DOYMAK BİLMEYEN KOMŞUM

ne diyim ...... burda ünlü olmaya çalışıolar heralde onlarında işi zor imkansız bişey için uğraşıolar:aynen canım haklısın sagol yorumun için :**

İyilikten maraz doğarmış canım, eşyaların geldiyse kafana takma boşver kurtulduğuna sevin, bazı kişiler öyle yüzsüz oluyo, yatak örtüsüne kadar istemeside çok ilginç...

Ben 1.5 senedir evliyim daha yan komşumu tanımıyorum , hiç bi şey için de komşumun kapısına gitmem, evde yoksa yemem, yada marketten alıp gelirim...

Bazilari boyle iste.yüz verdikce astarini isterler.o yuzden kimseye fazla taviz vermeyeceksin..her istenileni vermeyeceksin ki verdigin zaman kiymetli olasin..alismis komsun senden almaya,isini senden görmeye,o yüzden bir tesekkur etmeye bile gerek görmemis baksana.

Ammaaan canim ne takiyorsun dengesiz kadini.
Esyalarini kurtarmissin ona sevin sen.
İste bubyuzden daha da kimseye tanimadan bir sey verme.
Vallahi iyilik yapacagim derken kendine zararin oluyor .
Kurtulmussun sevin bence.
Kotu yorumlara da aldirma her konuya muhalefet bazilari ..

öncee verip veripp sonraa böylee tepki verincee komşunuzz şokk olmuşş ben sucuu sizdee buldumm açıkcasıı

evet.ben olsam kimseden böyle şeyler istemem.tırnak makası falan da istemem mesela çünkü böyle şeyleri paylaşmak sağlıklı değil.en fazla toka falan isterim onu da geri veririm, alıp götürmem.
gerçekten çok şaşırdım. isteyebilmesine çok şaşırdım gerçekten. nasıl istenir ne denir düşünemiyorum.ben de sizin gibi düşünüyorum .Allah annenize sabır versin.

Samimiyetle, küstahlıkla arada ince çizgi var, ve bu hep çiğneniyor , sende suç yok ,karektersizmiş sanırım maddiyatıda çok sevdiğinden seni kullanmış ,kendini çok akıllı sanan kadınlar varya .birazda çirkef olur bazıları ama bu birazda cehaletten gelir

iyilikten maraz doguyor

Prygamber efendimize birisi beddua etmis bunuda kendisine bildimisler
Pergamber efendimizde sasirmis o kisi icin "ben ona hic iyilik yapmadim ki " demis

iyilik yapip kötülük bulmak bu dünyada daha yaygin..

iyilikten maraz doguyor

Pergamber efendimizde sasirmis o kisi icin "ben ona hic iyilik yapmadim ki " demis

O Peygamber Efendimiz degil, Beyazit Bestami hazretleridir.

iyilikten maraz doguyor

iyilikk yapıp denizee atsakk denizdeki iyiliğinn peşindenn gidecekk yüssüzlerr varr

daha bi sorununuz olduğunda gerçek kimliğinizi bile ortaya koyabilecek kadar (ki gerçek dediğim sanalın gerçeği o da ) yüreğiniz yok, perde arkasına saklanıp yok komşum şöyle yok komşum böyle demişsiniz.Konunuzun ne kadar saçma olduğunu ve gelecek olan yorumlarında doğru orantıda saçma olacağını bildiğiniz için gerçek mahlasınızı bile kullanamamışsınız yani siz de farkındasınız durumun hala bana çıkmış yok hakaret yok bilmem ne!!
Ayrıca yazdığım yazıda hakaret içerikli hiç bişey göremiyorum, siz çamur atmaya alışkın bi karaktersiniz anladığım kadarıyla.
Son olarak benim uslubum bu! kişisine göre takınırım.siz bunu hakettiniz bunu gördünüz, daha çirkinleşin çirkinleşirim hiç sorun değil!

Yüzsüzü tepenize cıkarmissiniz siz haksizsiniz

iyilikten maalesef ki yine maraz doğmuş

Nedense verdiğiniz herşey bir yana, ben en çok da şunu söylemek istedim: Başkası hakkında dedikodu yapan insanlara temkinli davranın, yarın bir gün de hiç çekinmeden sizin dedikodunuzu yapar.Dolayısıyla böyle birinden arkadaş-dost olmayacağı zaten belli.

arkadaşım insanların hepsi bencil olmuş. verirken iyi. isteyince kötü. bu tipler beleşi çok sever. benimde başıma zamanında böyle şeyler geldi. insanlara mesafeli ol. birde her şeyini anlatma. çünkü bunu sana karşı kullanabilir.

Şu arkadaş komşu için kendini paralayan insanları hiç anlamam..
O yüzden bana kimse dost arkadaş kazık atmadı.
Sadece aileme vericiyimdir.
Herşey dozunda, mesafeyi korumak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…