Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zulmet doğru söylüyorsun bende yaptırdım geçen sene fakat şimdi çok pişmanım çok sıkıldım sildirmek istiyorum fakat yapılan işlemler beni çok korkutuyor ne yapıcam bilmiyorum umarım sende sıkılmazsınben de peri dövmesi yaptırdım 1 ay oldu olmadı çok güzel duruyor fakat biraz pişman oldum doğduğum gibi ölmek isterim sonuçta.. maymun iştahlıyım zaten aklıma geleni yapıorum, hevesim kaçıncada pişman oluyorum
en sonunda buraya koymayı becerebildim.sizce nasıl kızlar dövmem?
[ımg]http://img229.imageshack.us/img229/3537/resimej9.jpg[/ımg]
bileğimin içine 3. dövmemi yaptırmak istiyorum ben de.. minik şekil arıyorum..
Merhaba Talin.. Dövmen Çok Hoş güle güle kullan. Bende dövme yaptırıcam acısından korkmuyorum istediği kadar acıyabilir. Sol omzuma kedi dövmesi istiyorum çok büyük ve geniş birşey değil. (yaprak dökümü filminde ferhunde rolünde oynayan Deniz Çakır'ın dövmesi) Şimdi soracağım sorulara cevap verirsen çok mutlu olurum.
1-Yaparken kanama oluyor mu ?
2-Yapıldıktan sonra duş alırken bir problem oluyor mu ?
3-Derinin kızarıklığı şişkinliği ne kadar sürede geçiyo.
4-Toplam ne kadar süre sonra rahatça kullanabilirim dövmemi?
5-İlk zamanlar Temizlenmesi için birşeyler öneriyolar mı ?
bende yaptırmayı çok istiyorum arkadaşlar önümüzdeki yaz yaptıracam inşallah ne olacağına da karar verdim MUSTAFA KEMAL ATATÜRK imzası çok istiyorum sevgimi göstermek adına..
bide fahriye evcenin bi resminde görmüştüm belki bilirsiniz kürek kemiğinin orda sırtında iki tane kanat harika duruyordu ya boshayallersmile