DOYMAK BİLMEYEN KOMŞUM

aynen kızlar umarımben doğru olanı yapmışımdır.....Çünki bende eşyalarımı bedavaya almadım giderken götürüp geri getirmeseydi helal etmezdim.....yatak örtümü zaten istemesiyle benim gözüm açıldı kullanıldığımı hissettim.
gözün açılmış ama hayır diyememişsin :KK14:
sana böyle dediğime bakma. dedim ya milletçek sorunumuz bu. hayır diyemiyoruz. bende karşımdaki kırılacak diye üzülürüm çoğu zaman. ama yatak örtümü mutfak robotumu verecek kadar olmaz heralde :63:

milletcek doyumsuzuz da... karşındaki hayır demedikçe donuna kadar alası var insanların.
ee eskiler ne diyo. sırtında taşı taşı taşı. bi kere indir. senden kötüsü olmaz. konu sahibinin durumu bu gibi sanki :)

gözün açılmış ama hayır diyememişsin :KK14:
sana böyle dediğime bakma. dedim ya milletçek sorunumuz bu. hayır diyemiyoruz. bende karşımdaki kırılacak diye üzülürüm çoğu zaman. ama yatak örtümü mutfak robotumu verecek kadar olmaz heralde :63:

ee eskiler ne diyo. sırtında taşı taşı taşı. bi kere indir. senden kötüsü olmaz. konu sahibinin durumu bu gibi sanki :)
farkındayım çok taviz verdim çokkkk.... Umarım Allah bidaha böyle insanları karşıma çıkarmaz.....

birde üzülür verirsin de zarar veren tipler varya :KK67:

birde üzülür verirsin de zarar veren tipler varya :KK67:
küçük bi kızı var fondotenimi alıp yere atıp kırdı,eşime fenerbahçeli anahtarlk almştım süngerden topşeklindeydi komşnn kızı o süngeri ısırıp kopardı.. çaydanlıgın altlığı var onu kırdı.....resim albumun kapagnı yırttı masa örtümü tükenmezle çizdi.......dahada çok şey........ben hiç bi zaman kötu bı laf söylemedım kızmadımda hatta annesı kızına bagırıp tokat attı ben ona çocuktur bişey olmaz vurma çocuga dedim.......bende hamileyim eger ben aynı duruma düşşeydim ne yapar eder cocugumn kırdığı şeyn aynısnı alır komşuma verrdım zararımı karşlardım .......benim göözüm mal mülkte değil ben kendimi onun yerine koyuorum eğer başkasınn malına zarar verdyse cocugum ne yapar eder onu yerıne koyardım ama ondan öyle bi karşlık göremedim........

Samimiyet, arkadaşlık görmedim diyorsunuz öncesinde her şeyi birlikte yapardık, derdimizi paylaşırdık diyorsunuz. Burada ciddi bir tutarsızlık var maalesef.

Neden her istediğini verdiniz? Kapınızı çaldığında açmazdınız olur biterdi. Bundan basit ne var? Neden açmadın dediğinde banyodaydım, uyuyordum vs...

Zanda bulunmak istemem ama sahiden bağıra bağıra ayı demişsiniz yani. Neyse bundan sonra fazla muhatap olmayın. Olan olmuş artık.

komşularım vardı abi kardeş, eşim tanıştı iyi ark. oldular arada malzeme gönderiyorlardı kuru fasülye yapardım. bi gün gene düdüklüde yaptım ,eşim acele aldı tencereyle götürdü ertesi gün 3 haftalık tatile çıktık. döndüğümde istedim tenceremi. eşim çıktı söyledi, geri geldiğinde gülmekten donuna edecek
:ya hatun hani o tencere vardıya
:eeeeeeee
:arkadaşın evinde 1 hafta leş kokusu gibi bi koku varmış kalan yemeği içinde unutmuş ,tencereyi bulunca burnunu kapatıp olduğu gibi çöpe atmışlar
::KK57::KK57::KK57::KK57: vayy düdüklüümm
:ama aşkım arkadaş dio 'en kralından basmalı düdüklü alcam diye
:hakket mi
:cidden
aradan 5 yıl geçti elimde düdüklüden geriye sadece kapağı kaldı
söz verilen düdüklünün düüüü'sünü bilem görmediim dostlar
niyemi anlattım çünkü o babacımın ilk ve son hediyesiydi ühühühhü ve komşum taşındı burdan(anılar anılar gece gece gevezeliğim tuttu ) tamam sustuuummm:oops::oops::oops:

Samimiyet, arkadaşlık görmedim diyorsunuz öncesinde her şeyi birlikte yapardık, derdimizi paylaşırdık diyorsunuz. Burada ciddi bir tutarsızlık var maalesef.

Neden her istediğini verdiniz? Kapınızı çaldığında açmazdınız olur biterdi. Bundan basit ne var? Neden açmadın dediğinde banyodaydım, uyuyordum vs...

Zanda bulunmak istemem ama sahiden bağıra bağıra ayı demişsiniz yani. Neyse bundan sonra fazla muhatap olmayın. Olan olmuş artık.
Başta çok iyiydi ilk bir ay eşimde bende her akşam onlara giderdik ...bi zamandan sonra zamanla sadece benden eşya istemekten başka bi yakınlığı olmadı........
aynen olan oldu... umarım artık karşma çıkmaz

aynen kızlar umarımben doğru olanı yapmışımdır.....Çünki bende eşyalarımı bedavaya almadım giderken götürüp geri getirmeseydi helal etmezdim.....yatak örtümü zaten istemesiyle benim gözüm açıldı kullanıldığımı hissettim.

herseyi anladim da yatak ortusunu niye istemis bu kadin? tobe yarabbim kotu kotu konuscam insanin aklina neler gelio :KK45:

komşularım vardı abi kardeş, eşim tanıştı iyi ark. oldular arada malzeme gönderiyorlardı kuru fasülye yapardım. bi gün gene düdüklüde yaptım ,eşim acele aldı tencereyle götürdü ertesi gün 3 haftalık tatile çıktık. döndüğümde istedim tenceremi. eşim çıktı söyledi, geri geldiğinde gülmekten donuna edecek
:ya hatun hani o tencere vardıya
:eeeeeeee
:arkadaşın evinde 1 hafta leş kokusu gibi bi koku varmış kalan yemeği içinde unutmuş ,tencereyi bulunca burnunu kapatıp olduğu gibi çöpe atmışlar
::KK57::KK57::KK57::KK57: vayy düdüklüümm
:ama aşkım arkadaş dio 'en kralından basmalı düdüklü alcam diye
:hakket mi
:cidden
aradan 5 yıl geçti elimde düdüklüden geriye sadece kapağı kaldı
söz verilen düdüklünün düüüü'sünü bilem görmediim dostlar
niyemi anlattım çünkü o babacımın ilk ve son hediyesiydi ühühühhü ve komşum taşındı burdan(anılar anılar gece gece gevezeliğim tuttu ) tamam sustuuummm:oops::oops::oops:
buda kötü bi durummuş:) bikeresinde kurufasulye pilav yapmıştım...benım telefonum bozuktu tamırcıdeydı eşimde önemli birşey oldumu komşumu arardı (2si akraba) komşmda telefnu bana verırdı .
neys eyemek yapmşm eşimi beklıorum bi baktm komşum kapıyı çalıyo telefnu uzattı arayan eşim dediki ''akşam annemde yemek ycz yemek yapma dedi''komşumda noldu dıynce anlattım ve ne derse begenrsnz dediki pilavla kurufasulyeyı ver sen bız yıyelım sen zaten kaynvaldnlere gtceksn....komşumnda misafiri wardı......NEYSE ki geldiğinde tencerelerim temizdi işin sonucuna bakarsak :))

Bunu normal insan yapmıyor zaten akraba yapıyor ne yapıyorsa ben haksız bulmuyorum konuyu açan arkadaşı.. Benimde başıma geldi başlarda verdim bi iki defalıktır sanmıştım ütü vs. Aklınıza ne gelirse istemeden kimse geri getirmezdi. Kaç defa yüzlerine vuruyordum bunları eksikse alın eksiklerinizi diye ama anlamayan anlamıyor ve mesafeyi koydum çok takın akraba olmasına rağmen.

buda kötü bi durummuş:) bikeresinde kurufasulye pilav yapmıştım...benım telefonum bozuktu tamırcıdeydı eşimde önemli birşey oldumu komşumu arardı (2si akraba) komşmda telefnu bana verırdı .
neys eyemek yapmşm eşimi beklıorum bi baktm komşum kapıyı çalıyo telefnu uzattı arayan eşim dediki ''akşam annemde yemek ycz yemek yapma dedi''komşumda noldu dıynce anlattım ve ne derse begenrsnz dediki pilavla kurufasulyeyı ver sen bız yıyelım sen zaten kaynvaldnlere gtceksn....komşumnda misafiri wardı......NEYSE ki geldiğinde tencerelerim temizdi işin sonucuna bakarsak :))
bide iptal oluyomuş düşünsene ' sana diyomuuş ' eee gidemiyosun ne yemek yapcan ahahah

hata sende bir kere de hayır demesini bilin toksa bu böyle gider

Ay cok sekersiniz ...saadete geleyim,yazmissiniz da... Bos verin ,dert etmeyin kurtulmussunuz,arsiz insani hic sevmem...gitmeseydi yakinda don-kilot da isterdi....

arkadaşlar yanlış anlamayın ama ben kullanak için eşya verip tekrar onu evimde kullanamam
hele ki özel eşyaları
o yatak örtüsünde kocasıyla yattı belki de ayyyy:oops:

8 ay gibu bir surede tum derdinizi acip evinizun tum esyalarinizj onune sermekle buyim hata etmissiniz
Ben once insanlari uzunca sure tanima taraftariyim buda size tecrube olmustir

Ya bir iyilik etme, ya da ettigin iyilikleri tek tek anlatma..madem vermekten bu kadar rahatsizdin, vermeseydin, madem verdin, bu kadar sert mesajla neden istedin.madem yuzyuze bakacaginiz onem arzediyor , mesajda daha yumusak olsaydin..verdigin Her seyi tek tek yazmissin, zaten dertlesecek tek komsun oymus ve sen de bari bi komsum olsun mantigiyla vermissin , ama tasininca, okuz öldü ortaklik bozuldu durumu olusmus..bence haksizsin, lafini edeceksen vermeseydin.

Bunu normal insan yapmıyor zaten akraba yapıyor ne yapıyorsa ben haksız bulmuyorum konuyu açan arkadaşı.. Benimde başıma geldi başlarda verdim bi iki defalıktır sanmıştım ütü vs. Aklınıza ne gelirse istemeden kimse geri getirmezdi. Kaç defa yüzlerine vuruyordum bunları eksikse alın eksiklerinizi diye ama anlamayan anlamıyor ve mesafeyi koydum çok takın akraba olmasına rağmen.
aynen canım akraba olunca dahada bi sıkıntı..hiç birşeye hayır diyemıosun.......zaten anlamamıştım başta kullanıldığımı sonradan yatak ortme kadar isteynce anladım ...........BUnları zaten gerçekten yaşayan bilir... Keşke saf olmasaydım bukadar

Ya bir iyilik etme, ya da ettigin iyilikleri tek tek anlatma..madem vermekten bu kadar rahatsizdin, vermeseydin, madem verdin, bu kadar sert mesajla neden istedin.madem yuzyuze bakacaginiz onem arzediyor , mesajda daha yumusak olsaydin..verdigin Her seyi tek tek yazmissin, zaten dertlesecek tek komsun oymus ve sen de bari bi komsum olsun mantigiyla vermissin , ama tasininca, okuz öldü ortaklik bozuldu durumu olusmus..bence haksizsin, lafini edeceksen vermeseydin.
taşınırken bile dedimki arkadaşm bırakırsın benım eşyaları dedim oda tamam dedi giderken hc brsey brakmadan gittii bende mesaj attım sert değildim ama olsaydımda olurdu bence ........daha öncedende misafrm gelcektı sandalyemle masamı ıstemıştım vermemişti.......ayrıca komşum değil sadece eşimn uzaktan akrabası ayrca oyüzden......verdiğim herşeyi tek tek yazdım çünki suç kimin öğrenmek istedim.........yada benmı hatalıyım ogrenmek ıstedım....yorumnz içn ynede sagolun

X