Dövme DÖVME YAPTIRANLARIN Önerileri, Soruları, Cevapları

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
ya bende döwme yaptırmyı çok istiorum ayak bileğime yada kolumun iç bileğine ama çok kararsızım...hani hem dinen hemde acaba bigün sıkılırm mıyım die:S ne dersnz

abdest alip yaptirirsan sorun olmuyormus :))) walla ben benimkilerle cok mutluyum ama senin icin cok anlami olan ve anlamini kaybetmicek seyleri secmen onemli sanirim.diger taraftan da sonucta dovmelerin gittigin heryere tasiyabilecegin her an gozunun onunde olucak degerli ve guzel anilar.

bende döwme yaptırmak istiorm sağ el bileğime,ufak bişey,ama henüz daha ne yaptırsam karar weremedim,anlamlı da olsun istiorm ama aklımada bişey gelmio =)

bende bende bende .. ben hiç sevmez ve istemezdim aslında .. sıkılacağımı düşünürdüm .. ama şu anda sadece bir sigara ince ve uzunluğunda bi şey yazdırcam sol bileğimin iç kısmına .. demekki büyük konuşmamak lazımmış =)=)

herkese dışardan bakıldığında anlamsız gelecek ama bana çok anlşamlı gelecek ve uğur getirecek diye düşünüyorum .. dövme bence sadece kendimiz için yaptırmamız ve iyi düşünmemiz gereken bişey ..

Boynumun sağ tarafına yaptırmayı düşünüyorum fakar acıdan yarıda bırakırım korkusuyla stüdyoya bile gidemedim boynuna ya da o civara yakın dövme yaptıran biri varsa acısı hakkında da bilgi verebilir mi???????????????fisfisfis

benim de 2 tane dövmem var. yaptırmadan önce sıkılır mıyım acaba diye endişelerim vardı ama artık öyle düşünmüyorum. dövmeye verdiğiniz paraya acımayın derim iyi bir yere yaptırın çünkü iğne kalınlıkları çizgiden çizgiye değişiyor ve tabi temiz bir ortam ve tecrübeli eller. makine açma fiyatını ben de duydum. eğer pazarlık yapabiliyorsanız yapın ben pek beceremem hehe 3. dövmeyi yaptırmayı da düşünüyorum. bağımlılık yapıyor bu olay yaptırınca bir tane daha istiyorsunuz sonra bir tane daha :) ama ben şöyle düşünüyorum: herşeye sahip olabilirsiniz mal, mülk, aile vb. ama yanınızda sadece dövmelerinizi götürebilirsiniz :) yanlış anlaşılmasın tartışma yaratmak için yazmıyorum. bir de canı çok tatlı olan arkadaşlar varsa acıdan şikayet edebilirler ama şöyle düşünün koltukaltınıza ağda yaparken ya da yaptırırken çektiğiniz acıdan kat kat daha az.

bende enseme yaptırdım ismim yazıyor (eda)fakat old english karakterı ile resım koyarım cok begenıyor herkes

Bende dövme yaptırmak istiyorum ama eşim müsade etmiyor :KK43: Dinen sakıncalı olduğunu söylüyor birde en büyük korkusu ileride çocuğumuz olunca ona nasıl açıklarmışız!!!! böyle saçma birşey varmı ya benim çocuğum olup yaşı büyüyünceye kadar kimbilir neler çıkacak daha çocuğum beni dövme için yargılayacak değil ya.... Offff gizli yaptırmak istiyorum ama korkuyorum boşar valla :)))) Ne şekilde ikna edeyim bir fikir verin yaaaaaa nolurrrrrrrrrrrrr

Müftülüğün de yaptığı açıklamalara göre dövme günah değil abdest geçiriyor ancak Allah kendimize eziyet ve kulların Allah vergisi bedeninle oynanması doğru bulmuyormuş genel olarak..

yani sigara içmek ve kulaga 2. - 3. deligi açmak gibi mekruhtur dövme yaptırmak.benim nişanlım yapıyor dövmeyi o yüzden ona yaptırmıştım :)

ben yaptirmam vucuda yapilan her turlu zararin kotu olduguna inanirim sigarada dahil cunku oda bir nevi zarar ama yapanada karismam herkesin kendi hayati bu herkes kendi hayatindan ve vucudundan sorumludur gule gule kullan :))

Kızlar kabuklar ne zmn düşmeye başladı sizin? Ne zaman duş almaya başladınız? Ben kremle masaj yaparken kabuklar soyulmaya başladı birşey olmaz dimi?

Kızlar kabuklar ne zmn düşmeye başladı sizin? Ne zaman duş almaya başladınız? Ben kremle masaj yaparken kabuklar soyulmaya başladı birşey olmaz dimi?

uzun zaman oldu ben yaptıralı çok hatırlamıyorum aslında ama 10 gün sonra yara falan kalmamıştı.benim kolumda olduğu için koluma poşet geçirip duşumu almıştım ilk günden itibaren.söylemedi mi dövmeyi yapan ne zaman duş alacağını.ne zaman yaptırdın dövmeyi?

Geçen perşembe yapırdım yani bgn 5 gün oldu. 1 hafta su değmesin dendi ben kabukları erken mi düştü onu da meak ediyorum bazı yerler daha silik bazı yerler koyu duruyor.

bende hiç kabuk oluşmamıştı bile.o yüzden bilemiyorum kızlar:)))

benim sırtımda, ayak bileğimde, el bileğimde kollarımda ve ensemde toplam 12 tane dövme var, birincisi dinen hiç bir sakıncası yok sonuçta elinize kına yaktığınızda da aynı durum oluşuyor, dövme yaptırdığınız bölüm hala gözeneklerden nefes almaya devam ediyor ve ibadet için bir sakınca teşkül etmiyor. Allah bedenine eziyet etmeyi doğru bulmuyormuş gibi bir yaklaşımla gidersek, bir çok şeyden dolayı kendimize eziyet çektirmiyor muyuz? buna kulak deldirmeyi, ayak sıkan ayakkabı giymeyi, trafikte saatlerce kalıp bir paket sigara bitirmeyi ve hatta çok düşünürsek doğum yapmayı bile katabiliriz :))
kabuklar konusunda da diyeceğim, dövmeyi yaptırdıktan 2-3 gün içinde çıtır çıtır kabukların eline geldiğini hissedersin krem sürerken zaten ama kaşımamak ve bu kabukları koparmamak gerekir, yaklaşık bir 10 gün içinde de dövme iyileşir zaten. Dövmeye bir hafta su değdirilmemesi de hurafedir çok yakın arkadaşlarım var dövme yapan hiç birinden böyle bir şey duymadım hatta yaptıktan hemen sonra antibakteriyel sabun ile kolumu yıkayan oldu :) ama tavsiyem, eğer renkli dövme yaptıracaksanız dövmeyi streç filme sarark bir kaç gün tutmak ve krem sürmekle beraber günde bir kaç kez yıkamak. böylece renkli dövme derinize daha iyi işler ve hemen solmaz :)
umarım yardımcı olabilmişimdir,
sevgiler! :kaydirigubbakcemile2:

amelıyat ızlerım var benımde dovme yapdırsam kapanırmı dıyom kararsız kaldım

mandaliiin açıklayıcı bilgin için çok teşekkür ederim. Bende dövme yaptıralı yaklaşık bir hafta oluo kabuklar dördüncü gün düşmeye başladı erken mi sence? Dün yani 5. günde tamamı düştü ben krem sürerken ama bazı yerler silik kaldı şekilde bozukluklar oldu. Bende pzt gününe tekrar randevu aldım rötuş çalışması yapılacak.

senin dövmen çok ince çalışılmış bir dövme olduğu için bence kabukların çabuk düşmesi normal :) rötuşa mutlaka git silik kalmasın dövmen canım :)

X