offfff allah kolaylık versin vallahii
başka doktorlarada gitsinler bence
benim bi arkadaşıma da öyle demişler ama o başka doktora gitmiş dr.hayır hiçbişeyi yok bebeğin demiş
gerçektende şimdi 2,5 yaşında maşallah
kaç aylık hamile arkadaşın
ya ben kürtaja karşı biriyim ama herkesin görüşü farklı.onuda veren allah.dawn sendromu olan çocukların sürekli mutlu ve iyimser bir halleri var ilginç yetenekleri ve özellikleri olduğuna inanıyorum.yanlız ömürleri bizler gibi uzun olmuyor.30 lu yaşlarında vefat ediyorlar çoğu. o çocuk allahın imtahanı arkadaşınız için.çok zor ama allah işte..haklarında hayırlısı neyse o olsun. ama doktorlar alınması taraftarı olacaktır.farklı doktorlara görünmeside iyi olur arkadaşınız için .umarım bi yanlışlık olmuştur.
offf Allahım 3 aylık mı?
Herşeyi bellidir onun şimdi off kıyamam ya...
Biranönce 1-2 doktora daha gitsinler canım ...
tabi belli olmaz mı?
arkadaşım borç harç demedi bütün eşyalarını
bile aldı doğum çantası bile hazırdı kızlar düşünün
okadar ilgili ve heyecanlılardı başka özel doktora da gittik
o da aynısını söylemiş..:çok üzgünüm:
offf Allahım ne kadar zor ya içim acıyor şuan resmen nasıl üzüldüm anlatamam ama herşeyi düşünerek karar vermek gerek.. maddi durumlarıda çok iyi değil diyorsun canım o çocuk eğer doğarsa özel ilgiye,bakıma ihtiyacı olacak nasıl altından kalkacaklar yarabbim?
ama bebek daha fazla büyümeden bir karar vermeleri lazım senağlama
Ben bebekte hiçbir sorun yokken kürtaja karşıyım ama bu durumda çok zor ya...Tıkandım kaldım vallahi:çok üzgünüm:
cok yakın tanıdıgım 2 kişi var kesinlikle sakat dediler ama onlar aldırmadı şimdi cocuklar sapasaglam..