Tüp Bebek Merkezleri DR. Aret Kamar la tedaviye başlayanlar ve başlayacaklar buluşalım destek olalım

Sen simdiden karamsarliga dusme csnim benim kotu seyler aklina getirme bak hersey iyi olcak sen yeterki stres yapma kendine ben inaniyorum hepimiz anne olcaz :)

sağoll hayatım.. biraz riskli yarına bölünmeleri iyi olmazsa transferde iptal olabilir..
beklemekten başka çarem yok canım..
inşallah canımm pozitiff olmalıyım haklısın.. çokk sağoll

kızlarr yarın transferim var tabii döllenme devam ederse.. 2 tane döllenmiş ama kaça bölünecekler yarın belli olacak..
hiç 2. gün transferi yaptırmamıştım.. tutma olasılığı düşük oluyor diye yazıyor bi yerde..
yarın 14.00 e transfer için randevu verdiler..

Hakkinda hayirlisi olsun canim gitmeden oku yasin-i serifi ic huzurunda yerine gelsin yapabiliosan gece teheccud namazi kil gerisi takdir-i ilahi.

Hakkinda hayirlisi olsun canim gitmeden oku yasin-i serifi ic huzurunda yerine gelsin yapabiliosan gece teheccud namazi kil gerisi takdir-i ilahi.

çokk sağoll hayatım.. yapacağım.. inşallah Allahım yüzümüze gülerde..bebişime kavuşurum..:KK16::KK16::KK16:

İkiz olmasinin avantaji idrar da yapmayayim ozaman gerci yapip dogru sonuc alanlarda var

kanda transferden sonra 6.gün,idrada da 11.gün silikte ola çıkıyor.fakat bazı erken gebelik testleri var idrarla yapılan onlarda daha net görebiliyorsun.

kanda transferden sonra 6.gün,idrada da 11.gün silikte ola çıkıyor.fakat bazı erken gebelik testleri var idrarla yapılan onlarda daha net görebiliyorsun.

Aynen cnm arastirdim otest 25 tl falan heralde bu hafta bitti bile aslinda cabuk geciyor zaman

Yazdiklarimdan oylemi anlasiliyor bilmiorum cnm yaparim heralde yaa:KK52:

kanda mı baktırcaksın yoksa erken gebelik testimi alıcaksın.kan testi ne kadar acaba?eğer aynıysa gebelik testi ile kanda da baktırabilirsin.sen istanbulun neresinde oturuyorsun.yakınsa bende geliyim test yaparken:KK9:

benim geç başladı bulantılarım olmucak sandım ama oldu :KK43:
3.aya girmek üzereydim başladı 4.ay bitti. ama o bir ayda 7 kilo gibi bişey verdim. hiç bişey yiyemiyordum. beni hamilelik konusunda aret bey uyarmıştı. ikiz için hazırmısın bak böyle böyle sorunları var die bizimde gözümüz korktu tek olsun ozaman dedik :KK1:
ama ikiz kızlara hastayım hala o başka. cinsiyet belli oldumu?

yok cinsiyetleri belli değil henüzbir iki haftaya belli olur diye düşünüyorum :) C.tesi ikinci kez, ikili test için detaylı ultrasona giricem ... dua edin herşey yolunda gitsin :KK43: aslında kanunide ölçtürmüştüm ense kalınlığını ama dr korkuttu bizi bi daha yaptırın dedi bebelerden birnin ensesi daha kalın çünkü şimdi onun için tekrar gidicez özelde çektircez bidaa.. duanıza ihtiyacım var...

İkiz olmasinin avantaji idrar da yapmayayim ozaman gerci yapip dogru sonuc alanlarda var

canım belli olmuyo benim eltimde idrarda yaptı tek bebek çıktı ama çıkmayadabilir.. canımı sıkmam kanı beklerim yinede diyosan yapabilirsin 9 veya 10. gün. öncesinde yapma zaten çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyo...

arkadaşlar biliyorsunuz bugün transferim var ve tutunma günlerini geçirene kadar en az 6-7 gün kadar internetden uzak duracağım.. benim vucudum çok hassas ve tepkili olduğu için herşeyden nem kapıyor.. riske girmek istemiyorum..
sizleri seviyorum hepinizi öpüyorum bol şans dileyiniz bana.. yakında görüşmek üzere..
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

arkadaşlar biliyorsunuz bugün transferim var ve tutunma günlerini geçirene kadar en az 6-7 gün kadar internetden uzak duracağım.. benim vucudum çok hassas ve tepkili olduğu için herşeyden nem kapıyor.. riske girmek istemiyorum..
sizleri seviyorum hepinizi öpüyorum bol şans dileyiniz bana.. yakında görüşmek üzere..

canım şans kısmet herşey seninle olsun.. allah yardımcın olsun neşeyle gir transfere senin olan bişeyi alacaksın ona göre git :)

kendine de dikkat et bu dönemde güzel haberlerle dön inşallah...

Canim benim hersey gonlunce olsun...guzel haberler ini bekliyorummm

kanda mı baktırcaksın yoksa erken gebelik testimi alıcaksın.kan testi ne kadar acaba?eğer aynıysa gebelik testi ile kanda da baktırabilirsin.sen istanbulun neresinde oturuyorsun.yakınsa bende geliyim test yaparken:KK9:

Ooda ayni cnm heralde ben bagcilar tarafindayim sagolun benimle heyecanimi paylasiyorsunuzzzz

yok cinsiyetleri belli değil henüzbir iki haftaya belli olur diye düşünüyorum :) C.tesi ikinci kez, ikili test için detaylı ultrasona giricem ... dua edin herşey yolunda gitsin :KK43: aslında kanunide ölçtürmüştüm ense kalınlığını ama dr korkuttu bizi bi daha yaptırın dedi bebelerden birnin ensesi daha kalın çünkü şimdi onun için tekrar gidicez özelde çektircez bidaa.. duanıza ihtiyacım var...

canım belli olmuyo benim eltimde idrarda yaptı tek bebek çıktı ama çıkmayadabilir.. canımı sıkmam kanı beklerim yinede diyosan yapabilirsin 9 veya 10. gün. öncesinde yapma zaten çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün sürüyo...

Aynen canim on gunden once yapmam zaten

Dualarim seninle hayirli hbrlerle bwkliyorummmmn seni

X