Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Kızlar bi sorum olacak.
Dövme yaptıracağım ama şöyle bi sorunum var.
Benim yaralarım,çiziklerim vs tam olarak iyileşmiyor kabarık ve beyaz ya da kırmızı şekilde kalıyor biçimsiz yara iyileşmesi diye bi rahatsızlıkmış.
Dövme yaptırınca da yapılan yer aynı şekilde kalır mı acaba?
Dövme üzerinde görünür mü çizik izleri yoksa dövme kapatır mı?

Son düzenleme:
Bilgisi olan yok mu :/

yaptıracağın yeri sivri bir iğneyle hafif çizsen yara olur mu??? derin çok hassas mı yani?? dövmenin yarası çok hafif bir şey sadece çizmekten oluşan bir yara oluyor.. ancak tam olarak bilemiyorum. yine de illa bu dövmeyi yaptırcam diyorsan ufak izler çok dikkat çekmek dövmen yine de güzel görünür diye düşünüyorum. dövmeci bir arkadaşım boyasız aletle kolumu çizmişti ve hiç yara olmadı ve kabuk bağlamadı. derisi kalın bir bölgeye yaptırırsan daha iyi olur yine de.

merhaba,makine dövmesiyle kabuk oluyor ve sonra kabuk düşüyor diye biliyorum.ben el dövmesi yaptırdım.makinede el kaldırmadan çizerek yağtığı için kabuk oluyor.ama le dövmesinde boyayı her vuruşta veriyor.o yüzden yara olmuyor.ama tabi sabır gerektiriyor,acıya dayanma gücü bir de en önemlisi çok iyi el dövmesi yapan becerikli biri..:)
normalde yara izine dövme yapılmyıor,bende ameliyat izi vardı ona yaptıracaktım olmadı,boyayı almıyormuş içine,ama seninki böyle bir iz olmadığı için sprun olucanı sanmam.
en iyisi dövmeciden fikir alman..

Son düzenleyen: Moderatör:
bayanlar ben bugün sağ el bileğime 4 tane küçük uçan martı yaptırdım çok güzel olduu
şimdiden ikinciyi nereye yaptırsam diye düşünmeye başladım eheh tavsiye ediyorum valla emin olduğunuz bir model varsa korkmayın gidin yaptırın. benim kemiğin üstüne olmasına rağmen hiç canım yanmadı ağda daha çok acıtıyor inanın

5 sene Adana'da yaşadım cesaret edemedim şimdi Antakya'da hiç cesaret edemiyorum :) Yıllardır biriktirdiğim dövme resimleri durur bilgisayarımda. İnşallah birgün işe yararlar :) Ufak bi dövme düşünüyorum ben kanji de olabilir. Abartı, büyük dövme sevmiyorum.

Kuaförümde ve bi arkadaşımda var aynı dövme bence çok kibar ve masum duruyo. Güle güle kullanın :)

Teşekkürler cevaplar için.
Çok ince bi çizik oluşuyorsa sorun olmaz,ama derin bi çizik oluyorsa ve kabuk tutuyorsa benim sorunum orda başlıyor,yani kabuk düştükten sonra o bölge hafif kabarık ve pembe renkte kalıyor.
Dövmenin üzerinden o iz görünür mü diye merak ettim...

Son düzenleme:

bence dövmenin üzerinde is olarak değil de,dövmenin tamamı kabarık durabilir.

dövme kıl köklerine kadar bile derine inmiyor. yüzeye yakın yani, fazla derin çizgiler değil.

bende yara ve kabuk olmadı 3 dövmemde de . deri biraz tahriş oldu ama oda çabuk geçti

merhaba kızlar,
bişey sorucam belki aynı durumla karşılaşan vardır bi yardım ederseniz sevinirim. ayak bileğime dövme yaptıralı 1 ay oldu. iyileşme sürecinde bephanten merhemi kullandım. ama güneşlendim de denize de girdim bi sıkıntı olmadı. şuan ise 3-4 gündür dövmemde pütürler oluştu bazı yerler kabardı ve deli gibi kaşınıyo. buz sürüyorum tokatlıyorum kaşıntıyı bastırmak için ama kaşıdığım da oluyo. normal mi bu durum ??

benim 3 tane kucuk dovmem var yaptirma sirasiyla:

sol el bilegimde sol anahtari ve yaninda sonsuzluk isareti (piyano ogretmeni oldugum icin yaptirdim ve cok memnunum goren herkes cok begeniyor)
sag omzumun arkasinda pati izleri var boyle kedi yurumus gibi (gorenler cok sevimli durdugunu dusunuyor)
sag ayak bilegimde dort tane kucuk yildiz var (biraz klasik ama yine de cok sempatik duruyor)

daha da yaptirmayi dusunuyorum kucuk oldugu icin guzel duruyorlar ben cok seviyorum dovmelerimi

sol omzumda yalıçapkını kuşu var renkli yaptırmıştım 3saat sürmüştü tabiki acıyor ama bi süre sonra alışıyorsun

siz dövme yaptırmışsınız mutlusunuz.ben yaptırdım mutsuzum.şuan çıkartmaya çalışıyorum.kimyasal peeling kullanıyorum çıkıcak galiba ama bukadar büyğk değil.birdahamın aslllaaaaaaa.....

benimde ufak bir dövmem var elimin üstünde adım yazıyor valla herkezde çok beğeniyor asla dövme yaptırmam diyenler bile bende beğenip yaptırdılar bende çok beğeniyorum dövmemi

bende sonunda yaptırdım dövmemi.. kızımın adını yazdırdım enseme ve hiçte canım yanmadı. arkadaşımla gitmiştim ve benden sona oda ensesine 2.dövmesini yaptırdı ama onun canı yandı. derlerdi tuhaf gelirdi bana iğne deyerse sürekli yaptırmak istermiş insan. şimdi bende 2. dövmeme karar veremiyorum. böle giderse her ay 1 dövme ile vücudumu dövme ile kaplıcam:)))

1 hafta önce dövmelerime 2 tane daha ekledim Şu anda kabuk aşamasındalar gerçi krem sürmeyi de ihmal ettim Kadıköyde özgür var aynı zamanda Ayşe Arman'nın dövmecisi. Benim götürdüğüm şekillere kendi de müdahale ederek süper bir iş çıkardı ortaya. Çok içime sindi çook.. Bir ara eski dövmelerime de el atıp düzeltecek. Bakalım artık..

bende yaptırmak istiyorum ama küçük özelliklede sıkılmıyıcağım bişey yaptırmak istiyorum
aklımda birde doğum tarihimi yaptırmak var sizce nasıl olur kızlar
fikirlerinizi bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…