Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb bende katılmıştım gruba birşey yazma fırsatım olmamıştı.siteminizi anlıyorum.ama biz melek anneleri pek fırsat bulamıyoruz sanırım.onlar bizim hayatımızı öyle dolduruyorlarki fazladan ilgi,sevgi,oyun istiyorlar.yazda geldi evde durmak istemiyorlar.benim de 2,5 yaşında downlu kızım var pc başına geçmemi hiç istemiyor.5-10 dk bakınıp çıkıyorum.bu arada ona müzik açıyorum tabi..burdan önce bir downsendromu paylaşım sitesine üyeydim ama aylardır ulaşamıyorum siteye..orda çok şey öğrendim.umarım burda da paylaşmaya ve öğrenmeye devam ederiz.
valla benim sağlıklı bi çocuğum olduğu halde fark hissetmiorum hatta oğlumun yapamadıklarını kızımdan görüyorum.öykü çok sık hasta olmuyor artık bebekken oluyodu ama uzun zamandır öle sık hasta olmuyor.herşeyi kendi başına başaran bi çocuk zaten bende çocuk gelişimi okuduğum için sadece yönlendirmeye çalışıyorum zaten bana fazla bi iş bırakmıyor.1kere gösterdiğimi öğreniyor ve unutmuyor sadece çok hareketli.valla eğitimde otizimli bi çocuk annesi bana yaşın küçük bu yaşta hasta çocuğun sorumluluğu var erken evlenmişsin falan dedi.bende hasta çocuk nerde dedim benim hasta bi çocuğum yok dedim.dışarda kimse sormuyo sadece ayy ne tatlı diyolar.ben biraz kontrolsüzüm.yani öyle rencide edecek bişey söyleyen sert alır benden cevabını.normal insanların IQ sunu ölçseler düşük çıkar benim kızımınki onlarınkinden de yüksek eminim.allahım ol dedikten sonra herşey olur o kınayan insanlar bilmezler ki bizim de başımıza gelir diye.amaaan inanın hiç umrumda diil.kimseye de dert anlatamam.zaten kızım bana benzio biraz benimde gözlerim çekik.downu bilmeyen fazla anlayamıyor.sadece konuşamıyormu diye soruyolar bende erken doğdu o yüzden diorum ki bişeyler sölemeye başladı zaten.allahıma binlerce şükür böyle akıllı bi evlat verdi ne mutlu bana.bence sizde anlatmayın nede olsa anlatsanızda anlatmıyorlar en iyisi boşa yormayın kendinizi.
merhaba hanımlar,
ben lisede ing. öğretmeniyim ve 9. sınıfta down sendromlu bir kız öğrencim var.o kadar tatlı ve sevgi dolu bir kız ki.... dersimizin olduğu her sabah bana nasılsın der sohbet ederiz,bazen burçlardan bazen boş vakitlerinde ne yaptığından konuşuruz.. bazen ders esnasında bana göz kırpar, ben de ona öpücük atarım çok da süslüdür cadı
sınıf arkadaşlarına göre o kadar düzenli ve saygılı ki inanamazsınız.
bence sizler gerçekten çok özel ve seçilmiş annelersiniz.... hepinize o güzel meleklerinizle sağlıklar, mutluluklar dilerim.............