- Konu Sahibi EU2
Canım Behlül gece kulübünde birini tavladı yaakannehir Onunla deniz kıyısındaki evine gittiler:jeyyar: Sabahta gel Bihter bas bunlarıakannehir Bihter şok oldu:1shok:Orada bitti.![]()
yok canım ben oraları hiç izlemedim yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Behlül gece kulübünde birini tavladı yaakannehir Onunla deniz kıyısındaki evine gittiler:jeyyar: Sabahta gel Bihter bas bunlarıakannehir Bihter şok oldu:1shok:Orada bitti.![]()
komedimiakannehirakannehir
nolmuş
bakem
gönder bi fragmanda izleyelim:)))):kedi:
bende iyi sayılırım canım
değişimler üzdü biraz ama alışcaz:sinifsinif:
eee bu bu haftaki bebekimm
noldu canım ne değişimi
şu 2 gün önceki olaymı? orda da bişey anlamamıştım ne oldu ne bitti diye
valla hiçbişeyden haberim yok
neden bu topic açıldı
gelmeyecek olan arkadaslarımızmı var?
biri beni aydınlatsa?
Canım herşey yanlış anlaşılma üzerine gelişti... Daha ayrıntılı anlatmayayım istersen. Tadımız kaçmasın. Buraya kimler gelir kimler gelmez bilmiyorum; ama o topicten 2 kişiyi istemediğimi biliyorum ben en azından..
Ayrıca yaklaşık yarım saattir aşağıda takılan pro üyemiz kim acaba? Kendini gizli yapmışfisfisfis
bende kendime güveniyorum caspersy
haktann hoşgeldin canmm
haktancığım iyiyim cnm sadece sıkıntılıyım 4 gün adetim geçikti yarın misafirler var tam 17 kişiyiz cnm gelin görmeye geleceklermiş şimdi eve gidincede süpürge tutacağım eve sen nasılsın bitanem iyimisin
47. haftanın ki çıkmadı daha.:sinifsinif:
Sen evlilik yıldönümlerini kutladıkları yerleri falan gördün mü? Hani parti vermişlerdi. Ay ne gereksiz:umursamaz:
hisdistan cevizli düşünüyorum ama kararsızım belki mısra ablamın vermiş olduğu tariften yaparım herhalde sence
haktancığım iyiyim cnm sadece sıkıntılıyım 4 gün adetim geçikti yarın misafirler var tam 17 kişiyiz cnm gelin görmeye geleceklermiş şimdi eve gidincede süpürge tutacağım eve sen nasılsın bitanem iyimisin
sen buluyodun ya bi yerden kıss:)))
ondan dedim
evet çok gereksiz
ama şiir güzeldi ve romatikti
romantik ednan:))