Çocuk Hastalıkları down sendromlu melekler ve anneleri.....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
gerçekten çok dikkatli olmak lazım..kızınız kaç yaşındaydı tam hatırlayamadım özür dilerim, ama 7-8 yaşından sonra eğitim uygulama okulları ya da normal okulların özel alt sınıflarıyla kaynaştırma programında yer alabilirler.eğer daha küçükse gerçekten işini iyi yapan,nezih merkezler var..oralara yönlendirebilirisiniz..

bizim kızımız daha çok küçük 4 aylığız daha.profilimde resimleri var tatlı cadımın.şuan sadece fizyoterapi düşünüyoruz.salı günü ram'dan raporu çıkacak. tayinim çıkmadan fizyoterapiye başlayamayacağız galiba.hayırlısı bakalım.izmite istiyorum tayinimi olursa istanbulda sırf down sendromlu çocukların eğitimi ile ilgili bir yer düşünüyorum. down sendromlu çocukların ihtiyaçlarını daha iyi bilecekleri kanısındayım.izmitte bebeklerle fizyoterapi çoğu özel eğitim kurumunda hiç çalışmamışlar.tüm kurumlara gitmedik daha.Rabbim hakkımızda hayırlı olana yönlendirsin.

ayak altından yapılan bir masaj.beynin, sinir sisteminin uyarılmasında epeyce etkiliymiş.şimdilik araştırıyorum down sendromlu çocuklara da ugulama yapılıyormuş.televizyonda samanyolu tv de falan çıkmıştı. yeptıran birinle görüşebilsem belki bende yaptırırım kızıma

araştıralım bakalım eğer etkiliyse tabiki yaptırırız.ama nerde yapılıyo ve kim tarafından yapılıyomuş.doktor mu fizyoterapistmi?öğrenin bana da yazın...

merhabalar, benim kızım bu aralar sürekli bir biçimde dilini emmeye başladı, emzik kabul etmiyor.acıktımı diyeemzirmekten canım çıktı. oyuna dönüştürdü sanırım dil emmeyi.sizinkilerde yapıyormuydu böyle

merhabalar, benim kızım bu aralar sürekli bir biçimde dilini emmeye başladı, emzik kabul etmiyor.acıktımı diyeemzirmekten canım çıktı. oyuna dönüştürdü sanırım dil emmeyi.sizinkilerde yapıyormuydu böyle

yok oluyor bazen öyküde emerdi sanki emzik emer gibi emerdi.o oluyordu bizde yinede bilemiyorum

kuzenıme Ankara da yaptırmıstık..bir masaj yagı ile ayaklarında ve ellerinde belli noktalara uyguladılar..cok da etkili olmamıştı bızde..Allah saglık wersin meleginize

ankarada tam olarak nerde kimler yapıyor bu masajı ücret ne kadar?bu arada etkili derken ne gibi bir fayda sağladı?

kuzenıme Ankara da yaptırmıstık..bir masaj yagı ile ayaklarında ve ellerinde belli noktalara uyguladılar..cok da etkili olmamıştı bızde..Allah saglık wersin meleginize

çok teşekkür ederim, Allah tüm meleklerimize sağlık versin. kuzeniniz kaç yaşında iken yapılmıştı acaba. şuan benim kızım 5 aylık olacak.denize düşen yılana sarılır misali her duduğumu araştırıyorum.ben doğduğundan beri kızımın ayak altına hep masaj yapıyorum ama bir uzmanın yapması gibi olmaz tabiki.şuan olmasa bile 2-3 yaşlarındayaptırmayı düşünüyorum. konuşma sıkıntısı çeken çocuklarfda da etkisi olduğunu okumuştum.umut işte, İnşallah gerek kalmadan herşey yolunda gider...

mad_sad nilüfer profili olan arkadaşım.bana özel mesaj yollamıssın ama cevap atmak istedim mesaj almaya kapalıymış profilin.umarım burdan görürsün...

çok güzel bir konu.yazıların bir kısmını okudum ve sizler gibi anneleri görmek beni çok mutlu etti.bebeklerin hepsi melek öyle tatlılarki insan onlara nasıl farklı davrnaır kafam almıyor.en üzüldüm şey engelli denilmesi :( onlar bence çok özeller yalansız dolansızlar .rabbim emekleriniz karşılığını umarım en iyi şekilde verir.çoçuklarınızla mutlu sağlıklı bir ömrünüz olur inş.

ah büyüdükçe dertleri de artıyor kuzuların, İnşallah önemli birşeyi yoktur fıstığın. ben izmite tayin bekliyorum, yarın belli olacak inşallah.bu grup down sendromlu meleklerin ailelerinin oluşturduğu bir grup.yani burdaki gibi. ayrıca beni face den Aylin alpan erdemir olarak bulabilirsiniz.

burdaki paylaşımlar daha iyi gibi geldi gerçi bu aralar pek kimse yamıyor artık herhalde herkes oruç o bakımdan.sadece resimlere yorum yapılmış orda fazla bilgi okumadım.

Back