- 27 Ocak 2015
- 146
- 143
- 39
-
- Konu Sahibi nurlucennet
Gecmis olsun size de. Bildigim kadariyla tiroid ilacla takviye ediliyor. Bizim cocuk doktorumuz yogun bakim uzmani kalp icin en dayanikli bebekler down sendromlular baska bebeklerin kaldiramayacagi operasyonlari kaldiriyorlar demisti. Sakin Insallah en kisa zamanda sagligina kavusur bebeginiz.Benım kızımda kalp de ve trıodlarında sorun var. Birde nörolojinin görmesi gerekıyormuş. Bunu da yenı ögrendım. Kulak da çok önemlı gözde önemlı. Her yerını bı kontrolden gecırmk gerekıyor. Dogumu nerede yaptınız downu ılk kık farkettı.
Cocuk doktorumuz yonlendirdi bizi. Bobrek, tiroid ve reflekslere koru da bakildi. Orada cocuk nefroloji ve endokrinoloji var onlar yorumladi ultrason ve testleri. Reflekslere kendi doktorumuz bakti. Kalp icin hacettepe de bir prof.a ayrintili eko cektirdik. Isitme testi de koruda yapildi. Gelisimsel pediatriye de cocuk doktorumuz yonlendirdi ank. Uni de oyle bir bolum oldugunu bile bilmiyorduk. Siz de ankarada misiniz?Bebegı baýa incelemişler. Takıbı cocuk doktorunuz mu yapıyo ve hangı hastanede oldu kontroller
Herkese merhaba,
Benim de bebegim down sendromlu. Ogreneli henuz 10 gun oldu. Tahmin edeceginiz gibi kabus gibi gunler geciriyorum kabullenme asamasindayim. Saskin saskin bir oraya bir buraya savruluyorum. Bebegim 43 gunluk.
Biz de E Ece 34 gibi Ankara uni. Gelisimsel pediatri de takip edilecegiz doktorumuz doga hnm olacak ama ilk randevumuz 2 hafta sonra olacakmis. Sanirim S sellukanur siz de ankara da yasiyorsunuz.
Hangi hastaneden rapor aldiginizi ogrenebilir miyim. Bazi hastaneler 1 yas altinda ki bebeklere vermiyoruz dedi. Bir de ilk karyotip testini nerede yaptirdiniz? Bu test sonucunda kac hucre incelendigi kacinda trizomi 21 goruldugu yaziyor mu?
Meraba Nur hanım Sizin izniniz olmadan söylediğiniz sıteye girdim Nur ve Ege'nin yazılarını okudum ve bilgisayarın basından kalkamıyorum uzun zamandır ağlamamıştım Ağlayarak okudum yazılarınızı ve de kendimi buldum yazılarınızda.ege cok Şanslı sizin gibi bir annesi olduğu icin.oraya yazacaktım ama yazmak icin Facebook Hesabı olması gerekiyo galiba.olmadıgı icin yazamadım.
S sellukanur tesekkur ederim. Blogunuzdaki yazilari bir cirpida okudum. Biraz sarsildim biraz umut doldum. Emin olun bizim gibi cok anneye yardiminiz dokunuyor dokunacak da. Sizin de doktorunuz doga hanimmis. Doga hanimin esi bizim takiplerimizi yapiyor koru hastanesinde. O pek cok testi yaptirdi ilk kontrol olarak. Ilk randevumuzu bekliyorum merakla biraz da endiseyle. Bakalim Doga hanim uzman gozuyla neler diyecek bize.
cok tesekkur ederim canim,estagfirullah herkesin yasadigi zorluk kendine zor.hastane biraz uzak pazardan pazara gormeye gidiyorum 5 dk dan fazla gostermiyorlar.esim o sirada arabada diger cocuklarimla ilgileniyor.3.5 ay aileler destek oldular sagolsunlar artik kendim bakmak istedim zaten aileler uzak sehirlerdeler.Allah size yardımcı olsun. Yazdıklarınızı okurkn üzüldm hem de hayret ettim. Minnacık şey ne cok operasyon gecirmiş ne dayanıklı dirayetlıymişti kuzu.
Ben kafasını tutamıyor dıye üzülürkn sizin yazdıklarınızı okuyunca utandım.
Hastane size yakın mı dıger bebeklerınıze kım bakıyor. Digeri de cok ufak çünkü..
cok tesekkur ederim allah hepinizden razi olsun herkes cok guclu bir bebekmis yasamak icin direniyor diyor.ben guclu degilim malesef elimden hicbirsey gelmiyor.tukendim yoruldum,hayatimin en zor zamanlari.allah tum hasta engelli cocuklara ve ailelerine yardim etsin.Cok gecmis olsunecrennnn . Minik yavrun cok guclu masallah, insallah operasyonlar son olur evine kardeslerine kavusur bir an once. Allah size kolayliklar versin bir yavrun hastanede digerleri evde sana muhtac. Cok guclu bir kadinsin bundan sonrasi icin de gucunu koru insallah hersey guzel olacak. Her gun bizler icin dua ediyorum zaten sizin icin ayrica edecegim...
cok tesekkur ederim allah razi olsun.rabbim hepinizin evlatlarina saglik versin.Ecrenn hanım cok gecmiş olsun minik meleğe Rabbim şifa versin inşallah.enkısa sûrede evine ailesine kavuşur inşallah güzel kuzu.yıpratmayın kendinizi hersey yoluna girecektir Allah'ın izniyle siz güçlü olunki yavrunuz sizden güç alsın.yapabilecegimiz bişey olursa lütfen paylaşın bizimle.allah hepimizin yardımcısı olsun Hoşçakalın yavrularınıza sarılın kuvvet ALIN.öpüyorum yavrularınızı sizi...