Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
çokmu acıyo yaa ben ağda falan o tarz şeylere dayanıklıyım yanii kimisi bayılıyo yarım falan bırakıyo

Son düzenleme:
Ben de sol omzuma uçan peri yaptırdım bir yıl önce. Çok şükür hiç pişman olmadım, bir tane de bileğime düşünüyorum, küçük bişey, karar vermedim daha...
İlk başta biraz acıyor ama dayanılşmayacak bir acı değil sonuçta, zaten sonra uyuştuğundan hissetmiyorsun...rEnksiz istemiştim dövmemi ama sonra peri kızının saçları arasındaki çiçeklere biraz renk vermeye karar verdik çünkü görünmüyordu, uzun saçları arasında kırmızı çiçekler var...

sol omzuma kendi çizdiğim minik bi melek ve yanında yavru köpeği var onu istiyorum ama dün bi kafede parmagına ailesinin baş harflerini yazdırmış bi hatun gördüm onun yazı karakteri çok hoşuma gitti bilegime kendi ismimi ve köpecigimin ismini yazdırıcam sanırım ondan bişey kalsın istiyorum ben

kızlar hiç çekinmeyin bol bol dövme yaptırın :) ama steril olmasına dikkat edin, çok önemli bu. herkesin acı eşiği farklı olduğu için burada bunu tartışmanın anlamı yok. :)

coşkun beyin sitesinde bir martı gördüm sanırım ona aşık oldum ben çok severim martıları ama hiç böyle bişey düşünmemiştim bayıldım sanırım kafamdaki desen ben yaptırana kadar çok değişecek ama bilegimde kesin kızımın ismisi olucak kendi adımın yanında omzumda martı olabilir

cumartesi günü bileğimin iç kısmına kendi adımı ve kızımın adını yazdırdım acısı sandigım kadar değilmiş :)

bepantenle kankiyiz artık

Ya arkadaslar renkli dovme kalıcı olmaz mı? Yaptıran var mı?

renkliside siyahıda aynı canım dövme dövmedir kalıcı olur elbette

kardeşim koluna dört yapraklı yeşil bir yonca yaptırdı gayette kalıcı hiç bir sorun yok renkte açılma değişme vs. ilk günkü gibi duruyor

Ya arkadaslar renkli dovme kalıcı olmaz mı? Yaptıran var mı?

Yaptırdığın yerle alakalı ama ne kadar iyi bir yerde yaptırırsan yaptır yıllar içinde siyaha göre renklerde az da olsa değişim olabiliyor.ayrıca yaptıracak olan arkadaşlara da tavsiyem hem yazın sıcakta yaptırmak yerine daha az terlenilen ve güneşin daha az etkilediği dönemlerde yaptırın hem de sürekli görmediğiniz bir yere yaptırın çünkü dövmeyi sürekli gördükçe sıkılabiliyorsunuz

kızlar deniz çakırın omzundaki kediden istiyorummmmm
ama hiç tam görünen fotosu yok yardım lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…