DOYMAK BİLMEYEN KOMŞUM

Merhaba kızlar......Benim derdim komşum(aynı zamanda eşimin uzaktan akrabası)
Ben evleneli 8 ay oldu , Yaklaşık 8 aydırda komşuyuz.(dairelermiz karşı karşıya)
İlk zamanlar herşeyi beraber yapardık derdimi ona anlatırdım...Zaten başka da kimsem yoktu Konuşup derdimi anlatabilceğim.....
Neyse gel zaman git zaman ilerledikçe bu komşum denen şahıs sürekli benden ''komşu benim soğanım bitti soğanın varmı? salçam az salçan varmı? patatesim az patatesin varmı? sigaram bitti sigaran varmı.?? ''

Günde en az 3 kere kapımı çalardı birşey istemek için......Bende zengin birisi değilim o kızda değil ama ben elimde ne var ne yok hep verdim.........Bende son 1 patetes varsa yada soğan varsa o istedi diye verirdim.....
EE tabi istekleri bununla kalmayıp Büyük isteklere döndü.....Mesela; Derdiki''',Komşu bugun bana misafir gelicek sandalyelerini ve masanı alabilirmiyim derdi......EEE ben eli açık bi insanım ya direk anında verirdim..
Daha sonra gene misafirim gelicek diye yatak örtüsü takımımı aldı götürdü kendi evine serdi.............
Robot takımım yok diye ağladı sızladı diye dayanamayıp robot takımımı verdim......
Verdimde verdim anlıcağınız...........
Ben ona bukadar yakınken bukadar iyilik yaparken (daha verdiğim çok şey var da aklıma gelen bunlar yoksa yiyeck içeçek buzdolabımda ne varsa yazın buzluğa posetleyip kışın yemeklere koyarım diye ayırdığım domatesten annemin bahçesinde yetiştirdiği ahududu lara kadar istedi verdim )
Ben ondan hiç bi zaman yakınlık arkadaşlık göremedim............

Bana hep eltileri hakkında dedikodu yapardı sonra yarın olur kapısını çaldığımda yok ...nerde ?,eltisinde okadar 2 yüzlü bi insandı...........Doğumgnunde buna hediye sadece ben aldım... O da bana eltim almaadı bende ona almıcam diye dert yanmıştı 1 ay sonra eltisinin dogumgnn sabahı elinde hediye dedimki kime aldın?dedi eltime istediği bişey vardı aldım ....... iyi dedim...

SAADETE GELEYİM....Geçen gün komşum taşındı ve taşınırken ona verdiğim çoğu şeyi de götürmüştü........Ben buna mesaj attım ve lütfen götürdüğün eşyalarımı geri getir dedim........
CEVABIDA ŞU OLDU.........Bi anda sana ne oldu anlamadım zaten getircem eşyalarını dedi...
BENDE:EŞYALARIMI GİDERKEN BIRAKMAN GEREKİRDİ BEN EŞYALARIMIN PEŞİNE DÜŞEMEM
CEVABI:BENİM KİMSENN BİŞEYE İHTYCM YOK GETİRİR BIRAKIRIM
BEN:BİZAHMET LÜTFEN
CEVABI:ÇALIŞINCA ÇOK DEĞİŞMİŞSİN ELİN PARA GÖRDÜ GALBA
BEN:EŞİME DESTEK OLMAK İÇİN ÇALIŞMAK ZORUNDAYIM ÇALIŞIYORUM AYRICA BANA DAHA FAZLA YAZMAZSAN SEVİNİRİM EŞYALARIMIDA GETİR Bİ AN ÖNCE....

dedim VE aradan 2 hafta geçti ve bu sabah yüzüme fırlatır gibi kapının önüne koyup gitti..........Şimdi sadece komşum olup akrabam olmasaydı emin olun umrumda olmazdı ama bu kız sürekli karşıma çıkıcak ve yüzyüze gelicez...Burda kim haklı kim haksız?
UZUN YAZDIM KUSURA BAKMAYIN OKUYANLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM:KK14:
komşuna vermediğin bir tek şey kalmış....neyse..
sen ne kadar saftirikmişsin..en sinir tipsin..
şu yazını okudum sinir oldum..hem kendini aptal yerine koydur hem buraya yaz..

yatak ortusumu?
Yok daha neler.
Kadina gelince.
Alistim ben boyle insanlara.
Beni sasirtmiyor yani.
Bidahaki icin ders olmus size.

akraba olarak yine karsilasirsanizda konusmayin.
Ben konusmazdim.

Bence de siz haksizsiniz. Istedigi onca şeye hiç tepki vermeyip ahanda arkadaaaasss diye buldugunuzu tutarsaniz bu çok normal bi durum yani. Bi tavır bi duvar bi çizgi... Çok yakınlık tez ayrılık getirir demişler kaç yaşında insansinizdir evli barklisiniz sonuçta. Sizin yaptiklariniz artık iyiliği aşmış kusura bakmayın ama Saflik filan olmuş. O yüzden ben çokta kizamadim komsunuza.

insan bırılerıyle arkadas olurken ıyı dusunmelı
aman boşver ne hali varsa görsun nankör

elini vermişsin kolunu kaptırmış.o zaten bi yüzsüzmüşte sen niye bu kadar verdinki.hoşuna gitmediği halde vermeye devam etmişsin.eğer eşyalarımı getir demeseydin o zaten getirmezdi.madem getirecekti niye götürdü.ayyy ne rezil insanlar var yüzsüz kadın.bundan sonra onunla yüzyüze gelemezsiniz bence.için tadı acayip kaçmış

sert mesaj yazdığınızı söyleyenler olmuş ama bence zaten böyle bir durumda sert olmak gerekir.çünkü normalde kendiliğinden o eşyaları sahibine vermesi lazımdı taşınmadan önce.kendisi eşyaları geri vermiş olsaydı mesaj yazmanıza gerek de kalmazdı, haketmiş.taşınırken başkasının eşyalarını götürmek de nedir ya?siz de birdaha kimseye eşyalarınızı vermeyin.eğer karşınızdaki kişi abartmıyorsa, sürekli istemiyorsa salça, soğan vs verirsiniz ama yok örtüymüş yok masaymış...yok daha neler.bizimki de bazen epilasyon aleti istiyor, annem de veriyor yaa.hijyen açısından hiç doğru bir şey değil halbuki.neyse ki benimkisi ayrı da kendisininkini veriyor, kendiminkinin verilmesine izin vermiyorum.ama yoğurt, pirinç vs karşılıklı olarak alıyoruz birbirimizden bazen.
Epilasyon aleti mi

siz de vermenin çizgisini aşmış, alıştırmışsınız. bu konuşmanın olmasını önlemek kolaydı oysa ki. taşınmadan önce, paketlemeden önce inip kendiniz getirecektiniz eşyalarınızı. masayı götürmek nedir ya, ya da yatak örtüsünü? benim de üniversitede bir arkadaşım vardı.bilgisayarımı isterdi hep, ben de odada olmadığımda verirdim ama kendisi getirmezdi hiç. bir kaç defa kendim gidip aldım. sonra baktım olmuyor, işin bitince hemen getir lütfen. saat 9 da odadayım. 9 da getir dedim. sonra istemeler kesildi.

evet sen sonun kadar haklısın canım benimde böyle asalak dicem başkalarının üstünden geçinen arkadaşım var ama bunları biz bu hale getiriyoruz.zannediyolarki eşyaların verince onlardan geri istemeyelim onların olsun ama yok öle bi dünya ben ne zorluklarla almışım sana mmı bırakayım boşver yüzyüze bakınca slm verip geçersin muhattap olamaya gerek yok

Madem 2 yüzlüydü niye görüştün mesafe koymak bu kadar mı zor bu tip ilişkilerde karşılıklı sırlar veriliyo sonra da korkudn ilişki devam ediyo ..

Bu şekilde alıştırmayacaktınız. Yatak örtüsünü ödünç alanı ilk defa duydum. Ayrıca sürekli karşılaşsanız bile muhattap olmak zorunda değilsiniz ki benim bir arkadaşım vardı. Yaptıkları yüzünden konuşmayı kestim. Her gün aynı ortamdayız ama ne yüzüne bakarım ne tek kelime çıkar ağzımdan. İlla aynı ortamdasınız diye muhattabınız olmak zorunda değil.

ne yüzsüzmüş bu kadar şey istenir mi ya
yatak örtüsüne kadar
ne kadar yüzyüze gelsemde komuşmamaya çalışırdım yerinizde olsam
akrabalık bağı da olsa her zaman mesafe iyidir

Bi donunuzu vermediğiniz kalmış!!!

ben bu durumda sizi hatalı buluyorum.Madem rahatsızdın yavaş yavaş vermiyorum ,yok demeliydin.

Bir arkadaşın dediği gibi köprüyü geçene kadar ayıya dayı demişsiniz.Bitince direkt ayı demişsiniz karşınızdakine.

Anneannemin bir lafı vardır ; yüzü yumuşak olanın donunun ağı kurumaz diye ,çok doğruymuş.

aboww hemen o çıkan komşunuzun boşalttığı daireye yerlesmeliyim
az konuşursak uzaktan akraba da çıkarız ,tüm kriterleri taşırım yani :KK53:

ben anlamadım! ara sayfaları da okuyamadım.
kadın komşusuyken bi sorun yok konuşuyolar dertleşiyolar falan..
Kadın taşınınca bizim ki bi anda düşman kesiliyor kadına, eşyalarımı getir diye çemkiriyor falan.
ilginçmiş.

Çok kişi yazmış evet ama ben de yazayım üzgünüm haketmişsin!!! İnşallah akıllanmışsındır..

X