bende yaptırmak istiyorum ama küçük özelliklede sıkılmıyıcağım bişey yaptırmak istiyorum
aklımda birde doğum tarihimi yaptırmak var sizce nasıl olur kızlar
fikirlerinizi bekliyorum...
Bence bi süre sonra sıkılırsın doğum tarihinden
Daha farklı bi şey yaptırırsan sıkılmazsın
Nereye yaptırmayı düşünüyorsun?
Eki Görüntüle 313331 Eki Görüntüle 313332
Bunlar minik ama çok güzeller mesela
Kilidi bileğine de yaptırabilirsin ya da diğerindeki kafesi yaptırmazsın sadece minik kuşlar yaptırırsın
Ufak dövmelerde beğendiklerim bunlar benim
Biz eşimle 4-5 ay kadar önce yaptırdık, bir sonsuzluk işareti ve sağında solunda baş harflerimiz var ikimizde de aynı (sol yüzük parmağımız) yerde var ama onunki nerdeyse yarı yarıya silindi gibi, benimki de kısmen silikleşti. Bi türlü gidip hesabını soramadık, bir buçuk cm uzunlunğundaki dövmelerin ikisine 200tl istedi, 150ye zor yaptırdık. o yüzden hem iyi yapan, bilinen, tanınan hem de uygun bi yere gidin...1cm dövmeye 50 tl diyor her yer...biz şimdi napıcaz bilmiyorum silik dövmelerle...
3 tane
sol kolumda atatürk imzası
sağ omzumda üzgün melek
sağ ayak bileğimde kedi
dövmelerimiz neredeyse aynı canım
çok güzeller di mi ?
çocuğum olursa bigün onun ismini yaptırıcam
En cok neresi acidi peki?
omuz ve bilek arasında gidip geliyorum..
şuanda kafama tek yatan doğum tarihim değişik mesela roma rakamlarından olabilir
ama bilemiyoum tabi karar veremiyorum bir türlü
buarada kuşlar çok hoş ladycim
Doğum tarihini yaptıracaksan bilek daha uygun olur
Kuşlar çok güzel bence de bilekte de omuzda da güzel durur :)
canım tecrübeli biri olarak tavsiyem çoooook moralinin bozuk olduğu ya da depresyonda olduğun bir dönemde git yaptır,etini kesseler acımazbenim boynumda şah damarımın üzerinde var dövmeci yaparken insan mısın androit misin diye sordu koca koca adamlar koltuğu parçalıyorlar acıdan,senin gözün yaşarmadı ne biçim insansın demişti.Ama o gün yaşadıklarımı bilsen anestezi olmadan ameliyata girerdim o derece yani
ciddi olamazsın..
neee acıdan koltugu mu parcalıyorlar ???? :18: :18: