Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
kızlar bunu duymuş muydunuz hiç MABIGRAM?tersten de okunduğunda aynı yazı olması demekmiş.ben oğlumun adını bileğime yazdırmak istiyodum..nası bişi olsun diye araştırırken buldum bayıldım..
tam bilek için iki yönlü de ata okunacak harika...böyle tribal desenlerle de süslü birazcık,göbeğimdekiyle de uyumlu olacak..şimdi iş ne zaman nerede yaptıracağıma kaldı...

Üniversite zamanından kalma bir dövmem var ayak bileğimde sarmal şeklinde , topuklu ayakkabı giyince gerçekten çok hoş duruyor :)

Dövme yptıranların MR çektirmemesi gerektiği doğru mu arkadaşlar bilgisi olan var mı? Ben de düşünüyorum ama bunu okuyunca kafam karıştı.

Dövme yptıranların MR çektirmemesi gerektiği doğru mu arkadaşlar bilgisi olan var mı? Ben de düşünüyorum ama bunu okuyunca kafam karıştı.

walla canım benim göbeğimde var büyükçe bir dövme,bir de yıllardır kurtulamadığım bel fıtığım. o yüzden yıllardır mr çektiririm,hiç duymamıştım zararlı olduğunu..hiçbir doktor da söylemedi.sen nerden duydun acaba zararlı diye? sadece saç boyalarında ,dövmesi olanların alerji riski daha çok,onu biliyorum..

ben dövmemi yaptıralı 4 gün oluyo. derisi kurudu gerildi bazı yerlerden kabuk gibi kalkmaya başlamış ama yaptıran arkadaşlar dövmenin kabuğu pütür pütür mü olması gerekli. benimkisi öyle değil dümdüz derisi ama gergin

bazılarının ilk yapıldığı zaman parıl parıl duruyo dövmeleri neden acaba bilgisi olan varsa paylaşibilrmi

Saçma bir soru mu olucak bilmiyorum ama yakın zamanda parmağımın yan tarafına iki boğum boyutunda bir ruj dövmesi yaptırmak istiyorum. Ortalama bir fiyat ne kadar olur acaba?
Bir de duyduğum kadarıyla deri ince olduğu için çok acıyormuş, parmağının yanına dövme yaptıran varsa bilgi verebilir mi?

ben 1 yıl olmadı daha dövmemi fransızca özgürlük yazıyor.. tamamen yasam tarzımla alakalı oldğu için hiç bi zaman sıkılacağımı düşünmüyorum ama kafamda 2 dövme daha var..sırtıma ve kasığıma .. kasığıma kadın işareti yaptıracağım ama sırtıma hala bilemiyorum aceleside yok zaten yapılır.. hepsine birden yaptrmanın anlamı yok.. sıkılacağnızı düşündüğünz seyler yaptrmayın yeter.. sevglnzin adını falanda yazdırmayın derim ben ..

Benimde bilegimde ve ensemde var latince bir matra.. Vucut yapisiyla da alakali dovme estetigi. Inceyseniz kucuk dovmeler hos duruyor. Eger boylu posluysaniz daha genis fakat ince iscilik isteyen dovmeler guzel duruyor. Benim bilegim 10 yasindaki cocukla ayni oldugu icin ince yazi hos durdu. Ensemden asagiya dogru (belime) olan da hos duruyor. Canim cok yanmadi asil agri sonraki gunlerdi:) yapan kisi ckk onemli birde yaptirmak istediginiz figur sekil vs cok yogun olmasindan ziyade boya alaninin az cizgilerin fazla oldugu olmasi daha iyi bence. Eger buyukse yaptiracaginiz.. Kucukse sorun yok. Cunku 1 yil sonra ilk yapildigi gibi olmuyor renk. Iyi bir usta lazim arkadaslar. Bir arkadasim depresyona girmisti tuhaf oldu dovmesi. Sildirdi orda da yanik gibi iz kaldi.

merhaba dövme yaptırmış hanımlar,memnun kaldığınız bildiğiniz bir yer var mı ben 5 harfli kızımın ismini kolumun iç kısmına düşünüyorum istanbul yenibosnada oturuyorum yazarsanız çok sevinirim

Cnm istiklalde halep pasajinda bir yer war Wild Cat diye.Piercing ve dovme konusunda iyiler gayet. Ben orda yaptirdim.Basta biraz korkmustum.Cok pardon o arkadaslara ama her taraf dovme piercing dolu gorunce:) Fakat tavsiye ederim.Yinede ne kadar da tavsiye olsada kafaniza yatarsa...

Uc tane dovmem var. Bir anka kusu, bilezik seklinde bir yazi digeri de avatarimdaki limonlu kelebek. Hic pisman olmadim yaptirdigima. Daha da yaptiririm.
Dovmecim Ankara'da. Ondan baskasina da yaptirmiyorum. O yaslanip meslegi birakana kadar devam ederiz sanirim.
İgne korkusu olan bir insan olarak ben yaptirdiysam herkes yaptirabilir sanirim...
Acisi katlanilmayacak kadar degil, aci bile denmez. Ama sanirim yapanla da alakali, aglaya bagira yaptirdim diyenleri de duydum.

Merhaba kızlarrr :) Ankara'da dövme yaptırmış olup da hijyeninden ve işçiliğinden memnun kaldığınız bi yer var mı? Önerirseniz sevinirim

ameliyat izimin üzerine dövme yaptırmak istiyorum böyle bi deneyimi olan var mı güzel kapatıyor mu?
internette araştırdım ruhsel donbalak ve danny garcia ünlü dövmeciler miş galiba. gitmişken en iyisine gitmek lazım çok titizim bu konuda güzel olması lazım ve bnm istediğimi anlaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…