Dostluğun bitmesi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Efsanee yorum kesinlikle çok dogru..

Muzik grubu muhabbeti mi? Arkadasimin sevgilisi yada kendisi muzisyen degilse Cekebilecegim max. 2 dakika. Sıkıldiginizi alttan belli etseydiniz belki daha farkli olurdu ama acikca soylediginiz icin kotu olan siz oldunuz. Hic ugrasmayin deger verdikce kaybeden olursunuz. Kotu bisey goremedim ben siz onca zaman kpop muhabbetine katlanmissiniz istemediginizi soyleyince tamam deyip gecerdi gercek dost olsaydi..
2020 de tam 3 yakin arkadasimi hayatimdan gonderdim. Aslaa4 pisman degilim. Uzuldugum tek nokta kendi emeklerim kendi iyi niyetim,simdi hayatima baska arkadaslar girdiginde eskisi gibi olmayacagim hak edene belki gerektigi degeri veremeyecegim ama en azindan kendimle her zaman dost kalmayi basarmis olacagim onemli olan da bu.

Cevabınız için çok teşekkür ederim :). Gerçekten benimde hislerime tercüman olmuşsunuz. Bende dönüp baktığımda evet ama beni çok fazla kötü etkiliyordu diyorum. Hatta bazı sözleri o kadar çok işlemiş ki beynime, kendi düşüncelerim bile değildi bende kendi yoluma devam edeceğim :)

Evet bende sizinle benzer şekilde düşünüyorum zaman geçtikçe insanlar değişebiliyor. Sizce sosyal medyadan vs silmeli miyim? Çünkü kendisi çıkmamışta. Ama yaptığı büyük saygısızlıktan sonra :)

Maalesef bu tarz insanlar var mesaj yazmak yerine yüzünüze telefonda söyleyebilirdi verdiği değer bu kadarmış takmayın sizin onu dinlediğiniz vakit var o sizi dinlememiş dinlemek istememiş görünüyor

Evet çok doğru söylediniz, hayat herkesi farklı birine dönüştürüyor malesef. Cevabınız için çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz :))

Sizce sosyal medyadan vs silmeli miyim? Çünkü kendisi çıkmamışta. Ama yaptığı büyük saygısızlıktan sonra :)
Bence çıkarma. Çünkü peşpeşe arayıp kendini açıklamak istediğine göre ayrılığa çok hazır değilsin. Dursun işte bir köşede, belki aylaaar sonra bir story ile muhabbet kurarsınız yeniden. İyice 'amaaaan bu salak hala burada mi' moduna girersen o zaman silersin

Teşekkür ederim :)) yok sessize aldım gönderilerini çok bakmak istemediğimden :))

Seninle benzer olayları aynı zamanlarda yaşıyoruz farkında mısın? Ben de yediğim içtiğim ayrı gitmeyen dostumu 3 hafta önce sildim attım. Çok üzülsem de aynı hatayı bana 2 kere tekrarlaması bu kararı aldırttı.

Gerçekten mi çok üzüldüm. Gerçekten hiç iyi bir tarafı da yok ama önüme bakmaya çalışıyorum :). En doğru kararı vermişsin :) bu arada anlatmak istersen dinlerim ve elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

Sanırım ev arkadaşlarının çoğunun yaşadığı son bu. Ben de ev arkadaşımı hayatımdan bana olan olumsuz etkileri nedeni ile birden çıkarmıştım. Aylar sonra evleniyorum dediğinde ve davetiye yolladığında bile sadece bana düğünde taktığı takı değerinde bir takıyı başka bir arkadaşla yollayıp düğününe bile gitmedim. Bazı insanlar bizi öyle bir yerden kırıyor ya da yoruyor ki. O his başka işte. Ne özlüyorsun ne unutuyorsun. Aklıma geldi birden siz yazınca. İçim bir tuhaf oldu.

Üniversitede iken bir arkadaşım vardı. Hayatıma giren en mükemmel insandı. Onca yıl geçti. Hala aynı şeyi söylerim ama hayatımdan çıkardım onu. Çok üzüldüm. Çok özledim ama hayatımda olmaması gerekiyordu. Yıllar sonra tekrar iletişim kurduk. Bana attığı mesajı okuyunca Kocaman kucakladım onu içimden ama yüzyüze gelmeye cesaret edemedik.

Bazen bazı ilişkiler bitmelidir. Ayrıca ben de kpop hayranı olmasam da deli gibi Kore dizisi izlerdim ve severdim ama en son 20 yaşında oldu bu aşk derecesinde hayranlık. Sonra sadece izledim. Biraz olgunlaşması lazım arkadaşınızın çünkü bu muhabbetler yapılırken iki tarafın da sevmesi lazım. Yoksa cidden dinleyene zulüm oluyor.

Bazen sandiklarimizin gerçeği sacma sapan bir muhabbetle ortaya çıkar.Dostluk rehin alir gibi sirf ben seviyorum diye ona da dayatma yapmak degildir.
Canim kardeşim çocukluğum dediğim kişiyle ciddi sekilde ters düştüm.Son derece hakliydim ama kaybetmek istemedigimden katlanmak istesem de yapamadim ve o hınçla ona hayatının kazigini atip ciktim.Pisman olmadığım bir gün olmadi ama beni cok fena yaniltmis (cok özelimi konuşmuş)güvendiğim daglara karlar yagdirmisti.Yillar sonra kendi aradi beni 5 6 yaşında cocugu vardi artik.Bulustuk ama o benim icin o kisi değildi artik inan 12 yillik dostumdu bir zamanlar ama yabancidan farki yoktu hala yok.Bir taraf su koyuveriyorsa zamaninda veda etmeyi bilmeli

Gerçekten aynen bu durum için aslında bu arkadaşlığı bitirdim sanırım. Çünkü konuşacak konu hep aynıydı ve artık canım telefon bile etmek istemiyordu. Çok teşekkürler :))

Söyleyiş şeklin ses tonun falan da önemli aslında.
Yani benim yakın arkadaşım ilgimi çekmeyen bir konuyu uzun uzun anlatsa,
Espirili bir şekilde söylerdim.
senin sözlerin biraz manifesto gibi olmuş.
Yani arkadaş haklı gibi.

Bazen devam etmemesi gerekir. Ben de yakin zamanda boyle eski bir dostluğu bitirdim.
Sonsuza dek devam etmiyor hersey...

silip silmeme konusunda bende kararsızım artık ,silsen bı dert silemesen bı dert. ama ozletnek tek çare diyebilirim....silin sizi merak etsin veya ...

Hiç mi hiç ilgimi çekmeyen bir grubu saatlerce dinleyemem valla kimse kusura bakmasın.
Arkadaşlık dostluk karşındaki insana her ne olursa olsun tahammül etmek değil ki ya kim söyledi bunu?
Hadi bir gün dinlersin iki gün dinlersin e yeter da.

Edit: Ben de yakın zamanda arkadaşımla verdiğim değeri bana vermemesinden dolayı dostluğumu bitirdim.
Gayet de iyiyim.
Üzülmeyin bazen böyle bitisler iyidir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…