Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
bende yaptırmak istiyorum ama küçük özelliklede sıkılmıyıcağım bişey yaptırmak istiyorum
aklımda birde doğum tarihimi yaptırmak var sizce nasıl olur kızlar
fikirlerinizi bekliyorum...

Bence bi süre sonra sıkılırsın doğum tarihinden
Daha farklı bi şey yaptırırsan sıkılmazsın
Nereye yaptırmayı düşünüyorsun?
$birds,tattoo-d66612c43e89c2cbd0e1ae6bdc708512_m.jpg $black-hair-girl-lock-tattoo-Favim_com-111015_large.jpg

Bunlar minik ama çok güzeller mesela
Kilidi bileğine de yaptırabilirsin ya da diğerindeki kafesi yaptırmazsın sadece minik kuşlar yaptırırsın
Ufak dövmelerde beğendiklerim bunlar benim

Biz eşimle 4-5 ay kadar önce yaptırdık, bir sonsuzluk işareti ve sağında solunda baş harflerimiz var ikimizde de aynı (sol yüzük parmağımız) yerde var ama onunki nerdeyse yarı yarıya silindi gibi, benimki de kısmen silikleşti. Bi türlü gidip hesabını soramadık, bir buçuk cm uzunlunğundaki dövmelerin ikisine 200tl istedi, 150ye zor yaptırdık. o yüzden hem iyi yapan, bilinen, tanınan hem de uygun bi yere gidin...1cm dövmeye 50 tl diyor her yer...biz şimdi napıcaz bilmiyorum silik dövmelerle...

Bence bi süre sonra sıkılırsın doğum tarihinden
Daha farklı bi şey yaptırırsan sıkılmazsın
Nereye yaptırmayı düşünüyorsun?
Eki Görüntüle 313331 Eki Görüntüle 313332

Bunlar minik ama çok güzeller mesela
Kilidi bileğine de yaptırabilirsin ya da diğerindeki kafesi yaptırmazsın sadece minik kuşlar yaptırırsın
Ufak dövmelerde beğendiklerim bunlar benim

omuz ve bilek arasında gidip geliyorum..
şuanda kafama tek yatan doğum tarihim değişik mesela roma rakamlarından olabilir
ama bilemiyoum tabi karar veremiyorum bir türlü
buarada kuşlar çok hoş ladycim:KK16:

Biz eşimle 4-5 ay kadar önce yaptırdık, bir sonsuzluk işareti ve sağında solunda baş harflerimiz var ikimizde de aynı (sol yüzük parmağımız) yerde var ama onunki nerdeyse yarı yarıya silindi gibi, benimki de kısmen silikleşti. Bi türlü gidip hesabını soramadık, bir buçuk cm uzunlunğundaki dövmelerin ikisine 200tl istedi, 150ye zor yaptırdık. o yüzden hem iyi yapan, bilinen, tanınan hem de uygun bi yere gidin...1cm dövmeye 50 tl diyor her yer...biz şimdi napıcaz bilmiyorum silik dövmelerle...

yaptırdığınız yere gidip durumu bildirin bence yada güvenilir bi yere yeniletin..
bu konuda da benim tereddütlerim var malesef her dövmeciye güven olmuyor:KK43:

Son düzenleme:
Benim dövmeye oldum olasi ilgim var ama cesaretim ve hic bir fikrim yok simdilik.. Cok aciyor mu gercekten??

3 tane
sol kolumda atatürk imzası
sağ omzumda üzgün melek
sağ ayak bileğimde kedi :KK1:

merhaba arkadaşlar
benimde 3 adet dövmem var 2005 yılında yaptırmıştım, Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün imzası ve kocatepe resmi diğeri de melek resmi,çok şükür hiç pişman olmadım,hep olumlu tepkiler aldım.dövme yaptıracak arkadaşlara tavsiyem asla pişman olmayacakları bir sembol yaptırmaları,pişman olursanız sildirmesi de zor onunla yaşaması da.

parmağımda eşimin ismi var...
bide çocuğum olursa yaptırmayı düşünüyorum

En cok neresi acidi peki?:KK43:

canım tecrübeli biri olarak tavsiyem çoooook moralinin bozuk olduğu ya da depresyonda olduğun bir dönemde git yaptır,etini kesseler acımaz:KK37:benim boynumda şah damarımın üzerinde var dövmeci yaparken insan mısın androit misin diye sordu:KK1:koca koca adamlar koltuğu parçalıyorlar acıdan,senin gözün yaşarmadı ne biçim insansın demişti.Ama o gün yaşadıklarımı bilsen anestezi olmadan ameliyata girerdim o derece yani:KK53:

omuz ve bilek arasında gidip geliyorum..
şuanda kafama tek yatan doğum tarihim değişik mesela roma rakamlarından olabilir
ama bilemiyoum tabi karar veremiyorum bir türlü
buarada kuşlar çok hoş ladycim:KK16:

Doğum tarihini yaptıracaksan bilek daha uygun olur
Kuşlar çok güzel bence de bilekte de omuzda da güzel durur :)

Son düzenleme:
Doğum tarihini yaptıracaksan bilek daha uygun olur
Kuşlar çok güzel bence de bilekte de omuzda da güzel durur :)

bende bilek düşündüm ancak roma rakamları oldukça uzun rakamlar olduğu için bilekte sıkışık sıkışık durmazmı:26:
bu konuda tereddütlerim var..
kızlar yokmu hiç doğum tarihi bileğine yad aherhangi biyerine değişik tarz yazdıranlar:26:

canım tecrübeli biri olarak tavsiyem çoooook moralinin bozuk olduğu ya da depresyonda olduğun bir dönemde git yaptır,etini kesseler acımaz:KK37:benim boynumda şah damarımın üzerinde var dövmeci yaparken insan mısın androit misin diye sordu:KK1:koca koca adamlar koltuğu parçalıyorlar acıdan,senin gözün yaşarmadı ne biçim insansın demişti.Ama o gün yaşadıklarımı bilsen anestezi olmadan ameliyata girerdim o derece yani:KK53:

ciddi olamazsın..

neee acıdan koltugu mu parcalıyorlar ????
:18: :18:

ciddi olamazsın..

neee acıdan koltugu mu parcalıyorlar ????
:18: :18:

canım korkma boyun ince deri en cok acıyan yermiş o yüzden bana öyle bir tepki vermişti:KK9: korkacak bir şey yok inan bana,ben ki kan aldırmaktan korkan ve nefret eden biriyim acısından korkarım ama dövme yaptırırken okadar zorlanmadım.üç dövmemin içinde hangisi çok acıdı dersen koluma yaptırdığım çok acımıştı ama çift iğne kullanmıştı dövmeci o yüzden olabilir,zaten çoğu dövmeci artık uyuşturucu spreyle çalışıyor hissetmiyormussun bile:KK37:

X