• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Döven, ucuz o.. diyen eski koca bana akıl verin ?

Tam bir serefsiz eski kocaniz. Hala ne yapacagim diyorsunuz ya pes! Kac kurtul kardesim. Öldürülmeyi mi bekliyorsunuz
Ayrıca ne eski kocamla ne a kişisi dediğin adamla görüşme. Piyasada adam yok gibi ne işin var kocanın arkadaşlarıyla!
Kocamin arkadasi degil 15 yasindaydik o zaman ozamandan beri eski esimlw gorusmuyorlar.. ben gorusuyorum. Evlendikten sonra gorusmeyi kesmistim cok sevdigim bi arkadasim kendisi

Yani hakkimda ne dusundugunu bosver sen kendini biliyosun diyorum ama iste..

Valla daha once bulunmustum imza atti cikti. Git gel ben ugrastim. O yuzden ugrasmak istemedim. Bu okaylar olmadan once barismaya kalktim aramizda iyiydi eskisi gibi degildi. Sonra o kisiyle gorustugumu ogrenince delirdi

Boşandık.. agrima gitti hakkimda oyle dusunmesi o laflari etmesi ama simdide diyorumki sen kendini biliyosun ne dusunurse dusunsun aklim cok karisik

Sikayet etmedim

Evet ama sorsan simdi o mukemmel bende o.m yum... sahsiyetsiz. Yazdim ama bundan sonra adimi agzina almayacaksin dedim

=))

Acik söylüyorum: O** damgasi yemek böyle bir insanla evli kalmaktan daha iyisir. 🙄 Kendinizi bu hayvandan kurtarin

6 senelik evliydim bosandim 1 sene oldu cocugum var. Eski esim beni ezdiriyor ev bark tutup adam gibi hir koca olmuyordu. Ask evliligi yapmistik. Bosandiktan sonra ayril barisimiz oldu. Ben bosandiktan sonra eski arkadaslarimla gorusmeye basladim 1 tanesi esiminde eski arkadaşıerkek onlar gorusmuyorlardi ben evlenmeden oncede gorusuyordum evlenince esim istemedigi icin gorusmemistim. Herneyse bu kisi benim kardesim gibiydi sevgililerini falan hep benle tanistirir hic yamlisini gormedigim biri. Herneyse esime soyledim ben a kisisiylede gorusuyorum artik vs. Sonra biz baristik bir daha onla gorusmeyeceksin biz onunla sizinle ilgili kotu seyler konusmustuk vs dedi ( 15 yasindan beri tanisiyoruz ozamanlar hakkimizda egleniriz bunlarla diye konusmuslar cocukluk zamani bende esimle o yaslardan beri sevgiliydim 2 sene ayrilmistik o durecte bu kisiyle arkadasligim surdu. Oda evlendi buyuduk karisi falan arkadasimdi hic yanlisini gprmedim cok iyi furust biri annesini falan tanirim oda benim ailemi tanor.) Neyse tamam dedim esime gorusmeyi kestim. Biz birdaha ayrildik a kisiyle görüşmeye basladim oda bosandi vs. Sevgilisi vardi beni tanistirdi bana destek olyyolardi eski esimin yaptiklarini falan anlatiyodum dertlesiyoduk
. Esimle baristik gittim nikah islemlerine basvurduk. Telefonumda 1 ayda 60dk konustugun numara kim dedi bende galan soylemedim a kisisi dedim. Beni dövdü. Hirpaladi. Aileme karsi gelip baristigim icin sustum 3 kere beni dovdu. Kizima a kisisiyle bulustunuzmu demis kizimda korkudan babannesine bulustuk demis. Kaynanam zaten beni istemiyor. Bu dayak olayinda ailemin yanina dondum ben geli ce kw eski esime cocuk boyle dedi evine gitmisler demis tabiki oyle bisey yok. Eski esim bana o... niye onsan vazgecemedigin belli oldu evine gitmissin kendiini bilmem naptiriyosun 2 cocuk var bide allah belani versin. 60dk ne komusuyodun zaten resimde atiyomuydun ucuz o... s.git onun kucagina simdi hadi falan gibi hakaretler etti. Ben daha siddeti atlatamadan onun psikolojisinden cikamadan bide yapmadığım seylerle suclanip bu hakaretleri yedim. Okadsr uzgunumki yapmadim etmedim desem ne fayda.. yoksayip hayatina bak diyorum agrima gidiyor sizce ne yapmaliyim?
Birincisi O arkadaşım dediğiniz insanla konuşmasanız ne oluyor iletişiminizi hiç kesmemişsiniz Bir de arkadaşım dediğiniz bir erkekle bu kadar ne konuşulur hadi bayan olsa neyse.. İkincisi de sürekli ayrılıp barışmışsınız bu ilişki zaten yalama olmuş Hiç açıklama bile yapmayın Demekki size güveni yokmuş boşanacaksınız bukadar

Birincisi O arkadaşım dediğiniz insanla konuşmasanız ne oluyor iletişiminizi hiç kesmemişsiniz Bir de arkadaşım dediğiniz bir erkekle bu kadar ne konuşulur hadi bayan olsa neyse.. İkincisi de sürekli ayrılıp barışmışsınız bu ilişki zaten yalama olmuş Hiç açıklama bile yapmayın Demekki size güveni yokmuş boşanacaksınız bukadar
Bosansik zaten evliykrn arkadasimla gorusmedim ben bosandiktan sonra dertlestim?

Ay bana oyle iyi geldiki bu cumle

Bizi hep öyle korkutmadilar mi. Öyle o** derler, söyle ucuz kadin derler. Vallaha biz kim oldugumuzu ne yapip yapmadigimizi bildikten sonra ha öyle bir öküz bana o** demis kimin umrunda. Zaten ellerinde hic baska birsey kalmasa kadinin namusuna dil uzatirlar

Bizi hep öyle korkutmadilar mi. Öyle o** derler, söyle ucuz kadin derler. Vallaha biz kim oldugumuzu ne yapip yapmadigimizi bildikten sonra ha öyle bir öküz bana o** demis kimin umrunda. Zaten ellerinde hic baska birsey kalmasa kadinin namusuna dil uzatirlar
Okadar dogruki kendimi bosuna uzuyorum bak hayatina kim ne dusunurse dusunsun

Bosansik zaten evliykrn arkadasimla gorusmedim ben bosandiktan sonra dertlestim?
Anladım. Tabi boşandıktan sonra konuştuğun için bu şekilde düşünebilir (akıl eksik olunca) eşinin sana güveni yokmuş işte bukadar net birde terbiyesiz insan cocugunun annesine o damgayı nasıl vurabilir. Bitirin bu işi darp raporuda alsaydınız hemen

Bunca olandan yapilandan, laflardan sonra dönecek halim tabiki yok sadcee kotu birsey yapmisim kotu bir kadinmisim konumuna düştüm uzuluyorum
Ağzı boklu bir adam size orospu dedi diye orospu mu olacaksiniz? Bu kadar deger vermeyin bu ahlaksiz herife. Insan ancak deger verdiklerinin sözünü önemser.

6 senelik evliydim bosandim 1 sene oldu cocugum var. Eski esim beni ezdiriyor ev bark tutup adam gibi hir koca olmuyordu. Ask evliligi yapmistik. Bosandiktan sonra ayril barisimiz oldu. Ben bosandiktan sonra eski arkadaslarimla gorusmeye basladim 1 tanesi esiminde eski arkadaşıerkek onlar gorusmuyorlardi ben evlenmeden oncede gorusuyordum evlenince esim istemedigi icin gorusmemistim. Herneyse bu kisi benim kardesim gibiydi sevgililerini falan hep benle tanistirir hic yamlisini gormedigim biri. Herneyse esime soyledim ben a kisisiylede gorusuyorum artik vs. Sonra biz baristik bir daha onla gorusmeyeceksin biz onunla sizinle ilgili kotu seyler konusmustuk vs dedi ( 15 yasindan beri tanisiyoruz ozamanlar hakkimizda egleniriz bunlarla diye konusmuslar cocukluk zamani bende esimle o yaslardan beri sevgiliydim 2 sene ayrilmistik o durecte bu kisiyle arkadasligim surdu. Oda evlendi buyuduk karisi falan arkadasimdi hic yanlisini gprmedim cok iyi furust biri annesini falan tanirim oda benim ailemi tanor.) Neyse tamam dedim esime gorusmeyi kestim. Biz birdaha ayrildik a kisiyle görüşmeye basladim oda bosandi vs. Sevgilisi vardi beni tanistirdi bana destek olyyolardi eski esimin yaptiklarini falan anlatiyodum dertlesiyoduk
. Esimle baristik gittim nikah islemlerine basvurduk. Telefonumda 1 ayda 60dk konustugun numara kim dedi bende galan soylemedim a kisisi dedim. Beni dövdü. Hirpaladi. Aileme karsi gelip baristigim icin sustum 3 kere beni dovdu. Kizima a kisisiyle bulustunuzmu demis kizimda korkudan babannesine bulustuk demis. Kaynanam zaten beni istemiyor. Bu dayak olayinda ailemin yanina dondum ben geli ce kw eski esime cocuk boyle dedi evine gitmisler demis tabiki oyle bisey yok. Eski esim bana o... niye onsan vazgecemedigin belli oldu evine gitmissin kendiini bilmem naptiriyosun 2 cocuk var bide allah belani versin. 60dk ne komusuyodun zaten resimde atiyomuydun ucuz o... s.git onun kucagina simdi hadi falan gibi hakaretler etti. Ben daha siddeti atlatamadan onun psikolojisinden cikamadan bide yapmadığım seylerle suclanip bu hakaretleri yedim. Okadsr uzgunumki yapmadim etmedim desem ne fayda.. yoksayip hayatina bak diyorum agrima gidiyor sizce ne yapmaliyim?
Sizi üzen size her defasında kendinizi değersiz hissettiren bu adamla nasıl bir gelecek düşlüyorsunuz?Bakın siz bir kadınsınız dahası annesiniz.Daha iyi bir hayatı hakediyorsunuz.

Okadar dogruki kendimi bosuna uzuyorum bak hayatina kim ne dusunurse dusunsun

Aynen öyle. Heleki size aslaaaaa layik olmayacak biri icin kendinizi üzmeye degmez. O size layik bir es ve cocuklarina iyi bir baba olsaydi bunlarin hicbiri olmazdi zaten. Ayrica bir insan baskasini hep sadakatsizlikle suclasa, genelde kendisi sadakatsiz oluyor. Hic geri adim atmayin. Siz utanacak birsey yapmadiniz.

Her neyse....

Zaten bir yanlışını da görmedim...

a kişisi...

Her neyse...

Zaten bir yanlışını da görmedim

Insan boşanıp ayrıldığı adamla niye hâlâ görüşür ki?

Her neyse zaten bir yanlışını da görmedim

Boşandığınız adamdan dayak yiyorsunuz hala çocuk var napim lütfen bunu kendinize yapıyorsanız çocuğunuza yapmayın böyle bir ortamda büyüyüp psikolojisini bozmayın.

Çok mu lazım böyle koca da tekrar nikaha gidiyorsun? Ayrıca elin adamıyla 60 dk konuşacak ne buluyorsun yani senin çevrende zaten iş yok.

İlişiğini kes derim iki tarafla da. O eski koca için de darp raporu al acilen ve şikayet et onlar ne biçim laf ya

Back