Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende erkek faktörlü aldim raporu.
athenaaaaaa nerelerdesin?
athenaaaaaa nerelerdesin?
lalleeeee sen nerdesinnnnn hadi güzel haberlerle gel inşallah
Canim benim ben tedaviye basladim cumartesi gonolf 450 doz ile basladim sali gunune kafar vuruldum ve bugun konttolum vardi aret bey gayet guzel buyuyolar dedicimartesi tekrardan kontrolum var cumartesine kadar gonolf 375 doz menegon ve cetrodite vurulcam arkadasim cok sukur bu ay hersey yolunda gifiyor...sen ne yaptin canim test yaptinmi esrada bende cok dua ediyoruz senin ivin ve ikimizde guzel haberlerini bekliuoruz csnim ..
Inan esime bile senden bahsettim Allahim ne olur guzel haberlerini alim fiye hep dua efiyorum canim benim...ALLAH hepimizin yardimcisi olsun
canim hayirli olsun baya yol katetmişin ne güzel dualarin için ALLAH razi olsun canim ama negatif sağlik olsun.i
geldim canim malesef güzel haberler yok negatif.2 gün sonra tekrar istedi suzan hanim 11 günde çikmadi niye tekrar ettiriyo anlmasamda
geldim canim malesef güzel haberler yok negatif.2 gün sonra tekrar istedi suzan hanim 11 günde çikmadi niye tekrar ettiriyo anlmasamda
canim hayirli olsun baya yol katetmişin ne güzel dualarin için ALLAH razi olsun canim ama negatif sağlik olsun.i
biliyorum söyleyeceğim hiç bir söz teselli etmeyecek seni.ama şunu unutma bu bir sınav vef hepimiz bu sınavı ALLAH'ın izniyle ve yardımıyla geçip er ya da geç bebeklerimize kavuşacağız.bize düşen herşeyde bir hayrın olduğunu düşünüp zor da olsa sabretmek ve yılmamak.ALLAH yardımcın olsun cnm.
Bilmiorum canim yeni duydum negatif cikinca tekrar istendigini bende cok uzuldum ama hersey bizler icinCanim simdi gordum yazini inan.cok uzuldum ama suzan hn cagirdigina gore bikdigi birsey vardir diye dusunuyorum
Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Rabbimin vardir bildigi hikmetine sual olunmaz derdini veren rabbim sabrinida veriyor siz benim gb uzulmeyin insALLAHbiliyorum söyleyeceğim hiç bir söz teselli etmeyecek seni.ama şunu unutma bu bir sınav ve hepimiz bu sınavı ALLAH'ın izniyle ve yardımıyla geçip er ya da geç bebeklerimize kavuşacağız.bize düşen herşeyde bir hayrın olduğunu düşünüp zor da olsa sabretmek ve yılmamak.ALLAH yardımcın olsun cnm.
Rabbimin vardir bildigi hikmetine sual olunmaz derdini veren rabbim sabrinida veriyor siz benim gb uzulmeyin insALLAH
canım çok üzüldüm allah tez zamanda mucizesinden sanada nasip etsin... diycek başka söz yok çabuk toparlan, yeniden umutlara yelken açalım ...
lale canımm senin sonucu merak ettiğim için bugün girdim..hayatta herşeyin hayırlısı hayatım nekadar üzülsekte Allahım hepimiz için bi gün tayin etti inşallah bir dahaki denemende bebeğine kavuşacaksın..
benim test tarihim 18 Mart.. öpüyorum canlar..
Sağol canım düşündüğün için.Hadi sen al güzel haberleri sevindir bizi.
ilk negatifler hep çok üzücü olur canımm seni çok iyi anlıyorum..
Alahım inşallah ikincide yüzünü güldürecek.. öptüm..
ilk negatifler hep çok üzücü olur canımm seni çok iyi anlıyorum..
Alahım inşallah ikincide yüzünü güldürecek.. öptüm..