Dostumla nasıl barışabilirim

Bizim bir arkadaş nişan telaşından bize nişanını haber vermeyi unutmuştu

Dostluk böyle olmaz. Elinizden geleni yapmışsınız mesaj atıp aramışsınız. Artık kendinizi geri çekin. Aramaz etmezse demek ki çekemiyor mutluluğunuzu.

Butcen varsa ciceksepetinden çiçek gonder. Yoksa da glavo'dan getir'den cikolatalar pudingler al ozur notu yaz bence. Kuru kuru arama kızı

Ben de bundan dolayı üzülüyorum ya evlilik bu. İnsan mutlu olmak için evlenir ama garantisi yok. İnşallah uzun sürer bu mutluluğum ama ne olursa olsun darılmasını istemezdim

aynı sıtem eden dostum vardı.
evlenınce benı anlıyacaksın ,lutfen uzmeyelım bırbırımızı dedim
ve haklıymışsın dedi..
msj at güzelce

Bu süreçte kimseyi üzmeden kırmadan hareket edeyim istiyorum ama hep bişeyler eksik oluyor

Galiba ben hiçbir zaman tam anlamıyla mutlu olamayacağım

Bu süreçte kimseyi üzmeden kırmadan hareket edeyim istiyorum ama hep bişeyler eksik oluyor

Üzülmeyin eğer gerçekten dostunuz olsaydı bu süreçte size destek olurdu. En azından trip atıp moral bozmazdı. En yakın arkadaşımla bazen 1 ay telefonda konuşmadığımız oluyor. İş güç derken vakit bulamıyoruz. Dostlar arasında olur bunlar. 1 ay sonra konuştuğumuzda sanki daha dün konuşmuşuz gibi hissediyorum.

Çocuk gibi davranmış.
Üstelik telaşınızı da biliyor.
Bence samimi bi mesaj atın 1 hafta sonra da arayın.
Yok yüne devam ederse de salın.
Kimse için yalvarmaya değmez değmiyor.

Aylak küsen aylak barışır. Seni bu telaşlı döneminde anlaması alttan alması lazım. Nazlı insanlara hiç gelemiyorum ya sinir oluyorum

Böyle ota a alınan insanlarla neden dostluğumuzu sürdürüyorsunuz anlamıyorum.. Emin ol ki cokta kırılmamıltır aramadın diye. tek derdi seni huzursuz etmek

Tabi Mutlu sun aramaz sin sözü neden bu kadae kötü algılanıyor. Konu Sahibi aglak mutsuz gunlerinde ariyordur r şimdi 3 hafta aramamak nedir? İnsan 5 dk vakit ayirirdi. Zaten birçok insan dertliyken terkedilmisken arar dostunu Üzgünüm de kız çok kırılmış hakki

Bence kimseyi değil kendini mutlu et önce. Tatlı telâşlar bunlar. Arkadasın biraz bencilce davranıp rol çalıyor bennce. Su an onun seninle ilgileniyor olması lazim. Sen fırsat bulup arayamadiysan o seni arasaymis. Belki ona ihtiyacın vardı geçen süreçte

Bu kadar uğraşa kendi bilir o zaman. Biraz düşünceli olsun o da. Kırılsa bile en mutlu zamanların alttan almalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…