Dostların buluşma merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende istiom da evde koyacak yer yok bi yatak odasında var aslında oraya almayı dşünüorz bakalım biras daha zaman geçsin daha yeniyiz canm :) yeter galiba canm bnde öle düşünüyorum mercimek çorba patates oturtma pilav tavuk ya da et sote tatlı ahh ahh ilk misafir sayılırlar ondan panik oldum yaa

Canım heyecan yapma. İnan ben de senin gibiydim; ama süper atlattım. Hala annem anlata anlata bitiremez sen beni geçeceksin diye.. Ben mercimek çorbasının tüm malzemesini geceden yaparım. Ertesi güne hemen ezerim hazır olur.. Diğer yemekleri yaparım hem rahat rahat. Tatlı olarak ben sütlü tatlı tercih ediyorum. tavuk göğsü, spangle gibi.. Ya da tiramisuzemuszemus

şekerler ben geldim hayırlı olsun yeni topicimiz
nasılsınız? keyifler nasıl???

ben izlemiyorum da artık dallas mübarek:

Ben çok eğleniyorum izlerkenkaydirigubbakcemile3

şekerler ben geldim hayırlı olsun yeni topicimiz
nasılsınız? keyifler nasıl???

Hoşgeldin canım a.s.

Ben iyi sayılırım şekercim. Sen nasılsın?

bende biraz buruğum ama idare eder canım

izledim cicim
kafamçokkarıştı

Sonu süper bitti:lepi: Bihter'e kapak oldukaydirigubbakcemile3 Ama Behlül'ün seçtiği kız da feciydi yaniakannehir

selam canımcım
nasılsın

iyiyim hayatım sen nasılsın?

Hoşgeldin canım a.s.

Sonu süper bitti:lepi: Bihter'e kapak oldukaydirigubbakcemile3 Ama Behlül'ün seçtiği kız da feciydi yaniakannehir

iyiyim canım benim sen nasılsın?

yaa biz dün dışardaydık eşimle seyredemedim ben ama haftasonu seyredıcez tekrarını:))kaydirigubbakcemile2

Bilmem ben hiç eğlenmiyorum vallahi aksine kötü geliyor.
Kitaptaki gibi olmayıp böyle olmasıyerimseniben

Canım kitaba bağlı kalmıyorlar ki zaten.. Kitap gibi olsa neyse de... Bana komedi filmi izliyormuşum gibi geliyor. Tabii dizinin içeriği bulandırıcı ve tiksinç o da ayrıakannehir

Hoşgeldin canım a.s.

nolduki sonunda:))
uyudummu ben yaaaa
hatırlayamadım...

yaa biz dün dışardaydık eşimle seyredemedim ben ama haftasonu seyredıcez tekrarını:))kaydirigubbakcemile2

İyidir hayatım ne olsun işte. Yarın tatilzemuszemus Haftaya Perşembe tatilzemuszemus

İzle izle canımkaydirigubbakcemile3 Çarşamba Yaprak Dökümü'nde stres olup Perşembe Aşkı Memnu'da stres atıyorum. Komedi gibikaydirigubbakcemile3 Hele Behlül'ün yenisini görünce :1shok: olacaksınakannehir:bbo:

Canım heyecan yapma. İnan ben de senin gibiydim; ama süper atlattım. Hala annem anlata anlata bitiremez sen beni geçeceksin diye.. Ben mercimek çorbasının tüm malzemesini geceden yaparım. Ertesi güne hemen ezerim hazır olur.. Diğer yemekleri yaparım hem rahat rahat. Tatlı olarak ben sütlü tatlı tercih ediyorum. tavuk göğsü, spangle gibi.. Ya da tiramisuzemuszemus

ayy bakalım canmm inş öyle rahat olurumm ayy kesinlilkle sütlü tatlı yani tavuk göğüsü bayılıyorumm :) bakalım menüyü kocişe de sorarım ortak bişiyaparız artıkk

jasminciğim benim misafirlerim hamarat canım görümcem börek eltim kurabiye kayınvalidem dolma annemde prenses tatlısı yapacak bende kek misafirlerim gelin görmeye gelecek kayınvalidemlerde sen çalışıyorsun biz hallederiz dedi bende okeyledim cnm

bende iyi sayılırım canım
değişimler üzdü biraz ama alışcaz:sinifsinif:

ayy dün neler oldu aşk-ı memnuda merak ettim amaa biri özet geçer mi ki kaydirigubbakcemile5

nolduki sonunda:))
uyudummu ben yaaaa
hatırlayamadım...

Canım Behlül gece kulübünde birini tavladı yaakannehir Onunla deniz kıyısındaki evine gittiler:jeyyar: Sabahta gel Bihter bas bunlarıakannehir Bihter şok oldu:1shok:Orada bitti. :delphin:

ayy bakalım canmm inş öyle rahat olurumm ayy kesinlilkle sütlü tatlı yani tavuk göğüsü bayılıyorumm :) bakalım menüyü kocişe de sorarım ortak bişiyaparız artıkk

Bende çok severim tavuk göğsünü hayatım. Daha doğrusu ben sütlü tatlı aşığıyım:asigim:

jasminciğim benim misafirlerim hamarat canım görümcem börek eltim kurabiye kayınvalidem dolma annemde prenses tatlısı yapacak bende kek misafirlerim gelin görmeye gelecek kayınvalidemlerde sen çalışıyorsun biz hallederiz dedi bende okeyledim cnm

Senin menü hazırmış zaten canım.zemuszemus Hindistan cevizliden mi yapacaksınkaydirigubbakcemile3

ayy iyiymiş misafirler canımm banada sen yapma gelince yaparız diyorlar he he yok ben hallederim dedim kendime güveniyorum hihoyyyt

ayy bana tatlı olsun yeter her türlüsnü yerim ama sütlü tatlılara bayılıyorumm aşkımda hiç sevmio tatlı bi tadına bakıyo hepsini ben bitiriyorumm :kedi:

İyidir hayatım ne olsun işte. Yarın tatilzemuszemus Haftaya Perşembe tatilzemuszemus

İzle izle canımkaydirigubbakcemile3 Çarşamba Yaprak Dökümü'nde stres olup Perşembe Aşkı Memnu'da stres atıyorum. Komedi gibikaydirigubbakcemile3 Hele Behlül'ün yenisini görünce :1shok: olacaksınakannehir:bbo:

komedimiakannehirakannehir

nolmuş
bakem
gönder bi fragmanda izleyelim:)))):kedi:

Back