• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Döven, ucuz o.. diyen eski koca bana akıl verin ?

Sorun A kişisiyle görüşmeniz değil
A noktasından B noktasına 180 km hızla uzaklaşmanız bu iki nokta arasında eşinizin varış noktası olmaması gerekli. Tüm sorun hallolacaktır.

Hayır bosandik.. tekrar barismak istedik cocuk var vs diye sonra bu olaylar yasandi. Evli degiliz yapmadifim seyler ile ithan edildim agrima gitti

Ucundan dönmüşsünüz desem?
Eski eş ile tekrar barışmaya çalışmayın bırakın eskide kalsın. Sizlerin sorumlulukları sadece çocuk bakımı konusunda karar almak ve görüş günü iletişim sağlamak.

Bitti, gitti.

Yok ayrıl, yok barış yok tekrar ayrıl moduna girilince eski eş de kıskanç sevgili gibi herşeye karışmaya başlıyor gördüğünüz gibi. Net bir şekilde mesafenizi koruyun, kendinize zaman verin ve düzgün kişilerle ilerleyin.

Dayağı da küfürü de biraz siz çağırmışsınız.

Hadi diyelim gençlik aşkı körlüğü, ilk aşk vs saçma hatalar sonrasında saçma tavizler vermişsiniz. sonra kötü bir hayat, hayalkırıklıkları sonrası mevcut hayatınızdan daha iyisini hakettiğinizi farkedip, vazgeçmişsiniz ama devamlılığı sürdürememişsiniz.

Şu sorun yumağı herifi ardınızda bırakamamışsınız. Bırakamadıkça daha dibe vurup ısrarla, dipten çıkmayı hiç istememişsiniz.

Kusura bakmayın ama şu saatten sonra, kimse adamı suçlamasın, siz bu bataktan çıkıp, şu adamı temelli ardınızda bırakamadıkça kabahatli olan ve olacak olan kişisiniz.

Ve şu saçma durum içerisinde bir annenin çocuğu olsam, asla zaten adam bile olamamış babama kızmazdım. Bizi bu ilerideki kişilik bozukluklarımıza, fore kazık çakılan bu evden kurtarmayıp, bize steril bir hayat sağmayan sözde cefakarlık bahanelerine sığınan anneme kızardım.

Dayağı da küfürü de biraz siz çağırmışsınız.

Hadi diyelim gençlik aşkı körlüğü, ilk aşk vs saçma hatalar sonrasında saçma tavizler vermişsiniz. sonra kötü bir hayat, hayalkırıklıkları sonrası mevcut hayatınızdan daha iyisini hakettiğinizi farkedip, vazgeçmişsiniz ama devamlılığı sürdürememişsiniz.

Şu sorun yumağı herifi ardınızda bırakamamışsınız. Bırakamadıkça daha dibe vurup ısrarla, dipten çıkmayı hiç istememişsiniz.

Kusura bakmayın ama şu saatten sonra, kimse adamı suçlamasın, siz bu bataktan çıkıp, şu adamı temelli ardınızda bırakamadıkça kabahatli olan ve olacak olan kişisiniz.

Ve şu saçma durum içerisinde bir annenin çocuğu olsam, asla zaten adam bile olamamış babama kızmazdım. Bizi bu ilerideki kişilik bozukluklarımıza, fore kazık çakılan bu evden kurtarmayıp, bize steril bir hayat sağmayan sözde cefakarlık bahanelerine sığınan anneme kızardım.
Anne ve babasının ne gibi kusuru var anlayamadım? Anne ve baba sözü dinleyen bir kadın değil ki?

Yani hakkimda ne dusundugunu bosver sen kendini biliyosun diyorum ama iste..

Valla daha once bulunmustum imza atti cikti. Git gel ben ugrastim. O yuzden ugrasmak istemedim. Bu okaylar olmadan once barismaya kalktim aramizda iyiydi eskisi gibi degildi. Sonra o kisiyle gorustugumu ogrenince delirdi

Boşandık.. agrima gitti hakkimda oyle dusunmesi o laflari etmesi ama simdide diyorumki sen kendini biliyosun ne dusunurse dusunsun aklim cok karisik

Sikayet etmedim

Evet ama sorsan simdi o mukemmel bende o.m yum... sahsiyetsiz. Yazdim ama bundan sonra adimi agzina almayacaksin dedim

=))
kaç kez ayrılıp barışmışsınız bu adam takar mı artık sizi
tekrar evleneceksiniz belli bari kedi gibi olun da çocuklar etkilenmesin
yazık yavrulara bir onlara çok üzüldüm

6 senelik evliydim bosandim 1 sene oldu cocugum var. Eski esim beni ezdiriyor ev bark tutup adam gibi hir koca olmuyordu. Ask evliligi yapmistik. Bosandiktan sonra ayril barisimiz oldu. Ben bosandiktan sonra eski arkadaslarimla gorusmeye basladim 1 tanesi esiminde eski arkadaşıerkek onlar gorusmuyorlardi ben evlenmeden oncede gorusuyordum evlenince esim istemedigi icin gorusmemistim. Herneyse bu kisi benim kardesim gibiydi sevgililerini falan hep benle tanistirir hic yamlisini gormedigim biri. Herneyse esime soyledim ben a kisisiylede gorusuyorum artik vs. Sonra biz baristik bir daha onla gorusmeyeceksin biz onunla sizinle ilgili kotu seyler konusmustuk vs dedi ( 15 yasindan beri tanisiyoruz ozamanlar hakkimizda egleniriz bunlarla diye konusmuslar cocukluk zamani bende esimle o yaslardan beri sevgiliydim 2 sene ayrilmistik o durecte bu kisiyle arkadasligim surdu. Oda evlendi buyuduk karisi falan arkadasimdi hic yanlisini gprmedim cok iyi furust biri annesini falan tanirim oda benim ailemi tanor.) Neyse tamam dedim esime gorusmeyi kestim. Biz birdaha ayrildik a kisiyle görüşmeye basladim oda bosandi vs. Sevgilisi vardi beni tanistirdi bana destek olyyolardi eski esimin yaptiklarini falan anlatiyodum dertlesiyoduk
. Esimle baristik gittim nikah islemlerine basvurduk. Telefonumda 1 ayda 60dk konustugun numara kim dedi bende galan soylemedim a kisisi dedim. Beni dövdü. Hirpaladi. Aileme karsi gelip baristigim icin sustum 3 kere beni dovdu. Kizima a kisisiyle bulustunuzmu demis kizimda korkudan babannesine bulustuk demis. Kaynanam zaten beni istemiyor. Bu dayak olayinda ailemin yanina dondum ben geli ce kw eski esime cocuk boyle dedi evine gitmisler demis tabiki oyle bisey yok. Eski esim bana o... niye onsan vazgecemedigin belli oldu evine gitmissin kendiini bilmem naptiriyosun 2 cocuk var bide allah belani versin. 60dk ne komusuyodun zaten resimde atiyomuydun ucuz o... s.git onun kucagina simdi hadi falan gibi hakaretler etti. Ben daha siddeti atlatamadan onun psikolojisinden cikamadan bide yapmadığım seylerle suclanip bu hakaretleri yedim. Okadsr uzgunumki yapmadim etmedim desem ne fayda.. yoksayip hayatina bak diyorum agrima gidiyor sizce ne yapmaliyim?
Peki bu a kişisinin hiç mi gururu yoktu? Bu şeye benziyor, sevgilim varken hiçsin, sevgilim yokken en iyi arkadaşımsın. Ne saçma işler!

Zaten bu adamla anlasamiyormussunuz ki ayrılmissiniz. Ayni adamla ikinci kez denemek hata olmuş. Boşandıktan sonra da kiminle ne yaptığınız eşinizi ilgilendirmez. Bekar bir kadınsınız, sevgiliniz de olabilir, evlenmeyi de düşünebilirsiniz. Kiminle arkadaşlık edeceğinize de kimse karışamaz. Koskoca kadınsiniz, bekarsınız, kimseye verilmiş sadakat sözünüz yok.

6 senelik evliydim bosandim 1 sene oldu cocugum var. Eski esim beni ezdiriyor ev bark tutup adam gibi hir koca olmuyordu. Ask evliligi yapmistik. Bosandiktan sonra ayril barisimiz oldu. Ben bosandiktan sonra eski arkadaslarimla gorusmeye basladim 1 tanesi esiminde eski arkadaşıerkek onlar gorusmuyorlardi ben evlenmeden oncede gorusuyordum evlenince esim istemedigi icin gorusmemistim. Herneyse bu kisi benim kardesim gibiydi sevgililerini falan hep benle tanistirir hic yamlisini gormedigim biri. Herneyse esime soyledim ben a kisisiylede gorusuyorum artik vs. Sonra biz baristik bir daha onla gorusmeyeceksin biz onunla sizinle ilgili kotu seyler konusmustuk vs dedi ( 15 yasindan beri tanisiyoruz ozamanlar hakkimizda egleniriz bunlarla diye konusmuslar cocukluk zamani bende esimle o yaslardan beri sevgiliydim 2 sene ayrilmistik o durecte bu kisiyle arkadasligim surdu. Oda evlendi buyuduk karisi falan arkadasimdi hic yanlisini gprmedim cok iyi furust biri annesini falan tanirim oda benim ailemi tanor.) Neyse tamam dedim esime gorusmeyi kestim. Biz birdaha ayrildik a kisiyle görüşmeye basladim oda bosandi vs. Sevgilisi vardi beni tanistirdi bana destek olyyolardi eski esimin yaptiklarini falan anlatiyodum dertlesiyoduk
. Esimle baristik gittim nikah islemlerine basvurduk. Telefonumda 1 ayda 60dk konustugun numara kim dedi bende galan soylemedim a kisisi dedim. Beni dövdü. Hirpaladi. Aileme karsi gelip baristigim icin sustum 3 kere beni dovdu. Kizima a kisisiyle bulustunuzmu demis kizimda korkudan babannesine bulustuk demis. Kaynanam zaten beni istemiyor. Bu dayak olayinda ailemin yanina dondum ben geli ce kw eski esime cocuk boyle dedi evine gitmisler demis tabiki oyle bisey yok. Eski esim bana o... niye onsan vazgecemedigin belli oldu evine gitmissin kendiini bilmem naptiriyosun 2 cocuk var bide allah belani versin. 60dk ne komusuyodun zaten resimde atiyomuydun ucuz o... s.git onun kucagina simdi hadi falan gibi hakaretler etti. Ben daha siddeti atlatamadan onun psikolojisinden cikamadan bide yapmadığım seylerle suclanip bu hakaretleri yedim. Okadsr uzgunumki yapmadim etmedim desem ne fayda.. yoksayip hayatina bak diyorum agrima gidiyor sizce ne yapmaliyim?
Sonra hepsi usağa mı?
Bu ne arkadas?
Bosandıgınız adamla tekrar tekrar niye sevgili oluyorsunuz yahu?
Severek de evlenmemissiniz.
Hadi siizi gectim o ccocugun hali?
Anne babayla bi barısık bi ayrı,dayak yiyor hoop yine barısıyor.
Allah akıl fikir versin ne diyim.

Eski eşiniz eski eşiniz olarak kalmamış ki, boşandıysam bitmiş gitmiştir, çocuk varsa çocuk için gerekirse konuşurum onun dışında benim hayatım onu zerre kadar ilgilendirmez onun hayatı da beni nitekim öyle de oldu. Boşandım ne hayatına karışırım ne hayatıma karıştırırım. Oğlumuz için gerek görürsek konusur mesajlaşırız. Çocuğumun babası okey ama benim için bir yabancı.

yani yargılamak istemiyorum ama a kişisiyle neden ayrılınca görüşüp, barışınca sırt dönüyorsunuz. çok saçma geldi bana. zamanında eşimin görüşmediği biri olsa ve görüşmesek, ayrılınca ben görüşmeye başlasam ve bu kişi erkek olsa(cinsiyetçi değilim ama hayatın gerçekleri bu), ne bileyim ayrılmış bile olsak eşime saygısızlık yaptığımı düşünürüm. baştan bence orda saçmalamışsınız. sonra tekrar barış tekrar ayrıl tekrar barış saçmalık silsilesi olmuş. ha sizi dövmesi, küfür etmesi asla kabul edilebilir şeyler değil. zaten boşanmışsınız aynı filmi tekrar izlemeye gerek yok bence

Hakaret vs yanlış ama kusura bakmayın hem kocanızla barışıyorsunuz hem.de görüşme dediği adamlarla görüşüyorsunuz.hatalisiniz.

Back