gerçekten çok dikkatli olmak lazım..kızınız kaç yaşındaydı tam hatırlayamadım özür dilerim, ama 7-8 yaşından sonra eğitim uygulama okulları ya da normal okulların özel alt sınıflarıyla kaynaştırma programında yer alabilirler.eğer daha küçükse gerçekten işini iyi yapan,nezih merkezler var..oralara yönlendirebilirisiniz..
merhaba, aranızda çocuğuna refleksoloji uygulaması yaptıran varmı? şimdide buna merak saldım:)
merhabalar, benim kızım bu aralar sürekli bir biçimde dilini emmeye başladı, emzik kabul etmiyor.acıktımı diyeemzirmekten canım çıktı. oyuna dönüştürdü sanırım dil emmeyi.sizinkilerde yapıyormuydu böyle
kuzenıme Ankara da yaptırmıstık..bir masaj yagı ile ayaklarında ve ellerinde belli noktalara uyguladılar..cok da etkili olmamıştı bızde..Allah saglık wersin meleginize
yok oluyor bazen öyküde emerdi sanki emzik emer gibi emerdi.o oluyordu bizde yinede bilemiyorum
kuzenıme Ankara da yaptırmıstık..bir masaj yagı ile ayaklarında ve ellerinde belli noktalara uyguladılar..cok da etkili olmamıştı bızde..Allah saglık wersin meleginize
herkes nereye gitti yaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?