Mesaj yazdım yoğunluğumu anlattım. Ama okumuyor telefonumu da meşgule veriyor açmıyorBana abarttı gibi geliyor. Aynısı benim neredeyse 10 yıllık arkadaşımla da oldu. Konuşalım dedik 1 ay sonra aradı öyle konuştuk. Meşguldür işi vardır diye üstüne gitmedim. Zaten hayatı komple değişmiş. Aradı 1 saat konuştuk kapattık. Yada başka yakın arkadaşımla yıllarca görüşmedik yıllar sonra buluştuk konuştuk. Böyle şeyleri pek takmıyorum. Takmak biraz abartı geliyor. Her anını bilmem öğrenmem gerekmiyor sonuçta. Sen de güzel bir mesaj atıp geri dönüş yapmasını isteyebilirsin
En sevmediğim tip. İlla yalvartacak ancak öyle barışırYazdım okumuyor. Karekteri çok inatçı bir kişi
Biz hep iyi gün kötü gün mutlaka konuşurduk aradan aylar geçsede. Şimdi böyle artık mutlusun tabi aramazsın demesi o kadar üzdü ki beniDost dediğin alınmaz, kırılmaz. HALDEN ANLAR.
tavır yapmak, trip atmak bunlar dostluk değildir.
Bunca işiniz var bir de kahır çekmeyin bırakın canı isterse
Kendisi mutsuz senin mutlu olman onu rahatsız mı etti acaba?Biz hep iyi gün kötü gün mutlaka konuşurduk aradan aylar geçsede. Şimdi böyle artık mutlusun tabi aramazsın demesi o kadar üzdü ki beni
Dost dediğimizde bir insan ,gönlü kalbi taşdan değil yaDost dediğin alınmaz, kırılmaz. HALDEN ANLAR.
tavır yapmak, trip atmak bunlar dostluk değildir.
Bunca işiniz var bir de kahır çekmeyin bırakın canı isterse
Zaten açıklamamı yaptım ona hem nişan hem tayinle uğraşıyorum. Bir taraftan hazırlık bir taraftan iş. Bir taraftan ailemi gönüllemek. Hepsi üst üste geldi. Daha önceden onun yoğunluğunda konuşamadığımızda ben hiç alınmıyordum ama karakterler farklı işteMesguldum arayamadım bahane bence. Sonucta arayacağım deyip aramamissin. Bir bes dk bile ayirip arayamıyor musunuz? Haksiz degil ama ben olsam kusmezdim.
Bu da aklıma geldi. Son çare bunu yapacağım galibaCicek hediye gönderin yanina da mektup
Çiçekseptnden falan özür notlu bi çiçek yollayın derim.Kızlar benim yaklaşık yirmi yıllık bir arkadaşım var. Dostum yani. Bugüne kadar birbirimizin iyi gününde kötü gününde hep yanındaydık. Telefonla genelde konuşuyorduk farklı illerdeyiz. Ama arkadaşım bana küstübenim ay sonunda nişanım var. Koşturma hazırlık derken arkadaşıma arayacağım demiştim üç hafta geçti bir türlü fırsatım olmadı. Yorgunluk baş ağrısı yoğun çalışıyorum bir de. Dün sitem dolu bir mesaj atmış bana “artık mutlusun yüzün gülüyor beni aramazsın tabi “ diye. Çok üzüldüm hemen aradım ama dünden beri açmıyor telefonumu. Mesaj atıyorum okumuyor da. Böyle bir sebepten benimle bir daha konuşmazsa çok üzülürüm. Mutluluğum yarım olur. Ne yapabilirim gönlünü almak için
Mesaj yazdım yoğunluğumu anlattım. Ama okumuyor telefonumu da meşgule veriyor açmıyor
Aynen. Mutlu heycanli zamanlarında kalbini kırmak için bilerek yapmış gibi geliyor bana. Böyle yapan kişilere şahit oldum."tabi mutlusun artık, aramazsın" diyen insan gerçek dost olamaz bence. çünkü samimi dostluk mutsuzluktan çok mutluluğu paylaşabilmektir.
Aynen. Mutlu heycanli zamanlarında kalbini kırmak için bilerek yapmış gibi geliyor bana. Böyle yapan kişilere şahit oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?