maşşallah kızıma,Allah nice uzun senelere sizlerle birlikte ulaştırsın.siz anlatırken yaptıkları gözümde canlandı valla, içimden yanında olup öpesim geldi. bizde çok konuşuyoruz kızımla zaten uyanıkken seslenip çağırıyor başımda durun konuşun diyo:) ablamız çok çenebaz ona sus biraz dinlen demekten yorulduk,inşallah bu kızımda çok konuşur umutluyum. ben kızımı annnemmm, annemm diye uzata uzata seviyordum agularken anneemm anneeem demeye başladı Maşallah hepimiz şok olduk. babamız bile şimdi annem diyerek seviyor. geçen bir arkadaşım anneeeem diye seslendiğini duyunca oturup ağadı.kızıma ananesi bakacak inşallah tayinim çıkarsa. yoksa yandım karsta görev yapıyorum kime emanet ederim. gerçi yarım gün babamız bakar artık. bende ek gıdalar alınca sizin gibi yapmayı düşünüyorum. hamileykende balık yağı ve ceviz bol bol yemiştim. şuan kızımın hareketli ve çevreye ilgili oluşunda etkili olduğunu düşünüyorum.
ayy maşallah benim kuzuma. sağolun amin inşallah. ne tatlıdır şimdi o tam sevilecek zamanı hareketlenince pek sevdirmiyolar kendilerini kaçıyolar hemen. anlattıklarınıza göre tepkileri çok çok güzel gerçekten maşallah.
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)