- 18 Eylül 2021
- 36
- -5
- 1
- 29
- Konu Sahibi akilsizbasim989
-
Kocamin arkadasi degil 15 yasindaydik o zaman ozamandan beri eski esimlw gorusmuyorlar.. ben gorusuyorum. Evlendikten sonra gorusmeyi kesmistim cok sevdigim bi arkadasim kendisiTam bir serefsiz eski kocaniz. Hala ne yapacagim diyorsunuz ya pes! Kac kurtul kardesim. Öldürülmeyi mi bekliyorsunuz
Ayrıca ne eski kocamla ne a kişisi dediğin adamla görüşme. Piyasada adam yok gibi ne işin var kocanın arkadaşlarıyla!
Yani hakkimda ne dusundugunu bosver sen kendini biliyosun diyorum ama iste..
Valla daha once bulunmustum imza atti cikti. Git gel ben ugrastim. O yuzden ugrasmak istemedim. Bu okaylar olmadan once barismaya kalktim aramizda iyiydi eskisi gibi degildi. Sonra o kisiyle gorustugumu ogrenince delirdi
Boşandık.. agrima gitti hakkimda oyle dusunmesi o laflari etmesi ama simdide diyorumki sen kendini biliyosun ne dusunurse dusunsun aklim cok karisik
Sikayet etmedim
Evet ama sorsan simdi o mukemmel bende o.m yum... sahsiyetsiz. Yazdim ama bundan sonra adimi agzina almayacaksin dedim
=))
Birincisi O arkadaşım dediğiniz insanla konuşmasanız ne oluyor iletişiminizi hiç kesmemişsiniz Bir de arkadaşım dediğiniz bir erkekle bu kadar ne konuşulur hadi bayan olsa neyse.. İkincisi de sürekli ayrılıp barışmışsınız bu ilişki zaten yalama olmuş Hiç açıklama bile yapmayın Demekki size güveni yokmuş boşanacaksınız bukadar6 senelik evliydim bosandim 1 sene oldu cocugum var. Eski esim beni ezdiriyor ev bark tutup adam gibi hir koca olmuyordu. Ask evliligi yapmistik. Bosandiktan sonra ayril barisimiz oldu. Ben bosandiktan sonra eski arkadaslarimla gorusmeye basladim 1 tanesi esiminde eski arkadaşıerkek onlar gorusmuyorlardi ben evlenmeden oncede gorusuyordum evlenince esim istemedigi icin gorusmemistim. Herneyse bu kisi benim kardesim gibiydi sevgililerini falan hep benle tanistirir hic yamlisini gormedigim biri. Herneyse esime soyledim ben a kisisiylede gorusuyorum artik vs. Sonra biz baristik bir daha onla gorusmeyeceksin biz onunla sizinle ilgili kotu seyler konusmustuk vs dedi ( 15 yasindan beri tanisiyoruz ozamanlar hakkimizda egleniriz bunlarla diye konusmuslar cocukluk zamani bende esimle o yaslardan beri sevgiliydim 2 sene ayrilmistik o durecte bu kisiyle arkadasligim surdu. Oda evlendi buyuduk karisi falan arkadasimdi hic yanlisini gprmedim cok iyi furust biri annesini falan tanirim oda benim ailemi tanor.) Neyse tamam dedim esime gorusmeyi kestim. Biz birdaha ayrildik a kisiyle görüşmeye basladim oda bosandi vs. Sevgilisi vardi beni tanistirdi bana destek olyyolardi eski esimin yaptiklarini falan anlatiyodum dertlesiyoduk
. Esimle baristik gittim nikah islemlerine basvurduk. Telefonumda 1 ayda 60dk konustugun numara kim dedi bende galan soylemedim a kisisi dedim. Beni dövdü. Hirpaladi. Aileme karsi gelip baristigim icin sustum 3 kere beni dovdu. Kizima a kisisiyle bulustunuzmu demis kizimda korkudan babannesine bulustuk demis. Kaynanam zaten beni istemiyor. Bu dayak olayinda ailemin yanina dondum ben geli ce kw eski esime cocuk boyle dedi evine gitmisler demis tabiki oyle bisey yok. Eski esim bana o... niye onsan vazgecemedigin belli oldu evine gitmissin kendiini bilmem naptiriyosun 2 cocuk var bide allah belani versin. 60dk ne komusuyodun zaten resimde atiyomuydun ucuz o... s.git onun kucagina simdi hadi falan gibi hakaretler etti. Ben daha siddeti atlatamadan onun psikolojisinden cikamadan bide yapmadığım seylerle suclanip bu hakaretleri yedim. Okadsr uzgunumki yapmadim etmedim desem ne fayda.. yoksayip hayatina bak diyorum agrima gidiyor sizce ne yapmaliyim?
Ay bana oyle iyi geldiki bu cumleAcik söylüyorum: O** damgasi yemek böyle bir insanla evli kalmaktan daha iyisir.Kendinizi bu hayvandan kurtarin
Bosansik zaten evliykrn arkadasimla gorusmedim ben bosandiktan sonra dertlestim?Birincisi O arkadaşım dediğiniz insanla konuşmasanız ne oluyor iletişiminizi hiç kesmemişsiniz Bir de arkadaşım dediğiniz bir erkekle bu kadar ne konuşulur hadi bayan olsa neyse.. İkincisi de sürekli ayrılıp barışmışsınız bu ilişki zaten yalama olmuş Hiç açıklama bile yapmayın Demekki size güveni yokmuş boşanacaksınız bukadar
Bence yepyeni bir hayat kurun kendinize.Kocamin arkadasi degil 15 yasindaydik o zaman ozamandan beri eski esimlw gorusmuyorlar.. ben gorusuyorum. Evlendikten sonra gorusmeyi kesmistim cok sevdigim bi arkadasim kendisi
Ay bana oyle iyi geldiki bu cumle
Okadar dogruki kendimi bosuna uzuyorum bak hayatina kim ne dusunurse dusunsunBizi hep öyle korkutmadilar mi. Öyle o** derler, söyle ucuz kadin derler. Vallaha biz kim oldugumuzu ne yapip yapmadigimizi bildikten sonra ha öyle bir öküz bana o** demis kimin umrunda. Zaten ellerinde hic baska birsey kalmasa kadinin namusuna dil uzatirlar
Anladım. Tabi boşandıktan sonra konuştuğun için bu şekilde düşünebilir (akıl eksik olunca) eşinin sana güveni yokmuş işte bukadar net birde terbiyesiz insan cocugunun annesine o damgayı nasıl vurabilir. Bitirin bu işi darp raporuda alsaydınız hemenBosansik zaten evliykrn arkadasimla gorusmedim ben bosandiktan sonra dertlestim?
Ağzı boklu bir adam size orospu dedi diye orospu mu olacaksiniz? Bu kadar deger vermeyin bu ahlaksiz herife. Insan ancak deger verdiklerinin sözünü önemser.Bunca olandan yapilandan, laflardan sonra dönecek halim tabiki yok sadcee kotu birsey yapmisim kotu bir kadinmisim konumuna düştüm uzuluyorum
Sizi üzen size her defasında kendinizi değersiz hissettiren bu adamla nasıl bir gelecek düşlüyorsunuz?Bakın siz bir kadınsınız dahası annesiniz.Daha iyi bir hayatı hakediyorsunuz.6 senelik evliydim bosandim 1 sene oldu cocugum var. Eski esim beni ezdiriyor ev bark tutup adam gibi hir koca olmuyordu. Ask evliligi yapmistik. Bosandiktan sonra ayril barisimiz oldu. Ben bosandiktan sonra eski arkadaslarimla gorusmeye basladim 1 tanesi esiminde eski arkadaşıerkek onlar gorusmuyorlardi ben evlenmeden oncede gorusuyordum evlenince esim istemedigi icin gorusmemistim. Herneyse bu kisi benim kardesim gibiydi sevgililerini falan hep benle tanistirir hic yamlisini gormedigim biri. Herneyse esime soyledim ben a kisisiylede gorusuyorum artik vs. Sonra biz baristik bir daha onla gorusmeyeceksin biz onunla sizinle ilgili kotu seyler konusmustuk vs dedi ( 15 yasindan beri tanisiyoruz ozamanlar hakkimizda egleniriz bunlarla diye konusmuslar cocukluk zamani bende esimle o yaslardan beri sevgiliydim 2 sene ayrilmistik o durecte bu kisiyle arkadasligim surdu. Oda evlendi buyuduk karisi falan arkadasimdi hic yanlisini gprmedim cok iyi furust biri annesini falan tanirim oda benim ailemi tanor.) Neyse tamam dedim esime gorusmeyi kestim. Biz birdaha ayrildik a kisiyle görüşmeye basladim oda bosandi vs. Sevgilisi vardi beni tanistirdi bana destek olyyolardi eski esimin yaptiklarini falan anlatiyodum dertlesiyoduk
. Esimle baristik gittim nikah islemlerine basvurduk. Telefonumda 1 ayda 60dk konustugun numara kim dedi bende galan soylemedim a kisisi dedim. Beni dövdü. Hirpaladi. Aileme karsi gelip baristigim icin sustum 3 kere beni dovdu. Kizima a kisisiyle bulustunuzmu demis kizimda korkudan babannesine bulustuk demis. Kaynanam zaten beni istemiyor. Bu dayak olayinda ailemin yanina dondum ben geli ce kw eski esime cocuk boyle dedi evine gitmisler demis tabiki oyle bisey yok. Eski esim bana o... niye onsan vazgecemedigin belli oldu evine gitmissin kendiini bilmem naptiriyosun 2 cocuk var bide allah belani versin. 60dk ne komusuyodun zaten resimde atiyomuydun ucuz o... s.git onun kucagina simdi hadi falan gibi hakaretler etti. Ben daha siddeti atlatamadan onun psikolojisinden cikamadan bide yapmadığım seylerle suclanip bu hakaretleri yedim. Okadsr uzgunumki yapmadim etmedim desem ne fayda.. yoksayip hayatina bak diyorum agrima gidiyor sizce ne yapmaliyim?
Okadar dogruki kendimi bosuna uzuyorum bak hayatina kim ne dusunurse dusunsun
Bahsrttitim kisi arkadadim. Eski esim degilHer neyse....
Zaten bir yanlışını da görmedim...
a kişisi...
Her neyse...
Zaten bir yanlışını da görmedim
Insan boşanıp ayrıldığı adamla niye hâlâ görüşür ki?
Her neyse zaten bir yanlışını da görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?