Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
Çevremde dövme yaptırmış çok insan var arkadaşlar şunu söyliyebilirim eğer gerçekten istiyorsanız acısını falan geçip orjinal bir şeyler yaptırın çünkü arkadaşımdan biliyorum saçma sapan birşey yaptrıdı ve sıkıldı şimdi onunla gezmek zorunda öyleo kadar acıyada boşuna katlandı.iyi düşünün hiç sıkılmam ben bundan diyorsanız yaptırın ve çok göz önünde olan bir yerinizide tercih etmeyin derim mesela parmaklarınız falan sürekli görmekte sıkabilir sizi.O yüzden aman dikkat derim ben iyi düşünün.

atatürk imzam var ,hiç sıkılmadım. herkeste olması onur veriyor bana.
sağ ayak bileğime yakın kedi var
sağ omzumda üzgün bir melek :KK1:
ama iyi düşünülüp yaptırılmalı.
ölene kadar onlarla yaşayacağımı düşünerek yaptırdım ben. :KK69:

3 tane de benim var :KK3: Bir omuz bir sağ kol bir belde :)) Biri 2tribal bir Horusun gözü olarak.ayak bileğime yaptırcam inşallah süt verimim biitince :))) BEnimde yeni yaptırcak arkadaşlara tavsiyem dövmeyi başkalrı görsün diye değil kendiniz sevdiğiniz için yaptırın ve mutlaka içinize sinen birşeyleri yaptırın.Çok kararsız kalırsanız geçiçi olarak yaptırın bakın.Çünkü kolay kolay dönüşü olmayan bir şey. Ben hepsini çok severek yaptırdım hala da çok severim :)))

2. dövmem içinde şekil buldum...
Sağ koluma öncelik verdim...
Bir elf kızı ve kucağında bebeği olan bir şekil...
Altınada bi yazı yazdırsam diyorum ama ne bulamadım bi fikri olan varmı?

ne yaptırısanız yaptırın ama görünmeyen bir yerinize yaptırın kızlar.yani sizin göremeyeceğiniz bir yere.benim omuzumda mesela meleğim.görmüyorum ,çoğu zaman unutuyorum bile olduğunu.böyle olunca sürekli görüp sıkılmazsınız:)6 yıl oldu neredeyse yaptıralı.hiç pişman olmadım ben

Bende dövme istiyorum, nereme olursa farketmez:))) tek korktugum acısı,, en az acıyan yer neresi ???

Bende dövme istiyorum, nereme olursa farketmez:))) tek korktugum acısı,, en az acıyan yer neresi ???

acısı o kadar da dayanılamayacak bi acı değil. ama yapımı uzun sürecek bir desen yaptıracaksan vakit geçtikçe dayanma gücün azalıyor. acıdan korkuyorsan dövmeci ile konuşup uyuşturucu sprey ya da emla krem falan kullanabilirsin bence.

benimde bacağımda 6 yıldır benimle olan dövmem var... o zaman nasıl yaptırdıysamm sevgilimin ismi yazıyordu ... 5 senedir eşim olur kendiisi ama bacağımın sağında olan fiğürden çok sıkıldım - birazda rengi soldu o sebeple kelebek yada yusufçuk modeline döndürmek istiyorum . dövmecii ile görüştüm yaparım dedi... randevu verdi şimdi heyecanla ctesi gününü bekliyorum . ve gene sağ omzuma küçük bi kara kedi yaptırmak istiyorum--- ama melek kanatlarıda çok hoş oluyor- kararveremedimm..... kanatyaptırırsam tek olmazz sol omzumada yaptırmam gerekicekk mi yaptırsammm --- birde kararverdiğimm sağ alt bileğimeee ailem için iri ve ufak 4 adet yıldız çizdiricem - kzıım oğlum aşkım ve ben :) ni temsil edicek benimm için anlamıı olmalı bi dövmemnin anlamı ve önemi::KK66:)

2 sene içinde ben de yaptıracağım ama benim tercihim ufak dövmeden yana olacaktır,daha şık ve nazik duruyor,abiye giyince sırıtmıyor vs. ama her türlüsünü yaptıranları da desteklerim çok sanatsal bir ayrıcalık bence :KK16:

$Fotoğraf0175.jpg ..............................................................

benim 3 tane dövmem var beni kaale alın heey. D yaptırdıktan sonraki 2 3 hafta kadar bepanten plus sürün. kuru kalmasın filan.yoksa tabi solar. denize menize girmeyin öyle hemen. e bide baktın cidden aşırı soldu o zaman üstünden geçtirin. bide bi tavsiyem faha var.Yaptırmadan önce cidden öyel cok düşünmeyin ne yaptırsam hayatım boyunca taşıcam önemli bişey olmalı sıkılmıcağım bişe olmalı diye. karar verin yaptırın iştesizin için en önemli şeyden bile bigün sıkılabılırsınız 50 yıllık evlilikler bitiyor :KK70: ayrıca hayatın boyunca taşımazsın 2011deyiz sildirirsin gider :KK70: öptüm.

ben göbeğime yaptırmıştım tribal desen.10 sene olmuş,hiç sıkılmadım,hep sevrek bakıyorum,parçam o benim.böyle doğmuşum gibi.
benimki makineyle değil elle yapıldı.böylece kabuk falan olmadı.sadece acısı vardı,gerçi makine dövmesiyle kıyaslıyamıcam,çünkü onun denemedim:)
iğneyi batır çıkar içlerini doldur,bayaa uzun zaman aldı sadece.doğom da yaptım üstelik hem de 26 kilo alarak,o zaman da göbeğimle beraber büyüdü kocaman oldu,ben nokta nokta olur sanmıştım ama olmadı,aynı şekilde büyüdü,eski kiloma kavuşunca da aynı halini aldı.
bi ara fotolarım buraya..

çok güzel olmuş,
bende yaptırmak istiyorum ama iyi bir yer arıyorum.
Tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

X