- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
-
- Konu Sahibi Kutudakalansonuykuhapi
Ensede gayet hoş durur. Ama fikrimi söylemem gerekirse, şuan için çok tutulan, beğenilen bir dövmeyi ve hemen hemen herkeste olan bir modeli Vücuduna işletmeni tavsiye etmem. Çünkü bu tarz modellerden çok çabuk sıkılabilirsin, herkeste gördükçe dövmenden sıkılıp, sildirmeye Yada kapattırmaya çalışabilirsin:)Düş kapanı bu ara çok rastlıyorum herkes de olmasına rağmen istiyorum ama hangi bölge de daha güzel durur bilemedim karar veremedim...
Ensede gayet hoş durur. Ama fikrimi söylemem gerekirse, şuan için çok tutulan, beğenilen bir dövmeyi ve hemen hemen herkeste olan bir modeli Vücuduna işletmeni tavsiye etmem. Çünkü bu tarz modellerden çok çabuk sıkılabilirsin, herkeste gördükçe dövmenden sıkılıp, sildirmeye Yada kapattırmaya çalışabilirsin:)
:):) boyutuyla farklılık olur mu bilemem ama. Ensene yaptırmakla doğru karar verirsin.Bende hiç sevmem herkeste olan bir dövmeyi yaptırmayı ama o bayadır aklımdaydı yaptırmazsam da içimde kalıcak bende ense düşünüyorum aslında herkes büyük model olarak yaptırıyo ben daha küçük bi boyutta istiyorum o şekilde bi farklılık yaratabilirim inş :)
Mesela ben kitap Okumayı çok Sevdiğim için, koluma kitap yaptırdım. Sen de bir hobini yaptırabilirsin. Dövme insanın kişiliğini yansıtan bir aksesuar.Çok istiyorummmmmm herkeste olmayan, hatta hiç kimsede olmayan bana ait bana özel ve anlamlı bir/birkaç dövmem olsun :)
Aslında ne yaptırmak istediğimi biliyorum ama tasarımı yok aklımdaMesela ben kitap Okumayı çok Sevdiğim için, koluma kitap yaptırdım. Sen de bir hobini yaptırabilirsin. Dövme insanın kişiliğini yansıtan bir aksesuar.
ilk bir kac atısta acımıyor dersem yalan okur. ama uyusacagından emin olabilirsin. tabii ki bh senin acı esiginede baglı:)Ben kürek kemiğim üzerine La vie est belle yazdırmak istiyorum uzun zamandır aklımda
Vücutta bazı yerlerin daha az, bazı yerlerin daha fazla acıdığını biliyorum
Acaba kürek kemiği nasıl bir bölge cok acırmı fikriniz varmı
ona da anlatıp, beraber kara verebilirsiniz.Aslında ne yaptırmak istediğimi biliyorum ama tasarımı yok aklımda
Daha açık ifade edeyim, bir yerin koordinatlarını yazdıracağım. Koordinatların içinde farklı anılara ait sayılar da olduğu için çok anlamlı olacak :)
Ama bunu öyle dümdüz sayılar noktalar şeklinde istemiyorum. Estetik dursun istiyorum aynı zamanda.
Acaba dövmeyi yaptıracağım zaman dövmeciyle de böyle konuşup tasarımı ona mı bıraksam?
bunu gorunce, aklımda bir fikir olustu. Nüfus cuzdanını cizdirip, icerisinede istedigin sifreleri yazdırabilirsin.Yeri gelmişken beğendiğim bir örnek sunayım :)
İlginç bir fikir aklımın bir köşesine yazayım :)bunu gorunce, aklımda bir fikir olustu. Nüfus cuzdanını cizdirip, icerisinede istedigin sifreleri yazdırabilirsin.
Ben de fazlasıyla var. hastalık bu tattoo isi. maalesf birnkere yapmakla bitmiyor, devamı her daim geliyor.İlginç bir fikir aklımın bir köşesine yazayım :)
Sende kitaptan başka dövme var mı bu arada? Benim ilk olacak ama daha zamanı bile belli değil :)
Umarım çok acımaz yoksa devam edemem :) Kişiden kişiye değişiyormuş bu acı işi. Yaptırınca yazarım hislerimiBen de fazlasıyla var. hastalık bu tattoo isi. maalesf birnkere yapmakla bitmiyor, devamı her daim geliyor.
yaptırınca sen de anlarsın:)
acımaz canım, merak etme:)Umarım çok acımaz yoksa devam edemem :) Kişiden kişiye değişiyormuş bu acı işi. Yaptırınca yazarım hislerimi
:):) boyutuyla farklılık olur mu bilemem ama. Ensene yaptırmakla doğru karar verirsin.
Devamla gördüğün yere yaptıracak olursanda o modelden vazgeç derim :) çünkü gerçektende devamlı gördükçe, sıkılmaman ve pişman olmaman imkansız.
Yeri gelmişken beğendiğim bir örnek sunayım :)
Teşekkürler beğenmene sevindim :)Çokkk orjinal bi fikir bu ya hadi bakalım
Acı bence de kişiden kişiye değişir aynı bölgeye arkadasımla yaptırıken (bilek) ben ağladım canım çok tatlı ama arkadasım gayet eğleniyodu
Merhaba sevgili Tattoo sever arkadaşlar. Ben de bir tattoo hastası olarak az çok kendi deneyimlerimi ve sizin deneyimlerinizi, birbirimize soru, cevaplarımızla Yanıtlayacağımız bir topiğimiz olsun istedim.
Beğendiğiniz modelleri paylaşa bilirsiniz.
Kendi dövmelerinizide burada bizimle paylaşabilirsiniz.