Güneş Kremleri Dove Summer Glow Bronzlaştırıcı Kullanan Var mı ?

Güneş kremleri, bronzlaşma
kızlar bende dove bronzlastırıcı kullanmak istiyorum.. kollarım ve bagrım yan acıkta kalan yerlerim bronzlastı günesten.. kapalı kısımlarımbeyaz kaldı.. güneşlenemiyorum ilac kullandıgım için.. şimdi ben bunu kullanıcam ama benim vücudumda tüy sorunum var.. bel göbek cevresinde... bronzlasıp hem onları kapatmak istiyorum.. cunkü ince tüyler.. beyaz tendede cok belli oluyor... kullanınca vücudum daha iyi görünür diye düşünüyorum siz ne dersiniz... sonra rengim acılınca tüylerde daha cok kalınlaşma vekoyulaşma olurmu.. hoşş zaten şuan koyu ama..

arkadaşlar bronzlaşmak için çok güzel doğal ev yapımı ürün var.kullanmanızı öneririm.hem cildinize doğal bir ürün sürmüş oluyorsunuz.benim kız kardeşim cilt güzelliği ve lekeler için olan ürünleri kullanıyor ama bronzlaşmak içinde varmış bayanda.bu ürünlerin doğal olmalarını çook seviyorum.artık bitti benim için markalı ürünler kimyasaldan başka hiçbirşey.inanın içinde dünya kadar zararlı maddeler var ürünler bozulmuyor uzun süre.bu ürünün kullanma süresi 5 ay kadar...
tavsiye ederim.isterseniz detaylı bilgi veririm tlf no bir görüşün.hoşcakalın arkadaşlar....

Tavsiye etmiyorum, iyi kullanmassan leke yapiyor cok cirkin duruyor. Sadece alt bacaklarina fln suremiyorsun tum vucutuna surmen lazim ve hertarafa ayni miktarda surmen lazim cok eziyetli birsey yha :S

Ben kendim RImmel London dan Sun shimmer sexy legs kullaniyorum. Suruyorsun hemen bronzlastiriyor ve cokta dogal duruyor, aksamada yikiyorsun cikiyor veya yikamazsan kaliyor, kesinlikle tavsiye ediyorum.

293.jpg

Bak bu iste kizlar, fiyatida cok uygun yurt disinda € 10 felan 20 ytl fln yapiyor.

kızlar bende dove bronzlastırıcı kullanmak istiyorum.. kollarım ve bagrım yan acıkta kalan yerlerim bronzlastı günesten.. kapalı kısımlarımbeyaz kaldı.. güneşlenemiyorum ilac kullandıgım için.. şimdi ben bunu kullanıcam ama benim vücudumda tüy sorunum var.. bel göbek cevresinde... bronzlasıp hem onları kapatmak istiyorum.. cunkü ince tüyler.. beyaz tendede cok belli oluyor... kullanınca vücudum daha iyi görünür diye düşünüyorum siz ne dersiniz... sonra rengim acılınca tüylerde daha cok kalınlaşma vekoyulaşma olurmu.. hoşş zaten şuan koyu ama..

tüyleri de koyulaştırıyo mu arkadaşlar bu bronzlaştırıclar ?

tüylerde koyulaşma yada başka bir değişiklik olmadı bende
4kere kullandım zaten yavaş yavaş koyulaştırıyor,kullandıkça...diğer otobronzanlar gibi deil zemuszemus
sizlerde istemediğiniz bir sonuç olursa erken zamanda en azından kullanımı bırakabilirsiniz

a.s.

Tavsiye etmiyorum, iyi kullanmassan leke yapiyor cok cirkin duruyor. Sadece alt bacaklarina fln suremiyorsun tum vucutuna surmen lazim ve hertarafa ayni miktarda surmen lazim cok eziyetli birsey yha :S

Ben kendim RImmel London dan Sun shimmer sexy legs kullaniyorum. Suruyorsun hemen bronzlastiriyor ve cokta dogal duruyor, aksamada yikiyorsun cikiyor veya yikamazsan kaliyor, kesinlikle tavsiye ediyorum.

akşama istersen çıkartabiliyormusun burcumm??istediğinde sür istediğinde çıkar,süpermiş o zaman...
ama amma nasıl nerden alcaz burcumm? kaydirigubbakcemile5
türkiyede yok mudur bu ürün arkadaşlar

şutarafagitti

Ben çok beyaz tenli olmama rağmen orta ve koyu tenliler için olan ürününü almıştım ve çok memnunum, özellikle güzel bir peelingten sonra bacaklarıma kattığı ışıltı ve rengi çok seviyorum...

Birde genelde acil durumlar için bütün vucuduma sue dawitt gold coast diye bir ürünü var, sürünce bir anda malibu sahillerinde güneşlenmiş gibi parlak bir bronz yapıyor, bulaşma vs olmuyor ve yıkayınca çıkıyor...

akşama istersen çıkartabiliyormusun burcumm??istediğinde sür istediğinde çıkar,süpermiş o zaman...
ama amma nasıl nerden alcaz burcumm? kaydirigubbakcemile5
türkiyede yok mudur bu ürün arkadaşlar

şutarafagitti

Evet istediginde cikarta biliyorsun super birsey :)

Walla cnm bilmiyorum ben kozmetik urunleri fln satilan dukkandan aldim. Rimmel london markasi varsa tr de satilir sanirim.

Evet istediginde cikarta biliyorsun super birsey :)

Walla cnm bilmiyorum ben kozmetik urunleri fln satilan dukkandan aldim. Rimmel london markasi varsa tr de satilir sanirim.

saol canım,fırsat bulup bakmaya çalışcam :1hug:
dove den memnunum ama ah şu kokusu olmasa :bbo:
kınalı kuzu gibi ortalarda dolaşmaktansa bi çözüm bulmam lazım ya
:uhm:

ben 5 gün boyunca dove kullandım efet teni bronzlaştırıyor ama gerçek bronzluğun yerinide bişi tutmuyor arkadaşlar özellikle yazın bu ürünleri kullanmak gördüm ki daha zor sürmesi bi dert sürdükten sonra vücüdun kuruması bi dert acil bi gün gece için pamuk gibi bi tenle gitmemek için yapılabilir yoksa bi kalıcığı yokopuyorumnanaktan

Aranızda bu ürünü alıp kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar
marketlerde sıkça görmeye başladım...sizce almaya değer mi ?

2 tane renk çeşidi varmış... biri daha açık ten için biri daha koyu ten içinmiş..
pahalı otobronzanlara alternatif olabilir belki...ne dersiniz ?
ben 3 gün önce aldım ve hala kullanıyorum şuan gerçekten çok hoş bir bronzluk oluştu tenimde ve giysilerimde leke falan bırakmıyor doğru bi şekilde dikkatlice uygulayınca harika bir sonuç veriyor ben koyu ten için olanı aldım çok memnunum ve bronzum:lepi:

bendede var,cok memnunum,ama yaglı yapısı beni rahatsız ettiğinde her gün sürmüyorum.özel bir durum olursa kullanıyorum

rkadaşlar ben kullandım beyaz tenliyim ama burda okuduklarımdan koyu renk olanını aldım tüyleri koyulaştırmıyo bikere.yüzümede az miktarda kullandım boynumla göğüs bölgemle uyum sağlasın biyer beyaz biyer koyu olmasın diye.aslında iyi güzel 2 günde renk farkediliyo sürüp kuruduktan sonrada bulaşmıyo fakat kötü kokuyo ya ben rahatsın oluyorum bayıyo beni.

kızlar ben de bugün aldım dove summer glow açık- orta ten için olanından ve eve gelince bir bakayım dedim bizim hanımlar ne yazmış bununla ilgili ve bir de ne göreyim o işe yaramıyormuş koyu ten için olanından almak lazımmış eyvahedigeldismile hemmen bi koşu gidip değiştirdim ürünü ve derhal önerilen şekilde kullanmaya başladım umarım ben de sizler gibi aldığım güzel sonuçları yazarım bi iki güne boshayallersmile

Bende kullandım ve memnun kaldım.Sürmeyi becerebildiğiniz zmn gerçekten çok güzel bir renk veriyor.Youtube da bu tarz ürünlerin nsl sürülmesi gerektiğini açıklayan videolar var izleyip bilgi edinin mutlaka.yoksa rengarenk gezersiniz

X