Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

bende erkek faktörlü aldim raporu.

çapa tıp tüp bebek bölümünde doç.dr Ercan Baştu var bilirsiniz belki.mail atmıştım ona dün IMSI yöntemi var mı yok mu çapada diye.bugün cvp gelmiş aynen aktarıyorum size cvbı

"Bahsettiginiz uzere kliginimizde IMSI yontemi yok ama 2015’te bu sistemleri de katmak icin bunyemize elimizden geleni yapiyoruz. Ote yandan, sizin durumunuzda IMSI yontemine zaten gerek kalmayabilir. Tabi son karar gene de sizin ve esinizin…"

Son düzenleme:
athenaaaaaa nerelerdesin?

Canim benim ben tedaviye basladim cumartesi gonolf 450 doz ile basladim sali gunune kafar vuruldum ve bugun konttolum vardi aret bey gayet guzel buyuyolar dedicimartesi tekrardan kontrolum var cumartesine kadar gonolf 375 doz menegon ve cetrodite vurulcam arkadasim cok sukur bu ay hersey yolunda gifiyor...sen ne yaptin canim test yaptinmi esrada bende cok dua ediyoruz senin ivin ve ikimizde guzel haberlerini bekliuoruz csnim ..
Inan esime bile senden bahsettim Allahim ne olur guzel haberlerini alim fiye hep dua efiyorum canim benim...ALLAH hepimizin yardimcisi olsun

Canim benim ben tedaviye basladim cumartesi gonolf 450 doz ile basladim sali gunune kafar vuruldum ve bugun konttolum vardi aret bey gayet guzel buyuyolar dedicimartesi tekrardan kontrolum var cumartesine kadar gonolf 375 doz menegon ve cetrodite vurulcam arkadasim cok sukur bu ay hersey yolunda gifiyor...sen ne yaptin canim test yaptinmi esrada bende cok dua ediyoruz senin ivin ve ikimizde guzel haberlerini bekliuoruz csnim ..
Inan esime bile senden bahsettim Allahim ne olur guzel haberlerini alim fiye hep dua efiyorum canim benim...ALLAH hepimizin yardimcisi olsun

canim hayirli olsun baya yol katetmişin ne güzel dualarin için ALLAH razi olsun canim ama negatif sağlik olsun.i

geldim canim malesef güzel haberler yok negatif.2 gün sonra tekrar istedi suzan hanim 11 günde çikmadi niye tekrar ettiriyo anlmasamda

:KK43:Canim simdi gordum yazini inan.cok uzuldum ama suzan hn cagirdigina gore bikdigi birsey vardir diye dusunuyorum
Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin

geldim canim malesef güzel haberler yok negatif.2 gün sonra tekrar istedi suzan hanim 11 günde çikmadi niye tekrar ettiriyo anlmasamda

canim hayirli olsun baya yol katetmişin ne güzel dualarin için ALLAH razi olsun canim ama negatif sağlik olsun.i

biliyorum söyleyeceğim hiç bir söz teselli etmeyecek seni.ama şunu unutma bu bir sınav ve hepimiz bu sınavı ALLAH'ın izniyle ve yardımıyla geçip er ya da geç bebeklerimize kavuşacağız.bize düşen herşeyde bir hayrın olduğunu düşünüp zor da olsa sabretmek ve yılmamak.ALLAH yardımcın olsun cnm.

biliyorum söyleyeceğim hiç bir söz teselli etmeyecek seni.ama şunu unutma bu bir sınav vef hepimiz bu sınavı ALLAH'ın izniyle ve yardımıyla geçip er ya da geç bebeklerimize kavuşacağız.bize düşen herşeyde bir hayrın olduğunu düşünüp zor da olsa sabretmek ve yılmamak.ALLAH yardımcın olsun cnm.

Canim mesajini aldim ancak ordan yanit veremiyorum 50 yorum kotasini henuz dolduramadigim icin. Raporu suleymaniyeden cikarttim, istanbul tup bebek merkezinde Emre Karatekelioğlunda tedavi oldum. Ilk denemede oldu sansimiz varmis. Daha detayli okumak istersen bambaskabiryolculuk.blogspot.com dan takip edebilirsin. Sana ulasabilecegim mail adresi varsa ozelden yollarsan orayada yazabilirim.

:KK43:Canim simdi gordum yazini inan.cok uzuldum ama suzan hn cagirdigina gore bikdigi birsey vardir diye dusunuyorum
Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Bilmiorum canim yeni duydum negatif cikinca tekrar istendigini bende cok uzuldum ama hersey bizler icin

biliyorum söyleyeceğim hiç bir söz teselli etmeyecek seni.ama şunu unutma bu bir sınav ve hepimiz bu sınavı ALLAH'ın izniyle ve yardımıyla geçip er ya da geç bebeklerimize kavuşacağız.bize düşen herşeyde bir hayrın olduğunu düşünüp zor da olsa sabretmek ve yılmamak.ALLAH yardımcın olsun cnm.
Rabbimin vardir bildigi hikmetine sual olunmaz derdini veren rabbim sabrinida veriyor siz benim gb uzulmeyin insALLAH

Rabbimin vardir bildigi hikmetine sual olunmaz derdini veren rabbim sabrinida veriyor siz benim gb uzulmeyin insALLAH

canım çok üzüldüm allah tez zamanda mucizesinden sanada nasip etsin... diycek başka söz yok çabuk toparlan, yeniden umutlara yelken açalım ...

lale canımm senin sonucu merak ettiğim için bugün girdim..hayatta herşeyin hayırlısı hayatım nekadar üzülsekte Allahım hepimiz için bi gün tayin etti inşallah bir dahaki denemende bebeğine kavuşacaksın..

benim test tarihim 18 Mart.. öpüyorum canlar..

lale canımm senin sonucu merak ettiğim için bugün girdim..hayatta herşeyin hayırlısı hayatım nekadar üzülsekte Allahım hepimiz için bi gün tayin etti inşallah bir dahaki denemende bebeğine kavuşacaksın..

benim test tarihim 18 Mart.. öpüyorum canlar..

Sağol canım düşündüğün için.Hadi sen al güzel haberleri sevindir bizi.

ilk negatifler hep çok üzücü olur canımm seni çok iyi anlıyorum..
Alahım inşallah ikincide yüzünü güldürecek.. öptüm..

canım nasılsın..? benim yolculuk da Aret Kamar'a dogru döndü.. aysun laçin'i istiyordum ama hastane maddi olarak beni çok zorladı ve adım atmıyor yani..küçük hesaplar yapılıyor.. bu nedenle suzan hanım'a başlayacagım kısmetse haziranda..
ama kötü bişeyler oldu , ilk defa kistlerim oluştu kendiliginden , biri 5,5cm olmuş..inşallah bu ayı atlatayım da 2-3 sanıyorum ki dogum kontrol verecekler sonra ancak başlayabilecegim..
sen nasılsın epeydir giremedim , canım sıkkındı çok..

arkadaşlar bu yazıyı okuduğumda çok etkilendim sizlerle paylaşmak istedim bire bir duyguları yansıtan bi yazı bu yazıyı okuyan herkes bi şeyler bulacak kendinden .İnşallah bu hasreti çekenler bi an önce meleklerine kavuşurlar....

Anne olmak isteyen bir kadın için, anne olamamak demek; baktığın her bebekte yüreğinin kalması demek… Anne olamamak sokakta parkta gördüğü her bebeğin arkasından uzun süre bakmak demek anne olamamamk başkalarının bebeğini kucağına aldığında gizlice ağlayıp bebeğin kokusunu içine çekebilmek demek .. Geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden önce çocuk sahibi olanları saymak demek… Hiç sebep yokken iki de bir ‘belki hamileyimdir’ deyip gidip test yaptırmak demek… Her test için gittiğinde seni gören Sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek… Gördüğün hamile kadınlara gözlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir sürü dua etmek demek… Çocuk tedavisi görürken ‘ben kısır mıyım, neden ben burada tedavi görüyorum’ diye gözyaşı dökmek demek… Aşılanıp aşılanıp düş kırıklığına düşmek demek… Etrafındaki yakınlarının, komşularının, büyüklerinin durmadan ‘çocuk yok mu?’ diye sorup, yaranı kanatması demek… Türbelere gidip “Rabbim burada yatanın yüzü suyu hürmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et” diye gözyaşlarıyla dua etmek demek… Yastığı karnına koyup gizli gizli aynada kendini seyretmek demek… Aynada kendini seyrederken yakalandığın eşine karşı mahcup olup, saatlerce ağlamak demek… Doğmamış çocuğun için her gün mektuplar yazmak, ‘hadi gel artık tükeniyorum’ diye yalvarmak demek… Anne olmak isteyip de anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek… Yıllarca bekleyip anne olabilmek demekse; gülümseyerek ölmek ve yavrunla yeniden doğabilmek demek…

X