Dövme sorunsalı....

Demek ki yürekten istiyorsunuz,siz de yavrunuza anneniz kadar iyi bir anne olmuşsunuz

Çok etkilendim mesajınıza. Çok naziksiniz çok teşekkür ederim. Dilerim gerçekten annem gibi bir anne olmayı başarırım. Annemi çok seviyorum. Rabbim kimseyi annesiz babasız bırakmasın.

2.500 TL. Köpeğimi komple fotoğrafındaki gibi büyük ve renkli çizecek. Portre gibi yani. Köpeğim canlı gibi. Her baktığınızda sanki o da bana bakıyor gibi
Hım çokmuşta , büyük ve renkli olunca fiyat artıyor tabi ,ama 3 boyutlu çok güzel duruyor gerçekten . Ben minicik kırmızı kalp için 150 lira vermiştim 2 yıl önce , değer yinede ya .

Yeri konusunda fikrim yoktu bir arkadaş yukarıda göğsümü söyleyene kadar. Henüz düşünüyorum ama zaten nereye yaptırırsam yaptırayım bu gizli kalmaz. Anneme babama karşı ağzımda bakla ıslanmıyor zaten o yüzden bunlar başıma geliyor acısını dert etmem sanırım sonu güzel, amaçlı güzel. Evladım hep benimle olacak.

Hım çokmuşta , büyük ve renkli olunca fiyat artıyor tabi ,ama 3 boyutlu çok güzel duruyor gerçekten . Ben minicik kırmızı kalp için 150 lira vermiştim 2 yıl önce , değer yinede ya .
Evet çok biraz. Zaten çok olmasaydı vefat etmeden önce de yaptırmak fikri vardı o zaman yaptıracaktım. Ama araya köpeğimin hastalığı girince maddi olarak para biriktiremedim. Çalışmıyorum eşimden annemden babamdan market para üstlerini alıyorum 3-4 ayda yarısını tamamladım.

Olsun tamamlarsın inşallah kısa sürede

Dovmeleriniz nerelerde acaba çok acidi mi

ben bile 6 ay baktigim muhabbet kusum oldugunde deli gibi agladim. hala aklima gelince yuregim ciz ediyor... asla kiyaslanamaz elbette yani sizi anliyorum demek icin yazdim.
28 yasindasiniz kendi kararlarinizi verebilecek yastasiniz neden annenizin onayi gerekiyor anlamadim. ama lutfen duzgun biryerde iyi bir sanatciya yaptirin. benzer tum islerine bakin hatta benzer isi yaptiran birini bukabilirseniz gorusun. kullandigi urunlere dikkat edin.
bi sure sonra dovme eakisi gibi kalmiyor dagiliyor herseyi goze alin.
ben 2 senedir sadece bir harf ve 2 yildiz icin dusunup duruyorum bir turlu cesaret edemedim.

Vucunuzun her yerine bir sürü iğne batırılıyor. Ben bakmaya dayanamıyorum.
Çok merak ediyorum acımıyor mu?

Bütün dovmelerimi evlenmeden once yaptırdım bu konuda kimsenin de fikrini almadım annen konuşsun dursun eşin bile destekçiymiş niye sorma gereği duruyorsunuz ki anlamadım
Benim bibimde (kedim) hasta daha ne kadar yaşıyacak bilmiyorum o yüzden şu ara çok hassasım anneniz hakkında daha birşey yazmıyayım bende dövmesini yaptırıcam kızımın başın sağolsun

Son düzenleme:
Dilerim çabuk atlatır bibi ben çok duygusalım bu canlar konusunda. Allah yardımcınız olsun o hastalık evresini çok iyi biliyorum. Sonu güzel bitsin

Annem konusuna gelince dün gece eşimle tekrar konuştuk annemin tavrını anlattım ve aynen şöyle söyledi “ sen istiyorsan, bu şekilde mutlu olacaksan, annene bakma, yaptıralım gel, gördüğünde bir şey derse bana da desin ben iZin veriyorum kalan parayı da ben tamamlayacağım” o yüzden şu an sanırım bir bir ay kadar daha para biriktirip üstünü de eşimden alıp yaptıracağım. Annem de olanla ölene çare yok deyip görünce kabullenir sanırım... smacım onu çiğnemek değil ama ben evladımı vücudumda taşımak istiyorum. Öldüm gittim 14 sene yaşadım unutuldum diye hissetsin istemiyorum. Sayısız sırrımı paylaştı benimle. Vefa borcum var... o çok değerliydi...

Vucunuzun her yerine bir sürü iğne batırılıyor. Ben bakmaya dayanamıyorum.
Çok merak ediyorum acımıyor mu?
Benim ufak bir dövmem daha var seneler önce eşimle ilk evliyken beraber gidip yaptırmıştık. Hatırladığım kadarıyla eşim dövmeciye “ önce ufal bir deneme yapalım dayanamazsa bırakırız” demişti. Ama ben denemeden de dövmeden de acı hissetmedim. Sonuna odaklandığın için sanırım o anın heyecanı bir şey hissedilmiyor.

Maalesef sonu kötü kanser kızım yaşıda olduğundan birşey yapamıyorlar 12 yaşında 12 yildır benle

Maalesef sonu kötü kanser kızım yaşıda olduğundan birşey yapamıyorlar 12 yaşında 12 yildır benle
Bende kanserden kaybettim. Ama hiç belli etmedi. Kötüleşmeden bir ay önce kontrolü vardı koca fakülte bir şey farketmedi eve gönderdi. Aklıma geldikçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Verdiğim onca paraya mı üzüleyim yoksa yavrumun o kadar tedaviye rağmen ölmesine mi? Zaten tek tesellim elimden gelenin fazlasını yapmam ve çok acı çekmemiş olması. Rabbim sabır versin çok zor. Evlat yerine koyduğumuz için ne hissettiğinizi çok çok iyi biliyorum. Ben atlatamıyorum. Duygusal olarak çok bitik bir insanım zaten karınca görsem ağlarım biri basacak diye. O yüzden dilerim sizi çok üzmez ve kendi de çok acı çekmez

Evlatlıktan çıkılmıyor ama sorumluluktan çıkılıyor. Artık annenizin sorumluluğunda olmadığınız için kendi vücudunuza yaptıracağınız bişeyde de annenizin sözü geçmez. Zaten kocanızın da sözü geçmez tek yetkili sizsiniz. Ama sizin aile yaşantınız daha birbiriyle girift demek ki dolayısıyla anneniz de hala sizin kararlarınız üzerinde söz sahibi olabiliyor. Bana bu durumun tuhaf gelmesi gayet normal bence. Hayat görüşlerimiz farklı olabilir saygı duyarım ama siz yine de dövmenizi yaptırın derim hayvan sevgisi hiçbir şeye benzemez çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…