Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Birebir yasadiklarimizi anlatiyor

Ağlattın beni

lale ve sana ve benım ıcın dua eden herkese nekadar teşekkür etsem azdır ameliyatım cok ıyı gectı duaların hürmetine ağrım sızım cok az oldu hastaneden çıkalı ıkı gun oldu sımdı evdeyim ıyılesmeyı bekliyorum aret bey cok ılgılendı saolsun amelıyatımıda cok güzel yaptı amelıyat sonrasıda hergun odama gelıp dururmumu sordu ınsallah 3 ay sonra temmuz gıbı baslıycam 3.tüp bebek denememe okunan salatı terfıcıyelerın yüzü suyu hurmetıne sorunsuz bır amelıyat gecırdım temmuza kadar bende baslıycam 4444 tek basıma ınsallah bıtırıcem
ama inananın bana yazdıklarınızı görünce şukadar okuduk dıye gözlerım doldu çevremde okadar okuyan almak ısteyen olmadı oyuzden cok teşekkürler çokkk lalecım sonucuna çok üzüldüm inan rabbim herşeyin bir vakti zamanı olduğunu ve bunun bızler ıcın bır sınav olduğunu biliyorum rabbim herseyın hayırlısını versın bu eksikliğin mükâfatını öbür dünyada kat kat fazla versın inşallah
CANLARIM YA HEPINIZI COK SEVIYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

canım senden hiç ses çıkmıyordu uzun zamandır bende 1 haftadır girmiyordum transferim yapıldı 18 Mart test tarihim..
bayan doktor istiyordun hatırladığım kadarıyla.. bi ön görüşme yap istersen.. Suzan hanımın ön görüşmeleri ücretsiz galiba..
Suzan hanım hakkında birşey diyemem ama hastaneden ben inanılmaz memnun kaldım çok çok profflar.. çok şaşırdım 6. transferim ama ne Amerikan hastanesinde de ne Bahcecide transfer günü yaşadığım kötü ortamı görmedim burada herşey harikaydı..transfere psikolog bile girdi ve herşey çok hijyenikti.. embriyolog transferden sonra tekrra bizlerle odasında görüştü.. odalar tertemiz ayrı ayrı.. perde ile ayrılmış değil.. yani herşey hastanın psikolojisine yönelikti..

tutarmı tutmazmı hiç bilmiyorum herşeyin hayırlısı ama negatif sonuç bile alsam yine Aret beye gideceğim kararlıyım, kaç kez kontrollerden geçirdiler.. keşke yıllar önce yolum buraya düşseydi..

canım sen neden rapora başvurmuyorsun eşinin şartları uyuyor bak aradan aylar geçti bu süreçte çoktan raporunu almıştın maddi olarakta rahat edecektin 2500 tl ye tedavini olurdun..

Canım seni merak etmiştik ama ameliyatın sorunsuz geçmiş Allah a şükür çok sevindim.bizim 2500 adet ve nilünün 444 bitti çok şükür sende kalan 500 ü bitirmişsindir sanırım.inşallah bebeğine de kavuşursun canım.sende aklına geldikçe dualarını eksik etme bize olur mu?hepimizin duaya ihtiyacı var çünkü.kendine iyi bak hep böyle mutlu ol inşallah.

amannn cnmmm tebrik ederim şimdidenn güzel sonuç almanı dilerim bitanemm .. çok az kalmış testine..arada bir girip senin yazılarına bakıyordum sonuç gununu kaçırmış olmalıyım :) innşallah baharla beraber müjdeni versin Rabbim inşallah..tüm kalbimle bekliyorum 18 mart'ı :)
eşimin degerleri yükseldigi için şu anda 3 yılı doldurma kanunum var maalesef , daha öncesinde alabiliyordum kolaylıkla fakat onda da morfoloji sıfırdı şansımız pek yoktu..şimdi de benim kistlerim çıktı gerçi..bakalım bu meselem nasıl bitecek.
şu andaki kararım haziranda ilk transferimi Allah nasip kısmet ederse yaptırmak:) aslını istersen hiç umudum yoktu ilk denemede olur diye hala da gerci kolay olacagını hissetmiyorum cunku hiç kolay gitmedi bugune dek biliyorsun.. o nedenle hep kaçındım tup bebekten maddi manevi sarsmasın bizi diye ve inan bu yıl da dusunmuyordum, akışında kalmaya kararlıydım..şimdi kistler çıkınca bir anda gec mi kalıyorum psikolojisine girdim ve haziranda yıllık iznimi de alıp transferimi olup insallah bir tatile çıkmayı , tatil dönüşunde tahlil yaptırmayı ve ilki olumsuz olursa (eylülde de 3.yılımız dolacagından) rapor ile devam etmeyi düşünüyorum cnm.. veya 1 tup+2 dondurulmuş (eger kalırsa) + 3 raporla deneyip olmazsa da esirgemeden bir yawruyu alıp bagrıma basarım artık..:)
Emin oldugum birşey varsa , o da ANNE olacagım.. bunun karnımdan ya da kanun dan gelmesi hiç mühim degil..
Artık kendimle yüzleştim , bunu biliyorum..aradıgım dogurmak degilmiş..
aradıgım ANNE olabilmekmiş cnm..

canımm benim tedavi tarihine karar vermene çok sevindim hem bu sırada iyice araştırırsında çünkü zamanın var daha.. ama mutlaka kimi secersen seç önden git bir görüşme yap bakalım içine sinecekmi karar ver..

bu arada geçen hafta transferden önce hastande beklerken 25 yaşında bir bayanla tanıştım 2 yıllık evliydi onunda eşinin sperm sayısı düşüktü ve çapadan rapor almış.. ağır erkek faktöründe 3 yıl şart değil dedi..

çok az kaldı haziranada.. bir ara içine kapanmıştın şimdi hemen toparlamışsın eski nilnur olmuşsun.. çok güzel canım pozitif kararlar vermene çok çok sevindim.. tedavindede haziranı geçirme canım yumurta sayısı ve kalitesinde yaş en önemli faktör.. bizim eşlerimizin spermleri sorunlu tek çıkış noktamız var kaliteli yumurtaları yakalamak..
maddiyat hepimizin baş belası ne yazıkki ama bir şekilde bir yerden başlamalıyız başka çaremiz yok, planlamanı çok güzel yapmışsın..
güzel dileklerin için çok sağol hayatım.. öptümm..

msjını görür görmez abdest alıp başlamıştım cnm tefriciyelerine bitti şükür ameliyatının iyi geçmesine sevindim canım bebişle müjdelen inşALLAH.

şimdi öpmüyorum ben seni amaaa .. yegenlerimin haberiyle öpmek nasibim olsun inşallahh.. bak aşagıdaki linke gir ve oku isterim cnm..bazen mucizeler de zamanını bekler :)) inşallah bu defa olacak bitanecim..iyi dileklerin için cokk teşekkür ederim..

http://www.memorial.com.tr/tanitim/sizden_gelenler/detay/1119/

guzel paylasım olmus arkadasım bana gondermiş .. :)

canımm çok çokk geçmişş olsunn ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim..
Aret bey gerçekten çok ilgili benimlede transfer günü 3 defa ayrı ayrı odasında ve yukarda transfer öncesi sonrası görüştü..
hiç bukadar ilgili olmasını beklemiyordum sonuçta çok yoğun..
bana dediki bu embriyo akıllıysa senin gibi bi annede tutunur.. tutunmazsa zaten akıllı değildir..:))
hepimizin hakkında hayırlısı hayatım..

Birebir yasadiklarimizi anlatiyor

içimde kopan fırtınayı anlatıyo yazı.ben düşen bebeklerimi herşeyimi doğmamış olan yavruma günlük olarak yazıyorum.
Ve kapağında birgün bu günlük eline geçtiğinde senin için verilen mücadeleyi ve annenin sana kavuşma yolunda yaşadığı acılar kırgınlıkları ve en önemlisi bitmek tükenmeyen umudunu görmen dileğiyle canım yavruma yazdım..
günlük tutmak güzel en azından içiniz sıkılınca rahatlıyosunuz.bizler kahraman anneleriz.ALLAHIM YERİN VE GÖĞÜN TEK HAKİMİ SENİN AŞKINA ÜMMETİ MUHAMMED AŞKINA NE OLUR HEPİMİZ İÇİN EL AÇTIM BİZLERE ANNE OLMAYI NASİP ET.CENNETİNDEN MİS KOKULU MELEKLERİ BİZLERİNDE HANELERİMİZE NASİP ET ALLAHIM.DUA KAPILARINDA DUALARIMIZI KABUL EYLE RABBİM

canim ne güzel psikolojin iyi olarak transferin olmuş benim hiç öyle olmadi malesef yeteri kadar açiklama vs. bakalim dondurulmuşlarda ne yapacağim.

rabbim dualarini kabul etsin canim.evet günlük tutmak çok rahatlatiyor ama ben pek istikrarli değilim aralarda..

canim ne güzel psikolojin iyi olarak transferin olmuş benim hiç öyle olmadi malesef yeteri kadar açiklama vs. bakalim dondurulmuşlarda ne yapacağim.

önce doktorun sonra embriyolog görüşmedimi canım..
birde kağıt veriyorlar döllenme ve transfer edilen durumunu gösteren.
psikolog transfer öncesi odana gelmedimi..

önce doktorun sonra embriyolog görüşmedimi canım..
birde kağıt veriyorlar döllenme ve transfer edilen durumunu gösteren.
psikolog transfer öncesi odana gelmedimi..

Transfer oncesi dr gorustum emb.ile transfer sonrasi transfer edilen emb sayisi kalitesi hakkinda bilgi verwn kagidi aldim cnm.psikolog gelmedi daha once pasiflorayi sormadan biraktigim icin kizmisti bana ondan sonrada gitmedim psikologla gorusmeye oyle cnm.herkezle gorusmuo trans oncesi heralde denk gelirse belki.

canım buraya ilgisiz diyemeyiz.... ben 4 defa bahcecide yaptırdım orada ne transfer öncesi doktor görüşürdü nede sonrasında embriyolog..
direk araları perdeli bir odada alınırsın 4 - 5 bayan yan yana yatar herkez birbirinin herşeyini duyar aynı tuvaleti kullanır..
transfer olur ve çıkınca hemşireden başka kimseyi görmezsin.. .. kağıt bile verilmez..
doktor ve embr. asla görüşmezdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…