MERHABALAR;
Yazıları okudum ve bıraz kendıme kızdım cunku benımde tahlıl sonuclarım rısklı cıktı amnıyosentez yaptırdım eylul sonu cvp gelecek cevrem baskı yapıyor eger gercekten varsa aldırırsın dıye ama ben elı ayagı olusmus cocuga kıyamam nasıl Allahın bana bagısladıgı bebege kıyabılırım ve cok uzgunum bıran aklımdan boyle bırsey gecirdiğim için sımdı bes aylık hamıleyım ve sonucu ne olursa olsun cevre ne derse desın ben bebişimi dünyaya getirecegim
en doğrusu böyle düşünmek emin olun.inşallah rabbimde böyle düşündüğünüz ve tevekkül ettiğiniz için sağlıklı bir bebek verir size.yeterki rabbim ol desin.sonucunuzu mutlaka yazın.
Merhaba konuyu baştan sona okudum ve yazamadan geçemedim tevekkülüne hayran kaldım ve konuyu okuylı benim içimdede bir rahatlama oldu bunun için sana teşekkür ederim benim oğlum bir yaşında sp hastası daha oturamıyor ve basmıyor o kadar çok üzülüyorumki bazen isyan etmekten korkuyorum sonra kendimi toparlıyorum sürekli dua ediyorum ama iki gündür içim daha rahat Allaha sığınmak ve tevekkül etmek gerçekten huzur veriyor tatlı kızın ve ailenle sana mutlu bir yaşam dilerim
ne mutlu size.isyan etmek içimizi daha da karartmaktan başka hiç bir işe yaramaz.ama tevekkül huzur veriyor,allahıma sığınmak ışık tutuyor yoluma.bu arada sizede çok geçmiş olsun.inanın o dediğiniz yürümek,basmak zamanı gelince hepsi oluyor.bende çok bekledim bunlar için ama hepsi zamanı gelince oldu.çok şükür.yalnız oğlunuz için sp yazmışsınız.tam olarak bilmediğim için anlayamadım.umudunuzu,şükürünüzü,tevekkülünüzü hiç yitirmeyin.allahım inşallah şifasını verir yavrunuzun.allah hepimizin yuvasına huzur ve sağlık versin evlatlarımıza da şifa ihsan etsin.
Amin canım Allah kimseyi darda bırakmasın bütün hasta bebeklere şifa versin içinde benimkinede versin diye dua ediyorum hep sp yani serebral palsi beynin oksijensiz kalmasıyla oluşan hasar demek
hamileliğimde doğumda hiç bir anormallik yaşanmadı sezeryan oldum zaten 2.5 aylıkken kasılmaları oldu ondan sonra anlaşıldı nöroloji doktorumuz kas hastalığı ve metabolik hastalık yok sp diyor diğer doktorumuz sp değil metabolik veya kas hastası olbilir diyor ama nöroloji dr profösör kesin konuştu gerçi Allah bilir bende inş. hiçbiri yoktur diyorum Rabbim büyük bir ol demesi yeter bakalım zaman gösterecek dr pek bilgi vermiyor bilirsin sende profösörlerin ağzından laf alınmıyor biraz fazla soruncada kızıyorlar sadece bu rahatsızlık ilerleyici değil bundan kötü olmaz dedi fizik tedaviye başayacağız rapor almaya uğrşıyorum bendepeki doğum esnasındamı oldu?hasar nasıl büyükmü beyinde?çok sordum ama merak ettim ne diyor doktorlar ilerisi için?
hamileliğimde doğumda hiç bir anormallik yaşanmadı sezeryan oldum zaten 2.5 aylıkken kasılmaları oldu ondan sonra anlaşıldı nöroloji doktorumuz kas hastalığı ve metabolik hastalık yok sp diyor diğer doktorumuz sp değil metabolik veya kas hastası olbilir diyor ama nöroloji dr profösör kesin konuştu gerçi Allah bilir bende inş. hiçbiri yoktur diyorum Rabbim büyük bir ol demesi yeter bakalım zaman gösterecek dr pek bilgi vermiyor bilirsin sende profösörlerin ağzından laf alınmıyor biraz fazla soruncada kızıyorlar sadece bu rahatsızlık ilerleyici değil bundan kötü olmaz dedi fizik tedaviye başlayacağız rapor almaya uğrşıyorum bendepeki doğum esnasındamı oldu?hasar nasıl büyükmü beyinde?çok sordum ama merak ettim ne diyor doktorlar ilerisi için?
hamileliğimde doğumda hiç bir anormallik yaşanmadı sezeryan oldum zaten 2.5 aylıkken kasılmaları oldu ondan sonra anlaşıldı nöroloji doktorumuz kas hastalığı ve metabolik hastalık yok sp diyor diğer doktorumuz sp değil metabolik veya kas hastası olbilir diyor ama nöroloji dr profösör kesin konuştu gerçi Allah bilir bende inş. hiçbiri yoktur diyorum Rabbim büyük bir ol demesi yeter bakalım zaman gösterecek dr pek bilgi vermiyor bilirsin sende profösörlerin ağzından laf alınmıyor biraz fazla soruncada kızıyorlar sadece bu rahatsızlık ilerleyici değil bundan kötü olmaz dedi fizik tedaviye başayacağız rapor almaya uğrşıyorum bende
yani karnındaykende böylemiymiş.derecesi neymiş söylemediler mi?valla biraz ısrarcı olup detaylı ögrenmen gerekiyor.kızmya hakları yok.sonuçta evladın hakkında tam bilgi almak istiosun buda senin en doğal hakkın.ben biraz fazla detaycıyım.cevap alana kadar sorarım.inşallah herşey istediğiniz gibi olur.inşallah iyi durumlara gelir.şuan ka yaşında?
orta dereceli dedi dr ama ilerde nasıl olur durumu yürüyecekmi dediğimde bilemem diyor gerçekten bilmiyormu söylemekmi istemiyor bilmiyorum bir yaşında bu arada birkaç gündür güçsüzde olsa biraz basıyor önceden hiç basmıyordu çarşamba günü fizyoterapist görecek inş. hayırlısıyla iyleşir yavrum ve hasta tüm bebekler
bilemem demesi normal.çünkü yürümesi çocuğa ve size bağlı ve gelişim durumuna göre kesin konuşabilirler.yani size şöyle bağlı öncelikle asla umudunuzu yitirmeyin.allah ol derse herşey olur sabredin ve en önemlisi de fizyoterapist.başarana kadar gerekirse her yolu deneyin.allahın da izniyle inşallah iyi olur herşey[/QUOTE
amin canım allah'ın izniyle her şeyi yaparım oğlum için ama bazen içimi bir umutsuzluk kaplıyor sonra kendimi topluyorum normalde sabırsız biriydim ama hayat insana her şeyi öretiyor allah daha beterinden korusun. senin kızın kaç yasında oturdu ve yürüdü hala fizyoterapi görüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?