Dövme sorunsalı....

Başınız sağ olsun çok üzüldüm kopeginiz icin.
Ama yani hemen hemen çoğu anne baba dövmeye karşıdır.
Ben pek çok insanın anne baba onayı olmadan dövme yaptirdgiini gördüm.
Yanı çok istiyorsanız gidin yaptırın anneniz de 2 vah der konu kapanır.

Merhaba, 4 yıl önce beraber büyüdüğüm köpeğimi çoklu organ yetmezliğinden kaybettim, 1 yıl sonrasında da üst iç koluma doğru dövmesini yaptırdım. Normalde ailem dövmeden pek haz etmez ama yaptırdıktan sonra onlar da çok beğendi. Ankara’da iseniz dövmecimi özelden önerebilirim, çünkü portre tipi dövmelerde çok mühim dövmecinin çizgi kalitesi
Yaaaa nolur bana özelden mesaj atın lütfen. Ankaradayım.

Sıkılmadan okudunuz, teşekkür ederim 🙏🏻 Babam adına da sağolun 💜 ne güzel bizim gibi insanları buralarda görmek. Bu konuyu açarken çok korkmuştum kınayacaklar, altı üstü köpek diyecekler diye. Ama sizde bilirsiniz öyle “köpek” olmuyor 😢 samimi gelmiyor insanlara yaşamayan bilemez ama gerçekten ailenin bir Ferdi. Biz dışarda yemek yerken yemeği arttırıp peçelere sarıp eve getiriyorduk o da az da olsa yesin tatsın diye. Zaten 14 senedir tatile filan gidilmiyor bizim evde. Annemle ben giderdik bir kaç günlüğüne. Babama derdim baba annemle sen çık biraz Ankara dışına nefes al derdim. “ köpük bensiz durmaz ki, beni arar, bırakıp gittim diye küser onun tribini çekemem” der gülerdi.

Rabbim bu dünyada herkesin kalbine göre versin. İyilikse iyilik, kötülükse kötülük... kalbinize, yüreğinize acı uğramasın, tekrar teşekkür ederim desteğiniz ve güzel mesajınız için 🙏🏻🙏🏻💜🧡
Rica ederim ne demek, ben teşekkür ederim asıl, altı üstü köpek olduğu için böyle saf masum bi konu okuduk, sevgiler🤗💕

X