DOYMAK BİLMEYEN KOMŞUM

Ay cok sekersiniz ...saadete geleyim,yazmissiniz da... Bos verin ,dert etmeyin kurtulmussunuz,arsiz insani hic sevmem...gitmeseydi yakinda don-kilot da isterdi....
üst baş istedide don kılot istemedi zaten giyseydı giymezdim bidaha

Hem haklı hem haksızsınız sizin yerinizde olsam o kadar alıştirmazdım. Yalan yok bende sizin gibiyim yüzüm yumuşak ama bi yere kadar. Son yaptığı terbiyesizlik ama siz yinede iyilik yap denize at balık bilmazse halık bilir lafını unutmayın. Elbet acısı çıkar bi yerden..

Biraz mesafeli olsaydınız bunların bir çoğu olmazdı. Sizde de hata var.

Arkadaşım bu saflık değil iyi niyet karşı tarafta bunu suistimal ediyor işte. Mesafeni koy öyle insanlara karşı

Yok artık daha neler dedirtti bana bu olanlar. Ben hayatta vermezdim, akrabama bile bu kadar bu kadar yüz vermezdim, mesafeliyim herkese çünkü vıcık vıcık olur ilişkiler.

Yok artık daha neler dedirtti bana bu olanlar. Ben hayatta vermezdim, akrabama bile bu kadar bu kadar yüz vermezdim, mesafeliyim herkese çünkü vıcık vıcık olur ilişkiler.
Gercekten öyle bi kaç defa verdinmi tamamdır artık herşeyi istemeye başlıyorlar ama çokta yakın olunca bişe diyemiyorsun başta. Ama sonunda cok kötü patlak veriyor :)))

ya mesafeyle de olmuyor. ben taşındığımdan beri aynı sorunu yaşıyorum 2 yıl oldu. çözümünü bilen varsa allah aşkına yazsın.
bi kere kültür olarak bizden çok farklı oldukları için hiç samimiyet kurmadım, taşındığımda ben de çalışıyordum o kadın da git geller dahi olmadı. bir kere bile oturmaya gidip gelmedi sebep benim istememem neden mi?
kadın b.kunu çıkardı çok afedersiniz.

her allahın günü kapımda
soğan var mı? terlik var mı? yumurta süreceğini verir misin?(elinle sür işte dimi) misafirim geldi çay alabilir miyim?...
mercimek çorbası yaptım robotu versene dedi geçen gün. neden vereyim koskocaman robotu ya? insan mercimek çorbasının süzüleceğini bilir. ya süzgeçle süzersin ya robottan çekersin. süzgecin veya robotun yoksa neden yaptın yapma madem o çorbayı.

bir hafta pazarda ne pahalıysa gelip onu ister mesela
limona zam mı geldi
pazar olduğu günün ertesi kapımda limon istiyor,bibere zam mı geldi, ertesi gün kapımda biber istiyor.

dün yine geldi salatalık istiyor cacık yapacakmış. yahu salatalığın ana malzemesi cacık ! belli ki malzemen yok.yapma o zaman ya, cacık da yemeyiver.
işin en ilginç tarafı da şu:
insan psikolojisinde pekiştireç denen bir şey vardır. karşı tarafın davranışlarının artmasını sağlar. karşı tarafta o davranışı en çok arttıran pekiştireç de aralıklı pekiştireçdir. yani istediğini her hangi bir kere yapıp sonra yapmamak zamanı belli olmayan başka bir aralıkta hiç tekrar yapmak.mesela çocuğunuz sürekli oyuncak için tutturuyor genelde almazsanız ama rastgele aralıklarda alırsınızı bu davranışını pekiştirirsiniz ve sürekli tutturmaya başlar.eğer bunlara maruz kalmazsa kişi talebinden vazgeçer.
ben bu kadına hiç bir istediğini vermedim. normal bir insan olarak vazgeçmesi gerekiyordu.ilk gördüğüm andan itibaren tuhaf geldi. zaten kapıya gidip bişey isteme merasimi komple tuhaf . ben 5katlı apartmanda büyüdüm. ne biz birinden bişey istedik ne de herhangi bi daire bi daireye gitti.
dediğim gibi hiç bir istediğini vermedim aksine robot konusunda tersledim. vermek istemediğim için su an pis veremem dedim çıkar makineden ben yıkarım dedi. oha dedim. hem de kadının yüzüne. "ne gerek var böyle şeylere yahu???" dedim kapıyı kapadım.
bence sapık bu kadın. psikolojik sorunları var.
napayım? konu sahibi sen kurtulmuşsun benimki hala burda....

Allah yardımcın olsun canım...iyiki akraba değilmişsinz en azından yabancı birini tersleyebilir yada kapıyı açmayabilirsiniz...biizmki akrabaydı nerde ne yaptım biliodu kocasıyla kocam iyiydi...........sende kapıyı açma boşver uğraşlmıo böyle insanlar(komşmn bana yaptgı gbı) birşeyni verdinmi geri getrmez .........sen en azından yabancısın boşver tersle gitsin

çok yüz vermişsiniz, gerçi sizde kendimi gördüm biraz...
bende öyleyimdir sürekli verirdim her şeyimi arkadaşım dediğim insana ama malesef insanlar çok nankör!
o yüzden artık sevgilimden başka kimseyle samimiyet kurmuyorum, kurunca böyle oluyor..

tersliyorum da bir işe yaramıyor kavga çıkacak en sonunda.
sen de kurtulmuşsun gözün aydın.
yeni komşuya daha mesafeli olrsn dilin yandı

aynen canım bende karşmdaki kmseye hayr dyemıorum keşke biraz sivri dilli olabilseydık onlar gbı istedgmzı koparablseydık ama yapamıorum yüzüne karşı bile yapamıorum maglesef 22 yaşıma geldım eminim 40ımdada böyle olurum..Allah karşmza iyi nyetlı ınsanları çıkarsın oyuzden..AMİN

tersliyorum da bir işe yaramıyor kavga çıkacak en sonunda.
sen de kurtulmuşsun gözün aydın.
yeni komşuya daha mesafeli olrsn dilin yandı
EVET canım aynen umarım snde en kısa zamnda kurtulursun......bdha komşu falan istemem =)

yagli balliyken ne oldunuz da bi anda, 'esyalarimi getir' diye itici ve atarli bi msj attin? madem bi iyilik yaptin verdin, guzelce rica etseydin..
simdi 'rica ettim, anlamadi' diyeceksin.. ben anlattigin kadarina yorum yapiyorum.. pata kute, patlama msjlasmasi olmus resmen..
bi de bu kadar tavize ne luzum var, uzaktan akraba ve komsu yani! yatak ortusu vermek nedir?

sert mesaj yazdığınızı söyleyenler olmuş ama bence zaten böyle bir durumda sert olmak gerekir.çünkü normalde kendiliğinden o eşyaları sahibine vermesi lazımdı taşınmadan önce.kendisi eşyaları geri vermiş olsaydı mesaj yazmanıza gerek de kalmazdı, haketmiş.taşınırken başkasının eşyalarını götürmek de nedir ya?siz de birdaha kimseye eşyalarınızı vermeyin.eğer karşınızdaki kişi abartmıyorsa, sürekli istemiyorsa salça, soğan vs verirsiniz ama yok örtüymüş yok masaymış...yok daha neler.bizimki de bazen epilasyon aleti istiyor, annem de veriyor yaa.hijyen açısından hiç doğru bir şey değil halbuki.neyse ki benimkisi ayrı da kendisininkini veriyor, kendiminkinin verilmesine izin vermiyorum.ama yoğurt, pirinç vs karşılıklı olarak alıyoruz birbirimizden bazen.

hey allahım ya yatak örtüsü sandelye ne ya sizin eve çagrsaymış misafirleri, kendi evi gbi ne rahat! hiç svmem o kadar iç içe olmayı valla benmde arkadaşım var çok bunaltmaya başladı gitmiyorum görüşmüyorum fazla aman aman şimdi komşuluk kalmamş arkadaş uzak dur bundan sonra herkese...

niye bu kadar alıştırdın ki zorla almamış sen vermişsin oda yüz bulmuş.

bu kadar mıç mıç ilişki her zaman zarar getirir.

Herseyi anladim da yatak ortusu verilir mi ya... Ya kocasiyla ustunde is pisirmisse... Mideniz nasil alipta kullanacaksiniz yeniden?

Iyi bari bende koca kalmadi kocanı verir misin dememiş yoksa sen onu da verirdin bu iyi niyetinle boylelerine selam bile vermemeli elini vermissin kolu bırak bacagini sökmüs almış iyiki defolmus gitmiş ya almissin eşyanı bari iyi bak bok etmiştir kudurmustr geri verince parcalamis bile olabilir yani hasedinden deli ne ay ne olmuş akraba ise babanin oğlu olsa selam Verme defolsun ben sulalemden kaç kişiyle kavga ettim haksizsa bir insan asla muhatap olma haklı olan sensin böyle biriyle işin olmasin akraba adamı akrep gb sokarmis salla ya aman allah başka zeval vermesin :) sende bundan sonra daha dikkatli ol insanlar sandığın kadar iyi değil bir çoğu bu şekilde acitasyon yaparak hayatını devam ettirmeye alısmis maddi yada manevi farketmez

Bazı insanlar çok yuzsuz oluyor. Birde bi laf söyle senden kötüsü olmaz. Madem bu kadar size dadandi kışlık yaptığınız yiyecekleri niye ona gösteriyoruz onada isteme fırsatı veriyonuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…