benim bildiğim genetik bi rahatsızlık bu,46 yerine 47kromozom olması sebebi...
sağlam çocuklarda ya da yetişkinlerde olabileceğini sanmıyorum CADIARZU yine de yanlış bi bilgi vermek istemem tabi
cok yakın tanıdıgım 2 kişi var kesinlikle sakat dediler ama onlar aldırmadı şimdi cocuklar sapasaglam.. 3 aylık bebegi aldırmak yürek ister bence aldırmasın dinimide kesinlikle caiz degil.. hem down sendromlu cocukların sadece genetik rahatsızlıgı oluyo ve çok sevimliler
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok::1shok: özlemciğim sözün bittiği yerdeyim...canım inançlı bir kızsın anladığım kadarıyla...amacım senin inancını sorgulamak değil tabiki ama bu sözleri senden duymak beni çok üzdü.
merhaba canım çok üzücü bir durum
sanırım arkadaşında istanbulda oturuyor.
bende bu doktora gittim dr ulturosonu resmen konuşturuyor.
ve çok iyi bir doktor mutlaka gitsinler araştırın sizde iyi olduğunu göreceksiniz.
adı profösör dr cihat şen
cinayete ortaklık yaparken vicdanınızın sızlaması güzel birşey herhalde:1shok: o çocuk o anneye sıkıntı olacak diye onu göz göre göre öldürüyorsa Allah başka bir taraftan kat kat sıkıntısını da verir saygılar...
çok sağolun nerde bu doktor
istanbul'un neresinde?
taksim gümüşsuyunda askeriyenin karşısında canım
ayrıca down sendromlu bebeklerde
genelde anne karnında gelişme geriliği olur
umarım öyle birşey değildir.
özlemciğim inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum..
mutlaka arkadaşların tavsiye ettiği doktorlara da gitsinler
inşallah yanlış bir tanı konmuştur..
çok üzüldüm zaten bu konuya bide bu sabah gelipte vicdansızlıkla suçlandığım yorumları okuyunca
elim ayağım birbirine dolandı,boğazım düğüm düğüm vallahi