Dostların buluşma merkezi

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım tabii ki de kavga olmayan bir evlilik düşünemiyorum. Öyle bir evlilik varsa belli ki bir sorun vardır. Yani bu benim görüşüm.buyrunnnnnnnnn

İnşallah herkese hayırlı evlilikler verir Allah.:Saruboceq:

Kızlar ben yemek yiyeyim. Acıktım ve biraz hava alayım moralim bozuk:a015:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet canım mantık evliliğinde belki öyledir. nadir ama yinede terchiim kavga
görüşürüz canım byby -tatlicadiarzu-

selammm kk nın güzelleriopuyorumnanaktan

jasminim biraz işim çıktı yerimde yoktum canım benim:)))

anegel bende iyim canım benim sen nasılsınnnn...

alkisalkisalkisalkisalkisalkis
evet canım mantık evliliğinde belki öyledir. nadir ama yinede terchiim kavga
görüşürüz canım byby -tatlicadiarzu-

Evet tatlım. Bende tartışmalarımızı seviyorum arada. Barışısnca pek bir güzel oluyor:jeyyar:

afiyet olsun jazminnn moralini de hemen düzelt olur muu

Sağol. Tamam canımyerimseniben

selammm kk nın güzelleriopuyorumnanaktan

Selamzemuszemus

jasminim biraz işim çıktı yerimde yoktum canım benim:)))

anegel bende iyim canım benim sen nasılsınnnn...

Canım anladım.. Bende yemeğe gittim geldimzemuszemus Biraz hava aldım. Şimdi iyiyim biraz:hulya:

jasmincim bi kaç etiket yaptım:)

afiyet olsun canım benim:)

Mutlucum hoşgeldin canım. Sana da afiyet olsun bitanem.

Kızlar dün Aşkı Memnu'yu izlediniz mi?

biraz işler var canlarım arada bakıcam:)))

biraz işler var canlarım arada bakıcam:)))

hoşbulduk bitanem teşekkür ederim ben akşam camları sildim jasminciğim yarın misafirim var ama şuan izliyorum cnm

Neler yaptın şekerim? Ya da neler yapacaksın?

Bana da annemler gelecek kahvaltı için. Ev desen berbat.. Yarın kalkıp hazırlık yapacağım. Akşam da hemen toparlarım evimi..

yaa ben izleyemedimm kocam maç izledi henüz ikinci bi tv de yok evimizdee kafamçokkarıştı

ayy bende annemleri çağırmıştım kahvaltıya haftaya gelelim dediler ama yemeğe de kalırlar ben ne yemek yapcam yaa kızlarr fikir verinn

Canım valla biz de yeni aldık TV'yi... Eşim maçını izliyor ben de dizimi.. Söyledim çünkü bana ikinci TV ve alıcı alcaksın diye... Yoksa hayatta izleyemezdi..:umursamaz:

ayy bende annemleri çağırmıştım kahvaltıya haftaya gelelim dediler ama yemeğe de kalırlar ben ne yemek yapcam yaa kızlarr fikir verinn

Ben yarın sabah kahvaltı için talaş böreği yapacağım; ama etsiz. Yumurtalı sucuk yaparım. Domates, salatalık, peynir, zeytin, gevrek, ekmek.. Yetmez mi? Bir de reçellerden koyarım..zemuszemus

Canım mercimek çorbası, pilav yap sebzeli, tavuk sote ya da et sote yap..Bir de zeytinyağlı yaparsın. Yetmez mi?

bende istiom da evde koyacak yer yok bi yatak odasında var aslında oraya almayı dşünüorz bakalım biras daha zaman geçsin daha yeniyiz canm :) yeter galiba canm bnde öle düşünüyorum mercimek çorba patates oturtma pilav tavuk ya da et sote tatlı ahh ahh ilk misafir sayılırlar ondan panik oldum yaa

Back