- 17 Mayıs 2015
- 273
- 169
-
- Konu Sahibi nurlucennet
Ewet kesınlıkle. Sacma sapan seyler duyup da üzülmek istemıyorum. Cok daha güçlü olmalıyım. Emınım anlatmak için epey vene yorcam. Tabı tam anlamıyla anlayabılırler mı bılmemne kadar güzel maşallah Allah bozmasın,hep böyle devam etsin..
evet belki de doğrusu böyle..ama tüm kalabalık aileye değil de anne babalarınıza anlatsanız diye düşünmüştüm..tabi en doğrusunu siz bilrsiniz kendi ailelerinizi tanıyorsunuz,destek olmayacaklarsa ,kösteğe lüzum yok şu anda..
İnşallah akıllı oluryavrum. Zaten kendını ıdare etsın akıl kendıne yetsın hayatını ıdame edebılsn başka ne isteyımkıdown sendrolmlu çocuğum yok ancak özel çocuklarla çalıştım bir süre. çok yetenekli ve akıllı olduklarını söyleyebilirim. istanbulda oturuyorsanız down kafe var. down sendromlu çocuklar çalışıyor çok güzel biryer orayı ziyaret etmenizi öneririm.
çok ama çok duygulandım,neyse ki işyerimde odamda yalnızım bugün rahatça akıttım gözümden yaşı..
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.
Ben hep duygu doluyorum bunda.
Size de iyi geleceğinden eminim.
bu durumda extra yüke gerek yok..kendinizi ne zaman güçlü hissederseniz o zaman açıklarsınız durumu..Ewet kesınlıkle. Sacma sapan seyler duyup da üzülmek istemıyorum. Cok daha güçlü olmalıyım. Emınım anlatmak için epey vene yorcam. Tabı tam anlamıyla anlayabılırler mı bılmem
Sagolun izledım. Anneyle evlat arasında nasıl bi bag var bunun en guzel göstergesi olmuş. Allahım kımseyı yavrusundan ayırmasın.
Bu videoyu izlemenizi tavsiye ederim.
Ben hep duygu doluyorum bunda.
Size de iyi geleceğinden eminim.
Sa
Sagolun izledım. Anneyle evlat arasında nasıl bi bag var bunun en guzel göstergesi olmuş. Allahım kımseyı yavrusundan ayırmasın.
Ne guzel yazmışsınız. Aynen dedıgınız gıbı benı de kaybettıgınız gunlere üzüleceksınız sözü çok etkiledi. Degişik duygular içindeyım. Öylede guzel kokuyo kı. Ne olursa olsun iyi ko dogmuş dıyorum. Bazen de nıye normal olmadı dıyorum. Bı atlatma süreci olsa gerek bu da. Mutlaka bunda da var bi hıkmet dıyorum. Bugun hastanede 3 yaslarında bı kız cocugu gördüm. Nasıl guzeldi içim gitti ona. benımkıde böyle olur mu dedim. Koşuyor oynuyor. Daha fızık tedavı için cok erkn dedıler. Bende hiç bi şeye gec kalmak istemıyorum. Arkadasımın dedıgı gıbı puslu bı gelecek var önumde ..
Yazacak okadar cok şey varki...insan ilk öğrendiğinde Dünya'nın sonuymus gibi gelıyo Allah'ım bundan kötüsü yoktur denıyo.ama hiç öyle değil herzaman beterın beteri var ki biz bunu beter olarak görmüyoruz zaten.sadece biraz daha fazla ilgi emek sevgi.ben Allah sabır versin diyenlerinde sevmiyorum aslında.sabır neye sabır ortada ölümmü varki .allah acılarını göstermesin.inanın okadar Güzelki Görenler cok seviyo nekadar güzel birbebek diyorlar.ve Allah hepsini cok güzel yaratmış melekler iste güzel olmazmı.sormak istediğiniz seyler varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olurum.simdilik Hoşçakalın iyi geceler...
Çok teşekkür ederım ne guzel yazmışşınız. Guzel seyler duyunca moral oluyor bana.. acaba ilerde zor gunler bızı mı beklıyor mu dıyorum. Belkı de en zor gunlerı atlattık . Kızımdada kalp damarında acıklık var 3 yerden. Ikısı kapanır ama biri zor gıbı dedi anjıo olabılır dedı. Normalde downluların daha agır kalp sorunu olur dedi. Önumuzdeku haftalarda yenıden kontrolumuz var. Kılo alımına baglı gelişimi dedi. Okudugum kadarıyla bagışıklıgı çok düşük oluyorYalniz degilsiniz sadece bunu hic unutmayin benim kizimda 7aylik down sendeomlu 4 aylikken cok agir acik kalp ameliyati oldu kis ayinda dogum yaptigim icin asla hasta olmamasi gerek dedi doktor zor bir 4 ay hic bir yere gezmeye gitmedik kap hastasi oldigu icin hasta olmasindan cok.korktuk direk solunumu etkileyecegi icin doktor kurtaramayiz dedi hep maskeyle evin icinde dolastik ameliyat olana kadar ama yilmadik kizimda cok.guclu cikdi Alahin izniyle amelyatida atlattik ben hamileyken biliyordum downlu oldugunu kalp hastaligi oldugunu butun detaylari sakin kendinizi sikmayin normal yasaminiza devam edin sadece ozel olarak daha cok.ustune dusun ben isten ayrildim sadece kizim icin inanin okdar kismetli cocuklarki isyan etmeden gecireceginiz gunlerin sonu okadar bereketli oluyorki anlatamam hele bide buymeye basladiklarinda tepki verdikleeinde inanin normal cocuklardan bir farki yok kimseyi dusunmeyin gulun konusun sarki soyleyin ona bol bol dua edin guldukleri zaman dunya sizin oluyor ilerleyen zamanlarda gecmisi dusunup cok guleceksiniz kendinizi yipratmanin nekadar sacma oldugunu cunku ilk zaamnlarda bende bazen aynaya bakip acaba ben ne yaptimda boyle oldu dedigim oldu olmadi degil kendimi cok benzetip sonrada sacmLama dedigim cokkk oldu ama.artik o gunler gecti inanin zor olsada ki cok saglikli bebeklerin bile bi cok zorluklarla karsilasmasi okadarrr cok olasiki bu yuzden hep ilerde herseyin guze olacagini dusunun kimsenin ne olacagi belli degil Allah.yawrunuza hayirli omurler versin iyi insanlarla.karsilastirsin kotulerin serrinden korusun Allah sizi basindan eksik etmesin.