Dostların buluşma merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım Behlül gece kulübünde birini tavladı yaakannehir Onunla deniz kıyısındaki evine gittiler:jeyyar: Sabahta gel Bihter bas bunlarıakannehir Bihter şok oldu:1shok:Orada bitti.

yok canım ben oraları hiç izlemedim yaa

bende iyi sayılırım canım
değişimler üzdü biraz ama alışcaz:sinifsinif:

noldu canım ne değişimi
şu 2 gün önceki olaymı? orda da bişey anlamamıştım ne oldu ne bitti diye
valla hiçbişeyden haberim yok
neden bu topic açıldı
gelmeyecek olan arkadaslarımızmı var?
biri beni aydınlatsa?

46. Bölüm Özet

Bihter’in intikam oyunu

Behlül’ün yaşattığı hayal kırıklığıyla büyük bir öfkeye kapılan Bihter, Behlül’e acı çektirmek için evliliğini sürdürmeye karar veriyor. Behlül de Bihter’in intikamının oyuncağı olmamak için evden uzaklaşıyor.
Bihter, yasak aşkını doya doya yaşamak için, her şeyi göze alarak Adnan’a büyük itirafa hazırlanır. Ama Behlül’ün yaşattığı hayal kırıklığı bu kez öfkeye dönüşür. Artık sadece Behlül’e acı çektirmek için evliliğini sürdürmeye karar verir. Behlül, Bihter’in intikamının oyuncağı olmamak için evden uzaklaşır. Bihter’le aşklarının sırrını paylaşan eve sığınır.
Yaşanılan kazanın Ziyagil Ailesi için etkileri henüz geçmemişken, Hilmi geride kalan izleri intikam için takip etmeye başlar. Bihter’in mahkemeye çıktığı gün olaylar hiç beklenmedik şekilde gelişir.
Adnan ve Bihter evlilik yıldönümlerini geç de olsa büyük bir organizasyonla kutlama kararı almıştır. Bu büyük kutlama, Bihter için yaşadığı aşk acısını maskelemesi gereken, Behlül içinse öfkesini ateşleyen bir gün olacaktır.
Behlül’ün yokluğu Bihter’in direncini kırmaya başlar. Ondan ayrı kalamayacağını anlayan Bihter, Behlül’ü görmek için ilk fırsatta şehir dışındaki gizli evlerine gider. Bu ev hiç affedilmeyecek bir sırra daha tanık olacaktır.

eee bu bu haftaki bebekimm

47. haftanın ki çıkmadı daha.:sinifsinif:

Sen evlilik yıldönümlerini kutladıkları yerleri falan gördün mü? Hani parti vermişlerdi. Ay ne gereksiz:umursamaz:

Canım herşey yanlış anlaşılma üzerine gelişti... Daha ayrıntılı anlatmayayım istersen. Tadımız kaçmasın. Buraya kimler gelir kimler gelmez bilmiyorum; ama o topicten 2 kişiyi istemediğimi biliyorum ben en azından..

Ayrıca yaklaşık yarım saattir aşağıda takılan pro üyemiz kim acaba? Kendini gizli yapmışfisfisfis

ya cidden tadımız kaçacak kadar olaylarmı oldu
cidden hiçbişeyden haberim yok
nazarmı deydi yoksa
hangi iki kişi?
valla çatlicam meraktan jazmin en azından özele mesaj atsan
valla noldu bilmek ısterim
hakkım yokmu bilmeyesenağlama

hisdistan cevizli düşünüyorum ama kararsızım belki mısra ablamın vermiş olduğu tariften yaparım herhalde sence

haktancığım iyiyim cnm sadece sıkıntılıyım 4 gün adetim geçikti yarın misafirler var tam 17 kişiyiz cnm gelin görmeye geleceklermiş şimdi eve gidincede süpürge tutacağım eve sen nasılsın bitanem iyimisin

haktann hoşgeldin canmm

hoşbulduk hayatıım saol
nasılsın?

iyiyim canım benim
ayy ben eminim sen o misafirleri çok güzel ağırlicaksın
canım 4 gün gecikme var korunuyomuydunuz??yoksa strestenmi gecikti?*

47. haftanın ki çıkmadı daha.:sinifsinif:

Sen evlilik yıldönümlerini kutladıkları yerleri falan gördün mü? Hani parti vermişlerdi. Ay ne gereksiz:umursamaz:

sen buluyodun ya bi yerden kıss:)))
ondan dedim
evet çok gereksiz
ama şiir güzeldi ve romatikti
romantik ednan:))

hisdistan cevizli düşünüyorum ama kararsızım belki mısra ablamın vermiş olduğu tariften yaparım herhalde sence

Anladım canım. Hindistan cevizli güzel oluyor gerçekten; ama ben bir daha yapmayacağım. Çünkü hiç yenmiyor bizde hamur işi:sinifsinif:

17 kişi mi?akannehir Allah kolaylık versin hayatımopuyorumnanaktan

sen buluyodun ya bi yerden kıss:)))
ondan dedim
evet çok gereksiz
ama şiir güzeldi ve romatikti
romantik ednan:))

Aradım;ama bulamadım tatlım ya. Haftasonu iyice araştırayım. Pazartesi eklerimkaydirigubbakcemile3

Şiir güzeldi de Bihter'de anlar sanki uyuz:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…