Döven, ucuz o.. diyen eski koca bana akıl verin ?

Ahah üzüldüm A abiye ben. Birgün ya onların elinde kalacak ya onlar onun elinde kalacak. A abinin yerinde olsam hiç bulaşmam.

Ya yaptığınız biraz absürt değil mi? Eşinizle barışınca diğer adamla konuşmayı bırak, küsünce yeniden başla. Ne bu yani? Ben öbür adamın yerinde olsam, sizle konuşmam yani. Arkadaşlık böyle bir şey değil.

Eşinizin söylediği diğer laflar için ise ben kendimi bildikten sonra onun lafı ile mi o… oluyormuşum. Peh, kendine baksın o önce

Neden bu kadar üzüldüm yada tepki verdin ki senin kendine saygın yok ki
Başkasının sana olsun
Kim ne ederse kendine eder sen izin vermezsen kimse bir şey yapamaz
Sizin yaptığınız baştan yanlış diğerlerini demiyorum bile

öncelikle madem boşandınız, anlaşamadınız ki boşandınız. elli kere olmayacak olanı denemek sizce mantıklı mıdır?
boşanıp bu kadar iç içe olmak, akıl karı değil.
ikincisi arkadaşım arkadaşım dediğiniz adam sizin arkadaşınız değil, "ben eşimle barıştım senle konuşamam, ben eşimle boşandım senle konuşabilirim" şeklinde oluşan bir ilişkiye ben arkadaşlık bile diyemem. a kişisi beyde de akıl yokmuş. bana bunu arkadaşım olarak gördüğüm biri yapsa, git işine derim artık.

Boşandığın adamdan dayak yemek de ne bileyim...
İyi olsa boşamazdınız herhalde değil mi? Ne diye barışmaya kalkarsınız anlamıyorum. Eski rağbet olsa bit pazarına nur yağardı diye boşa dememişler.
Hayır, hadi siz kendi ayağınızla gitmişsiniz, yemişsiniz dayağınızı. Bu A kişisi resmen pisi pisine arada kaynayacak, o olacak. Tutar bir yerde görür, döver, bir şey yapar. Böyle adamlar takıntılı olur. Olan A kişisine olur. Madem eski kocanızı hayatınızda tutuyorsunuz, ne diye diğer insanları riske atıyorsunuz? Hep beraber mi dayak yemek istiyorsunuz nedir?

Bu kadar seviyesiz, ucuz, basit erkekleri kendinize nasıl layık görüyorsunuz? Size şiddet gösteren birini içiniz nasıl alıyor?
Bende bunları anlamıyorum.

Yani ne güzel ayrılmışsın ablacım zaten iyi biri olsa ayrılmazdın niye barışıyorsun tekrar. Yani adamla boşanmışsın zaten arkadaşıyla niye saatlerce konuşuyorsun. Erkek milleti bu kadar güvenme kimseye . Eşinden de çevresindeki kediden bile uzak dur

Burada olan herşey sizin kendi seçimleriniz. Kader bir ağaca benzer bir sürü dal var hepsi birer yol ve yolun sonu belli. Hangi yolu seçeceğimiz bize bağlı. Tüm yollardaki hikayede belli. Seçimleriniz ve sonuçlarına katlanmayı öğrenmelisiniz. Ve en önemlisi ders çıkarmalısınız. Eski eş ile ayrılıp barışmalar normal davranış değil. Bir daha görüşmemeli kendinize yeni bir yol seçmelisiniz. Onsuz

Niye inatla bu adamlarla görüşüyorsunuz (hem eşiniz hem arkadaşınız için söylüyorum). Belli ki hayatınızdaki kimse normal değil, siz de normal değilsiniz ki böyle birini affetmişsiniz. Çocuk neden yalan söylesin durduk yere onu da anlamadım. Bir psikoloğa gidin çevrenizi değiştirin, kendinizi geliştirin. Hepiniz tuhafsınız. Çocuğu gerçekten adamın evine götürdüyseniz kamera kaydı vs herhangi bir şey bulup eşiniz çocuk için velayet davası açabilir, çocuğumu adamların evine götürüyor diye haberiniz olsun. Öyle bir şey yoksa içiniz rahat olsun zaten ispat edecek bir şey bulamaz ama bu saatten sonra muhtemelen velayet davası açıp hakkınızda bir şeyler iddia edecektir.

Tabikide oyle birsey yok?

O arkadaş ne alaka yani diyecem eşinle aran iyiyken konuşma bozukken barış. Kusura bakmayın ama bu arkadaşlık değil dedi kodu yapmaya ağzınıza layık birini aramışsınız. Yavrum boşanmışsın tamam biraz kendine zaman ayır çocuklarınla ilgilen niye koştur koştur ailenden gizli barışıyorsun üstüne birde dayak yeyip hakaret ediliyorsun. Kusura bakma ama kendin kaşınmışsın,kararlarını aklı selim veremiyorsan ailene bir danış.

Kendinize bunlari neden yasatiyorsunuz. Siddet, hakaret var. Nikaha başvurma??

Hepinizin davranışlarını saçma sapan.
Eşinizin elle tutulur bir yanı yok.
Böyle bir adamla tekrardan evlenmeyi düşünmek neden?

Arkadaşlık ilişkileriniz de tuhaf, bayağı kusura bakmayın.
Eşle birlikteyken görüşme, ayrılır ayrılmaz hiçbirsey olmamış gibi samimi olup, sürekli görüş, konuş.
Böyle arkadaşlık mi olur?

Bırakın eski eşi, çocuklarınızla bir düzen kurmaya çalışın.

Birkaç arkadaş da demiş, kocayla küs a kişisiyle görüş, kocayla geri barış a kişisine küs. Yani a kişisi de eski koca da bu kadar önemli mi hayatınızda, ucuz hayatlar ucuz hikayeler.. Eski kocayla yeniden barışmayı düşünüyorsunuz gibi kafanız var. Çıkarın bu insanları hayatınızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…