Merhaba nurlu cennet ve sevgili arkadaslar,benim de 55 gun once 33 haftalik erken dogumla ikiz bebeklerim oldu
tup bebek yontemiyle biti kiz biri erkek,kizim down sendromlu.kalbinde 6 mm delik var bu nedenle akcigerlerinde de sorun var cok hizli nefes alip veriyor halen kuvozde ve oksijen aliyor ama hortumla degil,hipotiroidi sorunu da var.1.5 ay sonra acik kalp ameliyati olacak malesef,dr lar cigerlerinde problem oldugu icin ve ameliyattaki riskleri kilo aldirip azaltmak istedikleri icin hala kuvozde tutuyorlar.melegimi 1 kez kucagima alabildim malesef.cok zor oldu oldu kabullenmem cok agladim oncelikle sagligina kavusmasini dusunuyorum sonrasinda da egitimini.ikizi erkek o yanimda cok sukur sagligi iyi bir de 2.5 yasinda kizim var o da tup bebek yontemiyle oldu.ikizlerde ikili uclu test dogru sonuc vermiyor diye yapilmadi ense kalinligi normal cikti.detayli ultrasonda burun kemigi kisa cikinca dr down olmasindan suphelenip amniyosentez onerdi biz de riskli oldugu icin diger bebege de zarar gelebilecegi icin ve sonuc olumduz olsa da aldirmayacagimiz icin yaptirmadik.ve sonucta downlu bir melegim oldu.onu cok izluyorum ve cok seviyorum dun gece ruyamda gordum hastaneye gormeye gitmisim yogun bakima.cok aci ikizini emzirebiliyorum sarilip koklayabiliyorum ama ona yapamiyorum anne sicakligina hasret bebegim canim.hepimize gecmis olsun allah once bebeklerimizin sonra bizim yardimcimiz olsun.
Bebegi acik kalp ameliyati olan var mi acaba nasil gecti sonuc ne oldu,iyilesmeleri ne kadar surdu.nurlu cennet sizin kalpteki sorununuz neydi?