MERHABALAR;
Yazıları okudum ve bıraz kendıme kızdım cunku benımde tahlıl sonuclarım rısklı cıktı amnıyosentez yaptırdım eylul sonu cvp gelecek cevrem baskı yapıyor eger gercekten varsa aldırırsın dıye ama ben elı ayagı olusmus cocuga kıyamam nasıl Allahın bana bagısladıgı bebege kıyabılırım ve cok uzgunum bıran aklımdan boyle bırsey gecirdiğim için sımdı bes aylık hamıleyım ve sonucu ne olursa olsun cevre ne derse desın ben bebişimi dünyaya getirecegim![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)
Yazıları okudum ve bıraz kendıme kızdım cunku benımde tahlıl sonuclarım rısklı cıktı amnıyosentez yaptırdım eylul sonu cvp gelecek cevrem baskı yapıyor eger gercekten varsa aldırırsın dıye ama ben elı ayagı olusmus cocuga kıyamam nasıl Allahın bana bagısladıgı bebege kıyabılırım ve cok uzgunum bıran aklımdan boyle bırsey gecirdiğim için sımdı bes aylık hamıleyım ve sonucu ne olursa olsun cevre ne derse desın ben bebişimi dünyaya getirecegim
![Emir Bebek :emir_bebek: :emir_bebek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk46.gif)