Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Garip gözükmez dimi rötuştan sonra rötuş yapılan yerler daha koyu durur mu?

Son düzenleme:
rıhannanın ensesındekı yıldız dovemsı... ve sanem celıkın sırtındakı ucan kusların oldugu dovemelerı cok begenıorm.. gobegıme pıercıng taktırdım ız kaldı.. o ızı yokedecek dovmemı yaptırsam... ızı lazerle tedavı edebılrlermı ya da

Mandaliiin dün dövmem yeniden yapıldı resmen harika bir sonuç çıktı ortaya. Yrn duşa girmem gerekior girmelimiyim bu arada bnmde dövmem sarılıydı streç filmle fakat terleme olursa ter asit içerdiğinden dövmeyi bozabilirmiş çıkardım hemen. Kreminde o bölgeyi parlatıcak şekilde günde 3-4 kere sürülmesi gerekiyormuş sanırım bu sefer daha dikkat edeceğim.

bende dövme yaptırdım arkadaşlar çokta güzel oldu melek yaptırdım kabuklanma olmadı 2 ci gün duş aldım ama bol krem sürdüm bölgeye öylece aldım hiçbir sorun yok 10 de iyileşti mutluyum

Bende yaptıracağım hemde eşimle beraber..
oğlumuzun adını..
ismi Ata ama nereye yaptıracağımıza karar veremdik daha ve birde yazış şekline..
Arkadaşlar bir fikir lütfen ????

ben 2 tane daha yaptırdım valla
toplamda 3 dövmem oldu hepsinide çok seviyorum

benimde 3 tane dövmem var, nişanlım profesyonel dövme yaptığı için o sağolsun :) daha istediklerim vardı ama şimdilik annem ara ver dedi :)

Allison adlı omuzunda örümcek desenli dövme olan üyeyedir bu mesajım. ama acaba görecek mi. çünkü alıntı yapıp düzgün msj atmayı beceremedim.

3 boyutlu gibi renklerde çok canlı çok beğendim. ben de kedi figürlü bir desen düşünüyorum. istanbuldayım siz bunu nerede ve kaça yaptırdnız söylerseniz çok memnun olucam epeydir araştırıp soruşturuyorum çünkü. sizinki baya profesyonel geldi bana. bilgi verirseniz detaylı mutlu olurum. güle güle kullanın darısı bana olsun:)

Son düzenleme:
bende bileğimin dış tarafına Atatürkümüzün imzasını yaptırıcam en kısa zamanda . istanbulda temiz bir yer arıyorum bilen varsa lütfen mesaj atsın bu arada :içelim:

bide ' gal"ATA"saray "TÜRK"iyedir ' sloganını diğer kolumun iç tarafına yazıdırcam. ama o sonraki iş hihoyyyt

Bende yaptıracağım hemde eşimle beraber..
oğlumuzun adını..
ismi Ata ama nereye yaptıracağımıza karar veremdik daha ve birde yazış şekline..
Arkadaşlar bir fikir lütfen ????

ismiyle çok yaşasın inşallah evladın.
el yazısı gibi bileğinin içine nabız üstüne yaptırabilirsin mesela. ben de oğlumun adını öyle yazdıracağım emzirme faslı biter bitmez :lepi:

benimde 8 tane var şimdilik..dovme yaptırmaktan korkuyorm diyenler,kesinlikle boşa bu his..ağdadan daha az acıttıgını soyleyebilirim :KK70: ama eğer pişman olurum anlamındaysa doğru,bende 2-3 dovmemi değiştirmeyi planlıyorum..daha dogrusu coverla daha da büyütcem sanırm farklı bi desene çevirtip..bagımlılık yaptıgını bende düşünüyorum.başlamadan once düşünmek gerek sonunda bütün vücudunuz dovmeyle kaplanabilir :KK70:

Merhaba Talin.. Dövmen Çok Hoş güle güle kullan. Bende dövme yaptırıcam acısından korkmuyorum istediği kadar acıyabilir. Sol omzuma kedi dövmesi istiyorum çok büyük ve geniş birşey değil. (yaprak dökümü filminde ferhunde rolünde oynayan Deniz Çakır'ın dövmesi) Şimdi soracağım sorulara cevap verirsen çok mutlu olurum.
1-Yaparken kanama oluyor mu ?
2-Yapıldıktan sonra duş alırken bir problem oluyor mu ?
3-Derinin kızarıklığı şişkinliği ne kadar sürede geçiyo.
4-Toplam ne kadar süre sonra rahatça kullanabilirim dövmemi?
5-İlk zamanlar Temizlenmesi için birşeyler öneriyolar mı ?

Merhaba Talin.. Dövmen Çok Hoş güle güle kullan. Bende dövme yaptırıcam acısından korkmuyorum istediği kadar acıyabilir. Sol omzuma kedi dövmesi istiyorum çok büyük ve geniş birşey değil. (yaprak dökümü filminde ferhunde rolünde oynayan Deniz Çakır'ın dövmesi) Şimdi soracağım sorulara cevap verirsen çok mutlu olurum.
1-Yaparken kanama oluyor mu ?
2-Yapıldıktan sonra duş alırken bir problem oluyor mu ?
3-Derinin kızarıklığı şişkinliği ne kadar sürede geçiyo.
4-Toplam ne kadar süre sonra rahatça kullanabilirim dövmemi?
5-İlk zamanlar Temizlenmesi için birşeyler öneriyolar mı ?

canım teşekkür ederim
yaparken kanama olmuyo ki benim dövmemim bitmesi yaklaşık 2 saat sürdü
acı da olmuyıo.daha doğrusu ilk başta biraz acıyo ama sonrea uyuşuyo iğneden acı hissetmıyosun.yapıldıktan sonra 2 gün o bölgeyi kapatarak su değmesini engellemen gerekiyo.kapatıp duş alıyorsun yani.hatta üstüne krem sürüp duş alırsan bephanten sürmen gerekiyo zaten.krem ın kayganlığından su değimiyo.bende çok kızarıklık şişlik olmamıştı.bu tenden tene de değişiyo tabi.3 gün içinde normakle dönmüştü ama.benim dövmeyi yaptırdığıma 4 yıl kadar oldu.hala ilk günki kadar güzel.ama bazı yerler rütüs isterse gidiy yaptırabılıyorsun sonradan
ilk günler sadece döküntü olmaması için günde 4-5 kez bephanten krem sürmen yeterli oluyo

umarım yardımcı olabilmişimdir:=)
sevgiler

benimde omzumda var yonca yaprağı ortasında her iyiliğin içinde bir kötülük işareti var, çokda memnunumm..acıya gelince arkadşaın dediği gibi ağda kadar bile acıtmıooo

Talin dövmen çok güzel olmş güle güle kullan=)
Ben de düşünüyorum ama acısından çok korkuyorum özellikle de o iğneyi görünce direk fikrim değişir benim =(

bende yaptırmayı çok istiyorum arkadaşlar önümüzdeki yaz yaptıracam inşallah ne olacağına da karar verdim MUSTAFA KEMAL ATATÜRK imzası çok istiyorum sevgimi göstermek adına..

bide fahriye evcenin bi resminde görmüştüm belki bilirsiniz kürek kemiğinin orda sırtında iki tane kanat harika duruyordu ya boshayallersmile

fahriye evcenı felan görmedım ama bnde kanat yaptırdım.1 tane kolumda bıtane belımde bıde sırtıda kanatlarım var :)

Bugün dövme yaptırdım ve kesinlikle korktuğum gibi değilmiş çok az acıyor gerçekten.Daha şimdiden 2. dövmeyi istemeye başladım=)
İğneyle başladıkları an midem bulanmaya başladı neredeyse bayılacaktım, şekerim düştü galiba çikolata yedim hemen=) Ama korkudan dolayı böyle oldu sonra baktımki acımıyor neredeyse.
Düşünenler varsa kesinlikle korkmasın yaptırsın.Benim kadar korkan yoktur, dövmeciye saçma sapan şeyler sordum adam dövecekti beni=)

omuzda küçük birşey hoş oluyor bence de.. yalnız bir doktor " dövme ve solaryuma girenler cilt kanseri olmadıkları için şükür etsinler" demişti. bilmiyorum ama cilde sağlık açısından zararlı demekki...

X