip bilgi veriyo embriyologlar ama ben dun emre beyi arayip onada sordum. Emre bey rahmin iyice dinlensin dedi, sabrediyim azcik napiyim artik, 7 tanenin 2 tanesi transfr olcak 5 tanesi buz olarak kalacak. 5 sene saklanabiliyomus boyle

Cok iyiyim 3 gun baya agrilari oldu ama normalmis. Hic ohss olmadim cok mutluyum. Arayip bilgi veriyo embriyologlar ama ben dun emre beyi arayip onada sordum. Emre bey rahmin iyice dinlensin dedi, sabrediyim azcik napiyim artik, 7 tanenin 2 tanesi transfr olcak 5 tanesi buz olarak kalacak. 5 sene saklanabiliyomus boyle

evet canım en güzel tarafıda bu, ohss olmayışın çok şükürrr
5 senemiii ee sonra eğer istersen ikinci çocukta onlarımı kullanıyorlar ne kadar ilginç yaa
2 tane olacak ha birde ikiside tutuyormuş ikiz oluyormuş ben çok isterim şahsen : )
emre bey nasıl umutlumu konuşuyor pozitif konuşuyordur eminim
bende sabırsızlıkla gideceğim günün hayalini kuruyorum ve ne diyecek bana
eğer tüp yapalım derse hemen işten çıkacağım ve sakin stressizbir tedaviye başlayacağımmm : )

evet canım en güzel tarafıda bu, ohss olmayışın çok şükürrr
5 senemiii ee sonra eğer istersen ikinci çocukta onlarımı kullanıyorlar ne kadar ilginç yaa
2 tane olacak ha birde ikiside tutuyormuş ikiz oluyormuş ben çok isterim şahsen : )
emre bey nasıl umutlumu konuşuyor pozitif konuşuyordur eminim
bende sabırsızlıkla gideceğim günün hayalini kuruyorum ve ne diyecek bana
eğer tüp yapalım derse hemen işten çıkacağım ve sakin stressizbir tedaviye başlayacağımmm : )
Emre bey bu sefer hersey cok guzel olcak diyo:) insallah bende ikizi cok istiyorum hayirlisiyla... gercekten cok ilginc dimi mesela 3sene sonra bi cocuk daha istiyosun aralarinda 3 yas oluyo ama aslinda ayni anda toplandilar:p

Emre bey bu sefer hersey cok guzel olcak diyo:KK66: insallah bende ikizi cok istiyorum hayirlisiyla... gercekten cok ilginc dimi mesela 3sene sonra bi cocuk daha istiyosun aralarinda 3 yas oluyo ama aslinda ayni anda toplandilar:p

aa evettt bak bunu hiç düşünmemiştim doğru diyorsun aynı anda toplandılar ama ayyyy Allahım yaa
bende inanıyorum ve öle hissediyorum çok sistemli sakin ilerliyo işlemin ve sen stressiz bi yapın var galiba bu çok güzel etkilicek benceee
inşallah ikiz olur bir kız bir erkek daha ne isterki insan...
seni böyle dinedikçe hemen randevu alayım diyorummm ama sonra sakinleşiyorum

aa evettt bak bunu hiç düşünmemiştim doğru diyorsun aynı anda toplandılar ama ayyyy Allahım yaa
bende inanıyorum ve öle hissediyorum çok sistemli sakin ilerliyo işlemin ve sen stressiz bi yapın var galiba bu çok güzel etkilicek benceee
inşallah ikiz olur bir kız bir erkek daha ne isterki insan...
seni böyle dinedikçe hemen randevu alayım diyorummm ama sonra sakinleşiyorum
Superr olur yaa insallah... stres diilde cok evhamliyim ve sabirsizim aslinda. Ama niyeyse boyle bi kal geldi bana anlamadimda bilmiyorumki

Superr olur yaa insallah... stres diilde cok evhamliyim ve sabirsizim aslinda. Ama niyeyse boyle bi kal geldi bana anlamadimda bilmiyorumki

dr. una güveniyosun o yüzden olacağına inanıyorsun
ve herşey çook güzel olacakkk
haa bide en kötü buzbebişlerin varyaaa bi daha transfer olabilir sonuçta değilmi
yeniden iğne yeniden toplama yok yanılıyomuuyum

dr. una güveniyosun o yüzden olacağına inanıyorsun
ve herşey çook güzel olacakkk
haa bide en kötü buzbebişlerin varyaaa bi daha transfer olabilir sonuçta değilmi
yeniden iğne yeniden toplama yok yanılıyomuuyumu
Cok sukur igne bitti kuzum 3 denemelik buz bebukum var. Adet olunca hap iciyomussun rahim kalinlasincada transfer oluyimus, ohh hic agri sizi yok ohss riski yok miss:) insallah bu sefer tadini cikaricam:KK70:

Cok sukur igne bitti kuzum 3 denemelik buz bebukum var. Adet olunca hap iciyomussun rahim kalinlasincada transfer oluyimus, ohh hic agri sizi yok ohss riski yok miss:KK66: insallah bu sefer tadini cikaricam:KK70:

heh şöleee :KK70:
ekim sonunu bulcak ozaman senin sonuç değilmi bayramdan sonraaaa :KK57:

X