Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
arkadaşlar, dövme figürleri bulabileceğim, bol seçenekli bir site tanıyor musunuz? ınt. üzerinden çok arştırma yaptım, vardığm kanı, hepsi birbirine benziyor, ya da beğendiğin bi şekli bi çok kişi kullanmış olabiliyor.

bnde sol bileğimn içine adımın bas harfini yaptrdm deişik bi karkterde g harfi... o kadr cok sevyrmki dövmemi blmyrm bana cok estetk gelio bnce süper bi duygu herkese tavsye edrm gene küçk bi figür baska yerlerimede yaptrmayı dsnyrm :)

kalıcı dövme abdest tutmuyo mu? ben istiyorum ama annem bana bunu söylüyor belki de vazgeçirmek için.. ama doğru mu yanlış mı bilemiyorum muallaktayım.

kalıcı dövme abdest tutmuyo mu? ben istiyorum ama annem bana bunu söylüyor belki de vazgeçirmek için.. ama doğru mu yanlış mı bilemiyorum muallaktayım.
hayir canim abdest olmuyor cunku tene isledigi icin gusul abdesti olmuyo ben bir hocaya sordum

hayir canim abdest olmuyor cunku tene isledigi icin gusul abdesti olmuyo ben bir hocaya sordum

Hocaların bazıları tutmadığını bazıları ise tuttuğunu söylüyor...
Bense abdestin geçerli olduğunu düşünüyorum çünkü orası su geçirmemiş olsa havada almazdı... Hava almayan deride çürürdü... Onu bırakın dövme olan yerden de ter çıkabiliyor...Buda abdest geçerli değildir lafıyla ters düşüyor bence..

Kızlar bugün düşündümde küçük bi dövme daha yaptırayım...
Korkuyorum aslında ama yinede karar verdim...
Ama ne olsun diye düşünüyorum...
Küçük bir şey istiyorum bu sefer... Fikir verirmisiniz?

nereye dusunuyorsun tatlım ona gore birseyler soyleyelim

Livcim el bileklerime düşünüyorum ama nasıl bir şey olsun karar veremedim. Gerçi çekindiğim halde bu 2. dövmeyede bu gece karar verdim biraz acele oldu:)))
Eğer güzel bi şekil beğenebilirsem perşembe yaptırmayı düşünüyorum.

Livcim el bileklerime düşünüyorum ama nasıl bir şey olsun karar veremedim. Gerçi çekindiğim halde bu 2. dövmeyede bu gece karar verdim biraz acele oldu:)))
Eğer güzel bi şekil beğenebilirsem perşembe yaptırmayı düşünüyorum.

rihanna-tribal-hand-tattoo.jpg

boyle birsey mı cnm yoksa kucuk mu ?

bence tatlım kucuk bir tribal desen ya da burcunun simgesi hos durabilir

Daha küçük bir şey istiyorum canım ben birde bileğimin iç tarafına fazla görünmesin diye:)

bebegim içide olsa dısıda olsa bilekte gorunmeme olayı yok biliyorsun ...bence kucuk sirin tribal bir desen yaptır

Altı daha az görünüyor ya ondan canım:))
Şimdi şekillere bakıyorum ama henüz bir şey bulamadım.

ya bende istiyorum
üçleyeceğim ya dövmelerimi
:)
banada fikir verin
minnacık olsun

Elimde ya çok şık ve küçük bir sarmaşık deseni yada parmağıma baş harfimi istiyorum.İnternetten araştırdım.Daha önceden alınan abdest ve dolayısıyla yapılan her türlü ibadet geçersiz olur düşüncesinin aslında doğru olmadığını öğrendim.Dini açıdan tek sakıncası ; Allahın bize verdiği bu bedeni verildiği gibi teslim edilemeyecek olması..

Ama yinede içim rahat değil.Bilgisi olanlar bu konuda beni aydınlatabilirmi?:uhm:

Ayrıyetten bir sorunda çok canım yanarmı?
fisfisfis

merhaba bence elinize yaptırmayın derim benimde dvmem var kolumla göremeyeceğim bi yerde sürekli baktıkça göz gördkçe insan sıkılıyormuş diye duydum tabi kendi takdirinizdir:)ben pişman değilim aksne 2. yaptıracğm.abdest konusunda çok saçma geçmemesi bnce sdc vücuda zarar olduğundan günhtırhihoyyyt

kesinlikle görünen yere tavsiye etmiyorum en sevdiğim şey kelebeklerdir kolumda 3kelebek ve sarmaşık var amann allahım yaptırdıktan 2 gün sonra kolumdan iğrendim=(

ama belimdeki yıldızların hastasıyım görmüorum arada 1 denk gelioruz ayna karşısında ondan memnunum:KK66:

kesinlikle görünen yere tavsiye etmiyorum en sevdiğim şey kelebeklerdir kolumda 3kelebek ve sarmaşık var amann allahım yaptırdıktan 2 gün sonra kolumdan iğrendim=(

ama belimdeki yıldızların hastasıyım görmüorum arada 1 denk gelioruz ayna karşısında ondan memnunum:KK66:

ben de çok duydum görünen yere yaptırma sıkılırsın lafını ama bileğime yaptırdım her gördüğümde 'allaaaa ne güzel olmuş' diyorum içimden. Görür görmez bir tane daha yaptırasım geliyor. Yaptıracağım da yeni ameliyat oldum biraz vücudum direnç kazansın diye bekliyorum :KK70:

ben bi sol bileğime bide boynumun sağ tarafına düşünüorum..boynuma ' JSouL' yazdırcam ki bu benim yaptığım müzikte kullandığım a.k.a yani nickimdir.. bileğimede istiyorum şekil konusunda fikrim yok..yaptıranlar bana tahminen fiyat konusunda bilgi verebilir mi.. bu yazının boyutu 2 cm kdr olcak.. ince bi yazı stiliyle anide olsa olsa 4 5 cm ...yani büük bşi olmıcak

ben 7cm renkli dövmeyi 150 ye yaptırmıştım. Seninki de 50 - 80 arası bir şey tutar sanırım. her dövmecinin farklı fiyat politikası var aslında ama istediğin şeye 80den fazlasını isterse kazıklamaya çalışıyordur.
bir de bazı dövmeciler makina açma parası gibi bir şey istiyor. sakın kanma onlara normalde yok öyle bir şey. kandırabildiklerinden kopartıyorlar parayı

X