Yan komşumla sorunlar

Korkacak kendine güvenemeyecek birşey yok, onun çanağı çömleği nesi varsa sende topla çal kapısını, ifadesiz bir şekilde bak afra tafra yapma, o yaparsa da sallama dik dur, sendeki bana ait olan şeyleri alabilir miyim de bekle getirsin. Sakin sakin tırmandırmadan halletmeye çalış.
Kız da herseyesitem etme polemik yaratma potansiyeli car bsy demesede hal hareketnde belli edyo bende dayanamayıp noluyo die sorarım yani bu konuda kendme güvenemiyorum

Par

pardon ama ben kızdan gezmek istiyorsun eşinle sorun yaşayıp konuyu bana atıyorsun beni kötü gösteriyorsun gibi anlamsız tepkisinden sonra böyle bir açıklama ihtiyacı hissettim konumdada bu ayrıntıyı belirtmiştim ama farketmemişsinz.. Ayrıca kozon menfaati içn bni anlamsz yere cagrdgından duygu sömürüsü yapıp bu seklde dikkat cektgnide belirtmiştm burayıda atlamşsnz .. Konuyu kendi yaşanmışlıklarnzla karıstırmayın bence.. Herkesin yasadgı aynı olmuyor.. Bende buna tahammül edemyorum
Kendi yasanmisligimla karistirmadim hanimefendi.

Siz mesajinizin basinda onu kirmamak icin o istiyor diye onun icin vs bulusuyorum ayrintilarini verdiginiz icin soyledim.

Konustunuz guldunuz eglendiniz baxen arkadaslik o an karsindakini idare etmeni gerektirir naz yapmis size idare etmissiniz. Bunlar iliskilerde olagan seylerdir.

Sunu deseniz anlarim ilk baslarda iyi guzel vakit gecirdik ama zaman icinde benim iyi niyetimi kullandigini gordum arkdslimi kestim. Bunu anlarim

siz bastan sanki komsunuzla zoraki gorusmus gibi anlatmissiniz.

kimse siz olmayinca olmez madem bastan istemiyordunuz niye 7 24 gorustunuz?

Kız da herseyesitem etme polemik yaratma potansiyeli car bsy demesede hal hareketnde belli edyo bende dayanamayıp noluyo die sorarım yani bu konuda kendme güvenemiyorum
Sorma kendine hakim olmaya çalış, iyi günleriniz de olmuştur onun hatrına hanımefendiliğini korumaya çalış canım

Kendi yasanmisligimla karistirmadim hanimefendi.

Siz mesajinizin basinda onu kirmamak icin o istiyor diye onun icin vs bulusuyorum ayrintilarini verdiginiz icin soyledim.

Konustunuz guldunuz eglendiniz baxen arkadaslik o an karsindakini idare etmeni gerektirir naz yapmis size idare etmissiniz. Bunlar iliskilerde olagan seylerdir.

Sunu deseniz anlarim ilk baslarda iyi guzel vakit gecirdik ama zaman icinde benim iyi niyetimi kullandigini gordum arkdslimi kestim. Bunu anlarim

siz bastan sanki komsunuzla zoraki gorusmus gibi anlatmissiniz.

kimse siz olmayinca olmez madem bastan istemiyordunuz niye 7 24 gorustunuz?
Dediğiniz gibi basta hersy güzel gidiyordu ama devamında sıkıcı ve çekilmez hale getirdi..

Bu kız ya size aşık ya da eşinize ben bu kız dan şüphelendim açıkçası

Dediğiniz gibi basta hersy güzel gidiyordu ama devamında sıkıcı ve çekilmez hale getirdi..
O zaman yanlis anlatiyorsunuz. Konunuzu okuyun ilk cumlelerden basliyor onun icin gorustum falan .... Olaya bu acidan bakinca arkadaslik iliskilerinizi yanlis buldum.

Iyi aksamlar dogru secimler

Offf sorunlu bir arkadaş çok yıpratır .
Olmaması çok daha hayırlıdır .
İçinizde onu düzeltmek yardımcı olmak gibi bir istek yoksa iletişimi azaltın :)

arkadaşınızdan uzak durun. eşinide komik buldum kuaföre giderken bile izinmi alıyorsun :KK66: dışarı cıkmana bile karışıyor yok kücük yermiş. zıhnıyet tuhaf..

O zaman yanlis anlatiyorsunuz. Konunuzu okuyun ilk cumlelerden basliyor onun icin gorustum falan .... Olaya bu acidan bakinca arkadaslik iliskilerinizi yanlis buldum.

Iyi aksamlar dogru secimler
Aslnda tam olarakta yanlış değil
Offf sorunlu bir arkadaş çok yıpratır .
Olmaması çok daha hayırlıdır .
İçinizde onu düzeltmek yardımcı olmak gibi bir istek yoksa iletişimi azaltın :)
hiç hiç yok artık benden uzak olsun .. Pislik nefret ediyorum neredeyse

Siz evlisiniz o bekar.

Sizin ve onun sorumlulukları farklı.

Belli ki canı sıkılıyor ugrasacak bişeyler arıyor.

Ben olsam arkadaş komsu uğruna Evimin huzurunu bozmam kızın lafini bile etmem kaldı ki onun için eşimden izin alicam falan filan.

Eşyalarınızı direkt isteyin.

Siz evlisiniz o bekar.

Sizin ve onun sorumlulukları farklı.

Belli ki canı sıkılıyor ugrasacak bişeyler arıyor.

Ben olsam arkadaş komsu uğruna Evimin huzurunu bozmam kızın lafini bile etmem kaldı ki onun için eşimden izin alicam falan filan.

Eşyalarınızı direkt isteyin.
Haklısın canm ben nasl bu hale düstüm anlamyorum.. Farklı bş sehre geldm ailem uzaktanolduğu için yokluktan buna tahammül ettim yoksa asla tarzım değil..

Haklısın canm ben nasl bu hale düstüm anlamyorum.. Farklı bş sehre geldm ailem uzaktanolduğu için yokluktan buna tahammül ettim yoksa asla tarzım değil..

Bende farklı şehirde yaşıyorum evlilik sebebi ile ama eşimin ailesi dışında kimseyle görüşmuyorum bu devirde kimseye güvenmemek lazım

Cok uzuldum size hatta acidim. Boyle bir hayat yasamak zor olmali. 2 lafinizdan biri esim izin vermedi esimi zor ikna ettim zor izin aldim. Evlilik sorumluluguna ulasmis yetiskin bir bireyin adeta afedersiniz tasmali bir hayvan gibi sahibinin komutlarina uymak zorunda birakilmasi... Ne diyeyim cok uzuluyorum boylesi hanimlara. 2 kadin disarida cok gezerse bisey olmaz nerelere gittikleri onemli tabiki.. Siz daha kendi kararlarinizi veremiyosunuzki.yan komsunuz da sizi acik acik kullaniyor.

ben bir senelik evliyim. Yan komsumla aynınyaslardayoz o da kardesiyle yalnız yasıyor.. Sık sık bir araya geldiğimiz olurdu ama bu genelde onun istekleri doğrultusunda.. Bende onu kırmamak için bulusurdum..derdiyle dertlenip yardımcı olurdum bütün sıkıntısını bnmle paylaşırdı beni samimi bılırdü.. Hergün aralıksız bulusıyorduk..aksamları esim arkadaslarına gidince aksam bile bulusıyorduk..neyse bir kaç kez dsarda takıldığmz oldu.. Burasi bir ilçe olduğu içn esim çok sık görünmemem gerektiğini söyler.. Çok sık gezersem göze çarpar ayrıca iki kız gezersek çok sık gezersek yanlış seyler anlaşılabilirmiş.. Tamamen esiöin zihniyeti böyle banada mantklı geldi neyse.. Sonra dsarda gezmeyi azalttık.. Ancak hastane işi olursa birbirimize arkadaslk edyorduk.. Geçenlerde bni yine hastaneye cagrdi kendi gitmiş.. Çok kötüyüm hastayım ayakta durcak halim yok bayılcak gbiyim dedi bnde esimi zor ikna edip gittim.. Bi baktm abartşcak bsyi yok:işsiz: daha sonra ben evdeyken hep msj atyo hep aglamaklı resimler atıyo çok kötüyüm falan diyor.. Bende brsey olduğunu zannedp ya cagryorum yada yanına gdiyorum bi bakıyorum hiç bsy yok.. Geçenlerde fazla carsya gdemycegmi esimin fikrini söyledim yadırgamaya basladi.. Bni kuaföre cagrdi esim izn vermedi diyince sitem etmeye basladı tavır aldı çok çok sinir oldum.. Herneyse bunu da gectim gecenlerde esimi ikna edip dsarı ckmaya karar verdim. Bu kızla ckcaktk..bi prüz cıktı esimle aramda sonra carsya gitme işi iptal oldu.. Bu arkadas basladi bana sitem etmeye artk sana güvenmycem falanlar.. Sonra bana sen dsarı cıkmak istyosun bütün suçu bana atyosun die sitem ediyo halbuki öyle brsey yok kafasnda kuruyo..bnde basladm bu zmana kadar asıl senn yüzünden cıkıyorduk die hepsni tek tek söyledim.. Kız resmen bni kullanyo gbi hissettim bütün bagları kopardım numarasını falan sildim üstelk bu benm yan komsum.. Bnm onda esyalarım var onları nasl alablirim sizce ? Ayrıca mevzum hakkındaki yorumlarnızıda merak ediyorum.. Ben mi çok safım yaa
Saf değilsin canım,iyi niyetlisin.son bir msjla yada kapısına giderek eşyalarını iade etmesini söyle.ayrıca evlilikte bekar arkadaşlara uyum sağlamak biraz sorun oluyor eşler açısından.eşinin dedikleri de çok doğru.zaman insanların açıklarını arama zamanı olmuş.

X