- 1 Eylül 2014
- 25.899
- 30.318
- 798
- 35
- Konu Sahibi akilsizbasim989
-
evleninHayir evlenecektik bu olaylar yasandi
Ahah üzüldüm A abiye ben. Birgün ya onların elinde kalacak ya onlar onun elinde kalacak. A abinin yerinde olsam hiç bulaşmam.Özür dileyin ve tekrar barışın, a kişisiyle görüşmeyi tekrar kesin. Sonra yine ayrılın a kişisiyle görüşün olmazsa bi daha barışır dayak yersiniz. Ne diyelim?
A kişisi de az salak değilmiş yalnız
Neden? Tekrar barışabilin diye mi? Bu sefer ağzını burnunu kırsın diye mi?Sikayet etmedim
Yani ne güzel ayrılmışsın ablacım zaten iyi biri olsa ayrılmazdın niye barışıyorsun tekrar. Yani adamla boşanmışsın zaten arkadaşıyla niye saatlerce konuşuyorsun. Erkek milleti bu kadar güvenme kimseye . Eşinden de çevresindeki kediden bile uzak dur6 senelik evliydim bosandim 1 sene oldu cocugum var. Eski esim beni ezdiriyor ev bark tutup adam gibi hir koca olmuyordu. Ask evliligi yapmistik. Bosandiktan sonra ayril barisimiz oldu. Ben bosandiktan sonra eski arkadaslarimla gorusmeye basladim 1 tanesi esiminde eski arkadaşıerkek onlar gorusmuyorlardi ben evlenmeden oncede gorusuyordum evlenince esim istemedigi icin gorusmemistim. Herneyse bu kisi benim kardesim gibiydi sevgililerini falan hep benle tanistirir hic yamlisini gormedigim biri. Herneyse esime soyledim ben a kisisiylede gorusuyorum artik vs. Sonra biz baristik bir daha onla gorusmeyeceksin biz onunla sizinle ilgili kotu seyler konusmustuk vs dedi ( 15 yasindan beri tanisiyoruz ozamanlar hakkimizda egleniriz bunlarla diye konusmuslar cocukluk zamani bende esimle o yaslardan beri sevgiliydim 2 sene ayrilmistik o durecte bu kisiyle arkadasligim surdu. Oda evlendi buyuduk karisi falan arkadasimdi hic yanlisini gprmedim cok iyi furust biri annesini falan tanirim oda benim ailemi tanor.) Neyse tamam dedim esime gorusmeyi kestim. Biz birdaha ayrildik a kisiyle görüşmeye basladim oda bosandi vs. Sevgilisi vardi beni tanistirdi bana destek olyyolardi eski esimin yaptiklarini falan anlatiyodum dertlesiyoduk
. Esimle baristik gittim nikah islemlerine basvurduk. Telefonumda 1 ayda 60dk konustugun numara kim dedi bende galan soylemedim a kisisi dedim. Beni dövdü. Hirpaladi. Aileme karsi gelip baristigim icin sustum 3 kere beni dovdu. Kizima a kisisiyle bulustunuzmu demis kizimda korkudan babannesine bulustuk demis. Kaynanam zaten beni istemiyor. Bu dayak olayinda ailemin yanina dondum ben geli ce kw eski esime cocuk boyle dedi evine gitmisler demis tabiki oyle bisey yok. Eski esim bana o... niye onsan vazgecemedigin belli oldu evine gitmissin kendiini bilmem naptiriyosun 2 cocuk var bide allah belani versin. 60dk ne komusuyodun zaten resimde atiyomuydun ucuz o... s.git onun kucagina simdi hadi falan gibi hakaretler etti. Ben daha siddeti atlatamadan onun psikolojisinden cikamadan bide yapmadığım seylerle suclanip bu hakaretleri yedim. Okadsr uzgunumki yapmadim etmedim desem ne fayda.. yoksayip hayatina bak diyorum agrima gidiyor sizce ne yapmaliyim?
Burada olan herşey sizin kendi seçimleriniz. Kader bir ağaca benzer bir sürü dal var hepsi birer yol ve yolun sonu belli. Hangi yolu seçeceğimiz bize bağlı. Tüm yollardaki hikayede belli. Seçimleriniz ve sonuçlarına katlanmayı öğrenmelisiniz. Ve en önemlisi ders çıkarmalısınız. Eski eş ile ayrılıp barışmalar normal davranış değil. Bir daha görüşmemeli kendinize yeni bir yol seçmelisiniz. Onsuz6 senelik evliydim bosandim 1 sene oldu cocugum var. Eski esim beni ezdiriyor ev bark tutup adam gibi hir koca olmuyordu. Ask evliligi yapmistik. Bosandiktan sonra ayril barisimiz oldu. Ben bosandiktan sonra eski arkadaslarimla gorusmeye basladim 1 tanesi esiminde eski arkadaşıerkek onlar gorusmuyorlardi ben evlenmeden oncede gorusuyordum evlenince esim istemedigi icin gorusmemistim. Herneyse bu kisi benim kardesim gibiydi sevgililerini falan hep benle tanistirir hic yamlisini gormedigim biri. Herneyse esime soyledim ben a kisisiylede gorusuyorum artik vs. Sonra biz baristik bir daha onla gorusmeyeceksin biz onunla sizinle ilgili kotu seyler konusmustuk vs dedi ( 15 yasindan beri tanisiyoruz ozamanlar hakkimizda egleniriz bunlarla diye konusmuslar cocukluk zamani bende esimle o yaslardan beri sevgiliydim 2 sene ayrilmistik o durecte bu kisiyle arkadasligim surdu. Oda evlendi buyuduk karisi falan arkadasimdi hic yanlisini gprmedim cok iyi furust biri annesini falan tanirim oda benim ailemi tanor.) Neyse tamam dedim esime gorusmeyi kestim. Biz birdaha ayrildik a kisiyle görüşmeye basladim oda bosandi vs. Sevgilisi vardi beni tanistirdi bana destek olyyolardi eski esimin yaptiklarini falan anlatiyodum dertlesiyoduk
. Esimle baristik gittim nikah islemlerine basvurduk. Telefonumda 1 ayda 60dk konustugun numara kim dedi bende galan soylemedim a kisisi dedim. Beni dövdü. Hirpaladi. Aileme karsi gelip baristigim icin sustum 3 kere beni dovdu. Kizima a kisisiyle bulustunuzmu demis kizimda korkudan babannesine bulustuk demis. Kaynanam zaten beni istemiyor. Bu dayak olayinda ailemin yanina dondum ben geli ce kw eski esime cocuk boyle dedi evine gitmisler demis tabiki oyle bisey yok. Eski esim bana o... niye onsan vazgecemedigin belli oldu evine gitmissin kendiini bilmem naptiriyosun 2 cocuk var bide allah belani versin. 60dk ne komusuyodun zaten resimde atiyomuydun ucuz o... s.git onun kucagina simdi hadi falan gibi hakaretler etti. Ben daha siddeti atlatamadan onun psikolojisinden cikamadan bide yapmadığım seylerle suclanip bu hakaretleri yedim. Okadsr uzgunumki yapmadim etmedim desem ne fayda.. yoksayip hayatina bak diyorum agrima gidiyor sizce ne yapmaliyim?
Niye inatla bu adamlarla görüşüyorsunuz (hem eşiniz hem arkadaşınız için söylüyorum). Belli ki hayatınızdaki kimse normal değil, siz de normal değilsiniz ki böyle birini affetmişsiniz. Çocuk neden yalan söylesin durduk yere onu da anlamadım. Bir psikoloğa gidin çevrenizi değiştirin, kendinizi geliştirin. Hepiniz tuhafsınız. Çocuğu gerçekten adamın evine götürdüyseniz kamera kaydı vs herhangi bir şey bulup eşiniz çocuk için velayet davası açabilir, çocuğumu adamların evine götürüyor diye haberiniz olsun. Öyle bir şey yoksa içiniz rahat olsun zaten ispat edecek bir şey bulamaz ama bu saatten sonra muhtemelen velayet davası açıp hakkınızda bir şeyler iddia edecektir.6 senelik evliydim bosandim 1 sene oldu cocugum var. Eski esim beni ezdiriyor ev bark tutup adam gibi hir koca olmuyordu. Ask evliligi yapmistik. Bosandiktan sonra ayril barisimiz oldu. Ben bosandiktan sonra eski arkadaslarimla gorusmeye basladim 1 tanesi esiminde eski arkadaşıerkek onlar gorusmuyorlardi ben evlenmeden oncede gorusuyordum evlenince esim istemedigi icin gorusmemistim. Herneyse bu kisi benim kardesim gibiydi sevgililerini falan hep benle tanistirir hic yamlisini gormedigim biri. Herneyse esime soyledim ben a kisisiylede gorusuyorum artik vs. Sonra biz baristik bir daha onla gorusmeyeceksin biz onunla sizinle ilgili kotu seyler konusmustuk vs dedi ( 15 yasindan beri tanisiyoruz ozamanlar hakkimizda egleniriz bunlarla diye konusmuslar cocukluk zamani bende esimle o yaslardan beri sevgiliydim 2 sene ayrilmistik o durecte bu kisiyle arkadasligim surdu. Oda evlendi buyuduk karisi falan arkadasimdi hic yanlisini gprmedim cok iyi furust biri annesini falan tanirim oda benim ailemi tanor.) Neyse tamam dedim esime gorusmeyi kestim. Biz birdaha ayrildik a kisiyle görüşmeye basladim oda bosandi vs. Sevgilisi vardi beni tanistirdi bana destek olyyolardi eski esimin yaptiklarini falan anlatiyodum dertlesiyoduk
Tabikide oyle birsey yok?Niye inatla bu adamlarla görüşüyorsunuz (hem eşiniz hem arkadaşınız için söylüyorum). Belli ki hayatınızdaki kimse normal değil, siz de normal değilsiniz ki böyle birini affetmişsiniz. Çocuk neden yalan söylesin durduk yere onu da anlamadım. Bir psikoloğa gidin çevrenizi değiştirin, kendinizi geliştirin. Hepiniz tuhafsınız. Çocuğu gerçekten adamın evine götürdüyseniz kamera kaydı vs herhangi bir şey bulup eşiniz çocuk için velayet davası açabilir, çocuğumu adamların evine götürüyor diye haberiniz olsun. Öyle bir şey yoksa içiniz rahat olsun zaten ispat edecek bir şey bulamaz ama bu saatten sonra muhtemelen velayet davası açıp hakkınızda bir şeyler iddia edecektir.
O zaman dikkat edin saçma sapan iftiralar atmasın. Arkadaşların dediği gibi gidip bir darp raporu alıp elinizi kuvvetlendirmeniz gerekliydi. Ayrıca hakaret tehdit varsa suç duyurusunda bulunun. Yarın öbür gün ne olacağı belli olmaz.Tabikide oyle birsey yok?
O arkadaş ne alaka yani diyecem eşinle aran iyiyken konuşma bozukken barış. Kusura bakmayın ama bu arkadaşlık değil dedi kodu yapmaya ağzınıza layık birini aramışsınız. Yavrum boşanmışsın tamam biraz kendine zaman ayır çocuklarınla ilgilen niye koştur koştur ailenden gizli barışıyorsun üstüne birde dayak yeyip hakaret ediliyorsun. Kusura bakma ama kendin kaşınmışsın,kararlarını aklı selim veremiyorsan ailene bir danış.6 senelik evliydim bosandim 1 sene oldu cocugum var. Eski esim beni ezdiriyor ev bark tutup adam gibi hir koca olmuyordu. Ask evliligi yapmistik. Bosandiktan sonra ayril barisimiz oldu. Ben bosandiktan sonra eski arkadaslarimla gorusmeye basladim 1 tanesi esiminde eski arkadaşıerkek onlar gorusmuyorlardi ben evlenmeden oncede gorusuyordum evlenince esim istemedigi icin gorusmemistim. Herneyse bu kisi benim kardesim gibiydi sevgililerini falan hep benle tanistirir hic yamlisini gormedigim biri. Herneyse esime soyledim ben a kisisiylede gorusuyorum artik vs. Sonra biz baristik bir daha onla gorusmeyeceksin biz onunla sizinle ilgili kotu seyler konusmustuk vs dedi ( 15 yasindan beri tanisiyoruz ozamanlar hakkimizda egleniriz bunlarla diye konusmuslar cocukluk zamani bende esimle o yaslardan beri sevgiliydim 2 sene ayrilmistik o durecte bu kisiyle arkadasligim surdu. Oda evlendi buyuduk karisi falan arkadasimdi hic yanlisini gprmedim cok iyi furust biri annesini falan tanirim oda benim ailemi tanor.) Neyse tamam dedim esime gorusmeyi kestim. Biz birdaha ayrildik a kisiyle görüşmeye basladim oda bosandi vs. Sevgilisi vardi beni tanistirdi bana destek olyyolardi eski esimin yaptiklarini falan anlatiyodum dertlesiyoduk
Kendinize bunlari neden yasatiyorsunuz. Siddet, hakaret var. Nikaha başvurma??6 senelik evliydim bosandim 1 sene oldu cocugum var. Eski esim beni ezdiriyor ev bark tutup adam gibi hir koca olmuyordu. Ask evliligi yapmistik. Bosandiktan sonra ayril barisimiz oldu. Ben bosandiktan sonra eski arkadaslarimla gorusmeye basladim 1 tanesi esiminde eski arkadaşıerkek onlar gorusmuyorlardi ben evlenmeden oncede gorusuyordum evlenince esim istemedigi icin gorusmemistim. Herneyse bu kisi benim kardesim gibiydi sevgililerini falan hep benle tanistirir hic yamlisini gormedigim biri. Herneyse esime soyledim ben a kisisiylede gorusuyorum artik vs. Sonra biz baristik bir daha onla gorusmeyeceksin biz onunla sizinle ilgili kotu seyler konusmustuk vs dedi ( 15 yasindan beri tanisiyoruz ozamanlar hakkimizda egleniriz bunlarla diye konusmuslar cocukluk zamani bende esimle o yaslardan beri sevgiliydim 2 sene ayrilmistik o durecte bu kisiyle arkadasligim surdu. Oda evlendi buyuduk karisi falan arkadasimdi hic yanlisini gprmedim cok iyi furust biri annesini falan tanirim oda benim ailemi tanor.) Neyse tamam dedim esime gorusmeyi kestim. Biz birdaha ayrildik a kisiyle görüşmeye basladim oda bosandi vs. Sevgilisi vardi beni tanistirdi bana destek olyyolardi eski esimin yaptiklarini falan anlatiyodum dertlesiyoduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?