DOYMAK BİLMEYEN KOMŞUM

tamamen böyle ise olay karşı taraf yüzssüz bir komşu sık rastlanan bir tür bizdede var böylesi ama iki üç kestik ayağını hem dedikoducu hem arsız yüzsüzler hiç çekilmez
ne yapacaksın ki buna
Nankör işte
benimde unideyken kaldığım yerde bir kız vardı durmadan birşeylerimizi isterdi kurutma makinesine kadar.
alıp getirmiyordu gidip istiyorduk zorla verirken de naz yapıyordu
buna ne denir ya
yüzsüz :KK70:

onun mutfagında saldalyesı varda tabure gibi ayrıca masasıda war ama benımkınden küçük....... oda benımknı ısteyıp aylarca kullandı birşey demedim ama taşınırken uzağa gittiği için bidaha alamam diye soyledım yinede götürdü...
Acıkcası vermek istememiş gibi geldi,bişey demez önemsemez diye düşünmüş ama beklediği gibi olmamış,iyi etmişsiniz istemekle.

Boş ver en iyisini yapmışsın.o kadın taşınınca hangi akla hizmetle kolilere koyuyor maksat götürmekmiş zaten .eee iyilik edince hep böyle oluyor zaten.
Bide masa takımınızımı götürdü hayretler içerisindeyim
Sizede iyi sabır varmış aylarca kullanmış

tamamen böyle ise olay karşı taraf yüzssüz bir komşu sık rastlanan bir tür bizdede var böylesi ama iki üç kestik ayağını hem dedikoducu hem arsız yüzsüzler hiç çekilmez
ne yapacaksın ki buna
Nankör işte
olay gerçekten böyle hatta size eksik anlattım dahada fazlası var.... Bu kız kömürlüğe inip eşya çalıp eskciye satmak istedi ben engel oldum........En üst komşumuz war memlekete giderken saksıda çiçeklerini emanet etti kadın memleketten geldi ben dedimki niye kadının çiçeklerini vermedin dedim....ee istemediki? dedi orda şok olmuştum......

olay gerçekten böyle hatta size eksik anlattım dahada fazlası var.... Bu kız kömürlüğe inip eşya çalıp eskciye satmak istedi ben engel oldum........En üst komşumuz war memlekete giderken saksıda çiçeklerini emanet etti kadın memleketten geldi ben dedimki niye kadının çiçeklerini vermedin dedim....ee istemediki? dedi orda şok olmuştum......
arsız o zaman güzelim benim anlattığım kişiler gibi uzak durman lazımdı aman gitmiş kurtulmuşsun bende sen gibiyim bir şeyi kendim olsa bile istemeye utanırım ama karşıdaki arsız olunca ne yapcan
bir daha da bence taviz verme kimseye az bozuk davran anlar istemez

yatak ortumu vermezdım kımbılır kımı yatırdı ustune kımbılır ne yaptı ustunde onu gerı almasaydınız barı bu da sıze ders olsun bıdaha bu kadar elı acık olmayın bı ınsan sızınle baska bırının dedıkodusunu yapıyorsa baskasıyla da sızı yapıyordur yarın bı gun eltılerınden ordan burdan hakkında soyledıklerını duyarsanız hıc sasırmayın

Vallahi her zaman mesafeli duruşu sevmisimdir her zamanda tavsiye ederim. Kimseye derdimi anlatmam hele Komşuya hiç anlatmam. Kimseye de hu kadar taviz vermem. Karşı komsum 5. Kattan karşı daireye taşındı sürekli dedi önceden (5.kattayken) x hanımla içli dıslıydık hep girer çıkardık birbirimize diye. Bir değil iki değil sürekli bunu dedi. Bende dedim valla abla ben sevmem öyle sürekli gidip gelmeyi komşu oturmalarını. Dedim kadının yüzüne. Taviz tavizi doğurur Çünkü. Sizinki bu hesaba dönmüş. Sıkmayın canınızı daha dikkatli olun bundan sonra.

ne yapacaksın ki buna
Nankör işte
benimde unideyken kaldığım yerde bir kız vardı durmadan birşeylerimizi isterdi kurutma makinesine kadar.
alıp getirmiyordu gidip istiyorduk zorla verirken de naz yapıyordu
buna ne denir ya
yüzsüz :KK70:
aynen benım evimde yicegm ekmek olmasa ben komşumdan istemeye utanırım.....

bencede hadi yiyecek olanı anladık ama az daha kalsa sen bizde takıl ben misafirleri sende ağırlayayım dicekmiş :)

Vallahi her zaman mesafeli duruşu sevmisimdir her zamanda tavsiye ederim. Kimseye derdimi anlatmam hele Komşuya hiç anlatmam. Kimseye de hu kadar taviz vermem. Karşı komsum 5. Kattan karşı daireye taşındı sürekli dedi önceden (5.kattayken) x hanımla içli dıslıydık hep girer çıkardık birbirimize diye. Bir değil iki değil sürekli bunu dedi. Bende dedim valla abla ben sevmem öyle sürekli gidip gelmeyi komşu oturmalarını. Dedim kadının yüzüne. Taviz tavizi doğurur.
keşke sizin gibi olabilseeydim ama karşında ağlayıp sızlayıp benim senın gbı eşyalarım olmadı ben kaçarak evlendim falan diynce birşey diyemıosun

bencede hadi yiyecek olanı anladık ama az daha kalsa sen bizde takıl ben misafirleri sende ağırlayayım dicekmiş :)
bir lafı zaten çok yakın DEDİĞİNİZ ŞEYE....demişti ki bana misafir gelcek senden eşya isteyebilrim hazırlklı ol demişti ...:)

bir lafı zaten çok yakın DEDİĞİNİZ ŞEYE....demişti ki bana misafir gelcek senden eşya isteyebilrim hazırlklı ol demişti ...:)
al işte bak, neyse ucuz atlatmışın tecrübe einmiş oldun sakın kimseciklerle fazla yüz göz olma emi böyleleri kocana bile göz koyar evden sonra hahah allah korusun

keşke sizin gibi olabilseeydim ama karşında ağlayıp sızlayıp benim senın gbı eşyalarım olmadı ben kaçarak evlendim falan diynce birşey diyemıosun
Ama bak demeyince sen sıkıntı yaşıyorsun arkadaşım gerektiği yerde diyeceksin kendi esyalarinla rezil olmuşsun terbiyesiz kadının yaptığına bak.

aynen kızlar umarımben doğru olanı yapmışımdır.....Çünki bende eşyalarımı bedavaya almadım giderken götürüp geri getirmeseydi helal etmezdim.....yatak örtümü zaten istemesiyle benim gözüm açıldı kullanıldığımı hissettim.

insan yatak örtüsünü verir mi. Neden alıştırdınız insanlara yardım etmek güzel birşey anlıyorum sizi ama sizinki artık kusura bakmayın kendini kullandırmaya dönmüş. Tamam patates soğan salca neyse ama yatak örtüsü masa sandalye ne ya. Işte sonra senden kötüsü olmaz.

insan yatak örtüsünü verir mi. Neden alıştırdınız insanlara yardım etmek güzel birşey anlıyorum sizi ama sizinki artık kusura bakmayın kendini kullandırmaya dönmüş. Tamam patates soğan salca neyse ama yatak örtüsü masa sandalye ne ya. Işte sonra senden kötüsü olmaz.
aynen haklısınız aslında ama hem komşu hem eşimn uzaktan akrabası hemde kullanıp vericem tavrına hayır diyemıosun daha dogrusu ben diyemedim.....bu saatten sonra zaten bidaha bu duruma düşmem.ilk ve son oldu...

X