Ne kadar garip arkadaslikmis. Siz onun muhabbetine tahammul edemiyormussunuz. O da size sayvi duyma geregi duymamis.
Bence arkadas degilmissiniz zaten.
siz bu süreçte kendinizle ilgili mevzulardan bahsedebiliyor muydunuz ? dinliyor muydu ? konunuzu değiştirir miydi ?
Yaşınız kaç bilmiyorum ama bazı arkadaşlıkların hayatımızın herhangi bir yerinde herhangi bir nedenden bitebileceğine inananlardanım.İçimden güle güle deyip elimi sallayıp önüne bakmayı bildim.Bence elinden geleni yapmışsın.Ortak konunuz bitmiş belki.Kimse ömrü billah bizimle olmak zorunda değil.Nasıl biz onlarla olmak zorunda değilsek.
Evet anlatıyordum. Aslında son zamanlarda anlatacak çok şeyimde kalmamıştı. Ama birşey konuşunca dinliyordu.
Demek ki sandığınız kadar iyi arkadaş dost değilmişsiniz
Evet kpop :) yine anlatsa dinlerim yani ama konuşalım diye aradığım birinin 1 saat boyunca bu konuyu anlatması beni bunaltmıştı. Ve sonrasındaki tavrı. Cevabınız için teşekkür ederim :)Kpop mu?
Ortak ilgi alanlarımızın olmadığı insanlarla konuşurken sıkılabiliyoruz. Size uzun uzun anlatması saçma bence. Ben de olsam daha fazla tahammül edemezdim. Canınızı sıkmayın
Ben duygusal yaklaştığınızı düşunmüyorum açıkçası. Gayet mantıklı davranmışsınız. Bahsettiğiniz türden muhabbet burda okurken bile baydı beni. 30 yaşındaki insanlar için çok sığ muhabbetler bence, bıkmakta haklısınız. Saatlerce müzik grubunu konuşmak nedir yani ergen gibi. En fazla 5-10 dakika konuşulur müzik grubu yani. Hadi bir kereye mahsus olsa saatlerce de konuşulsun da yani sürekli sürekli… Ben olsam ben de dinlemek istemezdim vaktimi boşa harcadığımı düşünürdüm. Üstelik de defalarca aramışsınız gönlünü almak için. Ben de sevmiyorum uzun yıllara dayalı arkadaşlıklarımı bitirmek zorunda kalmayı ama şimdiye kadar ne yaptıysam bundan kaçamadım. İlla ki bitiyor. Çünkü hayat, zaman herkesi bambaşka birine dönüştürüyo ve bi bakmışsın artık aradaki uyum yok denecek kadar azalmış.Çok teşekkür ederim :) 30 yaşındayım. Arkadaşım diyebildiğim insanlardandı. Çok fazlada çevremde yok. Bu pandemi nedeniyle hepimiz evdeyiz. Sanırım biraz fazla duygusal yaklaştım olaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?