bir daha ki gidişinde sorsan ayıp olur mu acaba.
bir daha ki gidişinde sorsan ayıp olur mu acaba.
Canım eğer 35 yaşın üstündeysen iki tane koyuyolar yada iki negatif almışsan yaşa bakmadan üçüncüde birden fazla koyuyolar.ancak merkez uygun gördüğü kişilere iki koyuyor transfer kağıdında bir yazıyor gizli yani 😉
35 yaş üstü ilk denemede olsa 2 tane koyuyorlar yani.35 yaş üstü değil de 35 yaşın içinde olsak olmuyor mu acaba
Dedigin gb olacak belkide gec olsunda guc olmasin.aradilar cnm 13tane dollenmis.ctesi cagirdilar transfere ama karnim baya sis ertelenir belki
Ebrucan yazmis sagolsun cnm
35 yaş üstü ilk denemede olsa 2 tane koyuyorlar yani.35 yaş üstü değil de 35 yaşın içinde olsak olmuyor mu acaba
kuzu msj kutun dolmuş habern ola :)
Masallah canim benim...peki kac yumurta toplandi
aklıma takılan ir şey oldu kızlar bilen varsa cvp verebilir mi lütfen.hani hep bahsediyosunuz ya 6 yumurtam oldu,12 yumurtam oldu vs.ben sağ tüpümün tıkalı olduğunu öğrenemeden önce 2 ay yumurta takibi yaptırmıştım.ve yanlış hatırlamıyorsam tek yumurtam vardı.her hangi bir ilaç vs kullanmadan yaptırmıştım takibi.bende bir sorun mu var acaba az mı ymurtluyorum.ama dr o zaman bana bir şey demeişti.her ay aynı sayıda yumurtlamaya bilirsin gibi bişi demişti tam hatırlamıyorum şimdi.adetin 3.günü yapılan hormon testlerim hep normal çıktı.rezervle ilgili bir sorun mu var acaba.bak durup dururken aklıma bu nerden geldiyse şimdi
aklıma takılan ir şey oldu kızlar bilen varsa cvp verebilir mi lütfen.hani hep bahsediyosunuz ya 6 yumurtam oldu,12 yumurtam oldu vs.ben sağ tüpümün tıkalı olduğunu öğrenemeden önce 2 ay yumurta takibi yaptırmıştım.ve yanlış hatırlamıyorsam tek yumurtam vardı.her hangi bir ilaç vs kullanmadan yaptırmıştım takibi.bende bir sorun mu var acaba az mı ymurtluyorum.ama dr o zaman bana bir şey demeişti.her ay aynı sayıda yumurtlamaya bilirsin gibi bişi demişti tam hatırlamıyorum şimdi.adetin 3.günü yapılan hormon testlerim hep normal çıktı.rezervle ilgili bir sorun mu var acaba.bak durup dururken aklıma bu nerden geldiyse şimdi
Bende senin dusundugun gb biliodum cnm ama.oyle degil asilamalarda 1ve2yumurtam oluordu oyle olmasi gerektigi icin rezervin fazla olsada yum takibinde ve asilamada tekyumurta gelistirmek gerek.ama tup bebekte o ayki tum rezervini kullanmaya yonelik trdavi uygulaniyor canim anltabildimmi bilmiyorum
anlattın cnm saol ALLAH razı olsun.aklıma takılıyordu baya ama cvb'ın iyi geldi banaamh testini artık çapada yapcaklar rapor alm aşmasında.eşimin rapor işi uzadı haftaya perşembeye kaldı.senin transferin ne zaman cnm.bir de sen merkeze tam olarak ne kadar ödedin veya ödeyeceksin
Raporu takma.okadar hayirli olan Zamanda ciksin tedavi gercekten daha stresli bir surecmis.bugun oldu cn transfer ALLAHin izniyle ama suzan hanim tek embriyo transfeer etti yasalara uydu.2denemelerde vw 35yas ustunde 2tane olue dedi aret beyi soylwdim kizdi:)150muayene 2500merkeze toplam igne ilac tahlilde 900 yaklasik simdilik bu kadar cnm
22 cnm 16si olgundu
Raporu takma.okadar hayirli olan Zamanda ciksin tedavi gercekten daha stresli bir surecmis.bugun oldu cn transfer ALLAHin izniyle ama suzan hanim tek embriyo transfeer etti yasalara uydu.2denemelerde vw 35yas ustunde 2tane olue dedi aret beyi soylwdim kizdi:)150muayene 2500merkeze toplam igne ilac tahlilde 900 yaklasik simdilik bu kadar cnm
Suzan hn da cok biliyor yani bunlarda isine geldigi gibi.. bugun hastanede bi kizla tanistim Aret beyde ilk tedavisi ve 25 yasinda iki tane transfer etmisti..
kizlar benim son durumumda soyle.. bugun kontrolde Aret bey gelisimler ignesiz cok iyi dedi.. kan ver inceleyip arayacagiz dedi.. biraz once aradilar E2 iyiymis sali gunu opum varmis...:))