- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet en son bunu yapacağımButcen varsa ciceksepetinden çiçek gonder. Yoksa da glavo'dan getir'den cikolatalar pudingler al ozur notu yaz bence. Kuru kuru arama kızı
Bu süreçte kimseyi üzmeden kırmadan hareket edeyim istiyorum ama hep bişeyler eksik oluyorBizim bir arkadaş nişan telaşından bize nişanını haber vermeyi unutmuştu
Dostluk böyle olmaz. Elinizden geleni yapmışsınız mesaj atıp aramışsınız. Artık kendinizi geri çekin. Aramaz etmezse demek ki çekemiyor mutluluğunuzu.
Bu süreçte kimseyi üzmeden kırmadan hareket edeyim istiyorum ama hep bişeyler eksik oluyor
Bence yapmaEvet en son bunu yapacağım
Bence kimseyi değil kendini mutlu et önce. Tatlı telâşlar bunlar. Arkadasın biraz bencilce davranıp rol çalıyor bennce. Su an onun seninle ilgileniyor olması lazim. Sen fırsat bulup arayamadiysan o seni arasaymis. Belki ona ihtiyacın vardı geçen süreçteBu süreçte kimseyi üzmeden kırmadan hareket edeyim istiyorum ama hep bişeyler eksik oluyor